Menu
Your Cart

Plicuri de Bani Nunta

Card de asezare / Place card confectionat din carton alb mat cu grafica minimalista - planta suculenta. Aceasta este o modalitate de a aseza invitatii la mese, in cazul in care nu doriti sa optati pentru plicuri de bani cu buzunar interior pentru dar (bani) si doriti sa puneti plicuri simple de cor..
1.20 Lei
Plic Bani Ancora Bleumarin pentru nunta confectionat din carton alb semi-lucios. Plicul de bani 2 in 1 este o metoda eleganta si eficienta de a aranja musafirii la mese si de a primi "darul".Dimensiuni plic: 20 x 9 cm.Tiparire GRATUITA!Dupa imprimare se completeaza de dvs. numele fiecar..
1.30 Lei 1.70 Lei
Plic Bani Ancora Gri pentru nunta confectionat din carton alb semi-lucios. Plicul de bani 2 in 1 este o metoda eleganta si eficienta de a aranja musafirii la mese si de a primi "darul".Dimensiuni plic: 20 x 9 cm.Tiparire GRATUITA!Dupa imprimare se completeaza de dvs. numele fiecarui inv..
1.70 Lei
Plic de bani si card de asezare cu design asemanator biletului de avion realizat din carton alb mat semilucios.Plicul de bani 2 in 1 este o metoda eleganta si eficienta de a aranja musafirii la mese si de a primi "darul".Dimensiuni plic: 21 x 10,5 cmTiparire GRATUITA!Dupa imprimare s..
1.70 Lei 2.00 Lei
Plic de bani si card de asezare realizat din carton alb semilucios cu imprimeu floral watercolor. Plicul de bani 2 in 1 este o metoda eleganta si eficienta de a aranja musafirii la mese si de a primi "darul". Dimensiuni plic: 20 / 9 cm. Plicul de bani este in set cu meniul Blooming White si nr de..
1.50 Lei
Plic de bani si card de asezare cu grafica in tematica Travel, realizat din carton alb mat semilucios.Plicul de bani 2 in 1 este o metoda eleganta si eficienta de a aranja musafirii la mese si de a primi "darul".Dimensiuni plic: 21 x 10,5 cmTiparire GRATUITA!Dupa imprimare se complet..
1.60 Lei
Plic de bani delicat alb din carton alb mat cu grafica unei flori albe foarte fine. Plicul de bani 2 in 1 este o metoda eleganta si eficienta de a aranja musafirii la mese si de a primi "darul". Dimensiuni plic: 20 / 9 cm. Plicul de bani este in set cu meniul MENIU DELICAT ALB (cod ME66N). La sol..
1.30 Lei 1.55 Lei
Plic de bani si card de asezare realizat din carton alb semilucios cu imprimeu eucalipt si o pata de culoare roz. Plicul de bani 2 in 1 este o metoda eleganta si eficienta de a aranja musafirii la mese si de a primi "darul". Dimensiuni plic: 20 / 9 cm. Plicul de bani este in set cu meniul (cod ME..
1.50 Lei
Plic de bani si card de asezare realizat din carton alb semilucios, cu model floral delicat. Plicul de bani 2 in 1 este o metoda eleganta si eficienta de a aranja musafirii la mese si de a primi "darul". Dimensiuni plic: 20 / 9 cm. Plicul de bani face parte dintr-un set si se poate asorta cu men..
1.30 Lei
Plic de bani si card de asezare realizat din carton alb sidefat de 250g.Plicul de bani 2 in 1 este o metoda eleganta si eficienta de a aranja musafirii la mese si de a primi "darul".Dimensiuni plic : 20 / 9 cmLipirea buzunarului interior al plicului costa 0.40 lei / buc.&n..
1.70 Lei
Plic de bani si card de asezare realizat din carton alb mat cu grafica unor flori delicate, in design modern, minimalist. Produs in set cu invitatia: INVITATIE FRESH START (cod: HMI143) si meniul: Meniu Fresh Start (cod: ME75N). Dimensiuni plic : 20 / 9 cm Optional puteti opta pentru tiparir..
1.30 Lei 1.65 Lei
Plic de bani delicat alb din carton alb cu grafica unei flori flori uriase roz tiparita fata-verso. Plicul de bani 2 in 1 este o metoda eleganta si eficienta de a aranja musafirii la mese si de a primi "darul". Dimensiuni plic: 20 / 9 cm. Plicul de bani este in set cu invitatia: INVITATIE GIANT F..
2.10 Lei
Plic de bani si card de asezare realizat din carton alb semilucios, cu model floral delicat si grafica cu miri si bebe. Plicul de bani 2 in 1 este o metoda eleganta si eficienta de a aranja musafirii la mese si de a primi "darul". Dimensiuni plic: 20 / 9 cm. Plicul de bani face parte dintr-un se..
1.30 Lei
Plic de bani si card de asezare realizat din carton alb semilucios cu imprimeu floral watercolor. Plicul de bani 2 in 1 este o metoda eleganta si eficienta de a aranja musafirii la mese si de a primi "darul". Dimensiuni plic: 20 / 9 cm. Plicul de bani este in set cu meniul rotund Green Watercolor..
1.40 Lei
Plic de bani si card de asezare realizat din carton alb semi-lucios.Plicul de bani 2 in 1 este o metoda eleganta si eficienta de a aranja musafirii la mese si de a primi "darul".Dimensiuni plic : 20 / 9 cm Plicul de bani este in set cu meniul MENIU GREENERY WEDDING (cod ME59N) si ..
1.40 Lei 2.10 Lei
Plic de bani si card de asezare realizat din carton alb semi-lucios.Plicul de bani 2 in 1 este o metoda eleganta si eficienta de a aranja musafirii la mese si de a primi "darul".Dimensiuni plic : 20 / 9 cm Plicul de bani este in set cu meniul Meniu Delicat Cilindru Hortensie (cod ..
1.30 Lei 1.70 Lei
Plic de bani si card de asezare realizat din carton alb semilucios cu imprimeu de marmura si frunze. Plicul de bani 2 in 1 este o metoda eleganta si eficienta de a aranja musafirii la mese si de a primi "darul". Dimensiuni plic: 20 / 9 cm. Plicul de bani este in set cu meniul MENIU MENIU MARBLE G..
1.30 Lei 1.50 Lei
Plic de bani si card de asezare realizat din carton alb semilucios, cu grafica cu miri si bebe. Plicul de bani 2 in 1 este o metoda eleganta si eficienta de a aranja musafirii la mese si de a primi "darul". Dimensiuni plic: 20 / 9 cm. Plicul de bani face parte dintr-un set si se poate asorta cu ..
1.50 Lei
Plic de bani si card de asezare realizat din carton alb semilucios, cu grafica cu miri si bebe. Plicul de bani 2 in 1 este o metoda eleganta si eficienta de a aranja musafirii la mese si de a primi "darul". Dimensiuni plic: 20 / 9 cm. Plicul de bani face parte dintr-un set si se poate asorta cu ..
1.50 Lei
Plic de bani si card de asezare pentru nunta si botez 2 in 1, realizat din carton alb mat semilucios.Plicul de bani 2 in 1 este o metoda eleganta si eficienta de a aranja musafirii la mese si de a primi "darul".Dimensiuni plic: 21 x 9,5 cmTiparire GRATUITA!Dupa imprimare se completea..
1.30 Lei 1.50 Lei
Plic de bani si place card cu grafica mixta - plante suculente, tiparit pe carton alb semi-lucios de 250g. Plicul de bani 2 in 1 este o metoda eleganta si eficienta de a aranja musafirii la mese si de a primi "darul". Dimensiuni plic : 20 / 9 cm Lipirea buzunarului interior al plicului costa 0..
1.75 Lei
Afişare 1 - 21 din 111 (6 pagini)