Menu
Your Cart

Plicuri de Bani Nunta

Card de asezare / Place card confectionat din carton alb mat cu grafica minimalista - planta suculenta. Aceasta este o modalitate de a aseza invitatii la mese, in cazul in care nu doriti sa optati pentru plicuri de bani cu buzunar interior pentru dar (bani) si doriti sa puneti plicuri simple de cor..
1.00 Lei
Plic Bani Ancora Bleumarin pentru nunta confectionat din carton alb semi-lucios. Plicul de bani 2 in 1 este o metoda eleganta si eficienta de a aranja musafirii la mese si de a primi "darul".Dimensiuni plic: 20 x 9 cm.Tiparire GRATUITA!Dupa imprimare se completeaza de dvs. numele fiecar..
1.40 Lei
Plic Bani Ancora Gri pentru nunta confectionat din carton alb semi-lucios. Plicul de bani 2 in 1 este o metoda eleganta si eficienta de a aranja musafirii la mese si de a primi "darul".Dimensiuni plic: 20 x 9 cm.Tiparire GRATUITA!Dupa imprimare se completeaza de dvs. numele fiecarui inv..
1.40 Lei
Plic de bani si Card de Asezare 2 in 1 cu flori delicate embosate. Se poate asorta cu meniul 3321.Acest produs include buzunar pentru introducerea darului.Dimensiuni plic: 21 x 9,5 cmTiparirea textului (indiferent de model) costa +0.39 lei / buc si lipirea buzunarului interior costa +0.3..
1.40 Lei
Plic de bani si card de asezare cu design asemanator biletului de avion realizat din carton alb mat semilucios.Plicul de bani 2 in 1 este o metoda eleganta si eficienta de a aranja musafirii la mese si de a primi "darul".Dimensiuni plic: 21 x 10,5 cmTiparire GRATUITA!Dupa imprimare s..
1.20 Lei 1.65 Lei
Plic de bani delicat alb din carton alb mat cu grafica unei flori albe foarte fine. Plicul de bani 2 in 1 este o metoda eleganta si eficienta de a aranja musafirii la mese si de a primi "darul". Dimensiuni plic: 20 / 9 cm. Plicul de bani este in set cu meniul MENIU DELICAT ALB (cod ME66N). La sol..
1.30 Lei
Plic de bani si card de asezare realizat din carton alb sidefat de 250g.Plicul de bani 2 in 1 este o metoda eleganta si eficienta de a aranja musafirii la mese si de a primi "darul".Dimensiuni plic : 20 / 9 cmLipirea buzunarului interior al plicului costa 0.35 lei / buc.&n..
1.40 Lei
Plic de bani si card de asezare realizat din carton alb mat cu grafica unor flori delicate, in design modern, minimalist. Produs in set cu invitatia: INVITATIE FRESH START (cod: HMI143) si meniul: Meniu Fresh Start (cod: ME75N). Dimensiuni plic : 20 / 9 cm Optional puteti opta pentru tiparir..
1.35 Lei
Plic de bani delicat alb din carton alb cu grafica unei flori flori uriase roz tiparita fata-verso. Plicul de bani 2 in 1 este o metoda eleganta si eficienta de a aranja musafirii la mese si de a primi "darul". Dimensiuni plic: 20 / 9 cm. Plicul de bani este in set cu invitatia: INVITATIE GIANT F..
1.39 Lei
Plic de bani si card de asezare realizat din carton alb semi-lucios.Plicul de bani 2 in 1 este o metoda eleganta si eficienta de a aranja musafirii la mese si de a primi "darul".Dimensiuni plic : 20 / 9 cm Plicul de bani este in set cu meniul MENIU GREENERY WEDDING (cod ME59N) si ..
1.70 Lei
Plic de bani si card de asezare realizat din carton alb semi-lucios.Plicul de bani 2 in 1 este o metoda eleganta si eficienta de a aranja musafirii la mese si de a primi "darul".Dimensiuni plic : 20 / 9 cm Plicul de bani este in set cu meniul Meniu Delicat Cilindru Hortensie (cod ..
1.40 Lei
Plic de bani si card de asezare realizat din carton alb sidefat cu imprimeu de marmura si frunze. Plicul de bani 2 in 1 este o metoda eleganta si eficienta de a aranja musafirii la mese si de a primi "darul". Dimensiuni plic: 20 / 9 cm. Plicul de bani este in set cu meniul MENIU MENIU MARBLE GREE..
1.90 Lei
Plic de bani si card de asezare realizat din carton alb fin semilucios.Plicul de bani 2 in 1 este o metoda eleganta si eficienta de a aranja musafirii la mese si de a primi "darul".Dimensiuni plic : 20 / 9 cmLipirea buzunarului interior al plicului costa 0.35 lei / buc.&n..
0.99 Lei
Plic de bani si card de asezare realizat din carton alb semi-lucios cu grafica unui portativ cu note muzicale. Produs in set cu meniul: MENIU NOTE MUZICALE (cod: ME76N) si numarul de masa: NR DE MASA NOTE MUZICALE (cod: NR38N). Dimensiuni: 20 / 9 cm Optional puteti opta pentru tiparirea numelui f..
1.35 Lei
Plic de bani si card de asezare, 2 in 1 realizat din carton alb semi lucios. Dimensiuni plic: 20 / 9 cm. Optional puteti opta pentru tiparirea numelui fiecarei familii sau invitat. (Cost tiparire nume 0,8 lei/buc) Plicul de bani este in set cu meniul: MENIU ROSE AFFAIR (cod ME71N) si numarul de m..
1.40 Lei
Plic de bani si card de asezare realizat din carton alb sidefat cu grafica unor ramure galbene, potrivit pentru evenimente cu design minimalist. Plicul de bani 2 in 1 este o metoda eleganta si eficienta de a aranja musafirii la mese si de a primi "darul". Dimensiuni plic: 20 / 9 cm. Plicul de ban..
1.40 Lei
Plic alb, format clasic, confectionat din hartie alba mata cu grafica mixta - plante suculente. Se poate utiliza atat ca plic pentru invitatie cat si ca plic pentru dar. In acest caz, recomandam asezarea plicurilor langa casuta de bani, fiecare invitat completandu-si numele pe plic. NOTA! Acest ..
1.30 Lei
2 in 1 Plic de bani si Card de Asezare realizat din carton alb texturat sau fin cu grafica imprimata.Acest produs include buzunar pentru introducerea darului. Dimensiuni plic : 21 / 9,5 cmProdus cu TIPARIRE GRATUITAAcest plic se poate achizitiona (opti..
1.35 Lei
Plic de bani si Card de Asezare 2 in 1 cu grafica copac. Se poate asorta cu meniul 6642.Acest produs include buzunar pentru introducerea darului.Dimensiuni plic: 21 x 9,5 cmTiparirea textului (indiferent de model) costa +0.39 lei / buc si lipirea buzunarului interior costa +0.35 lei / bu..
1.34 Lei
2 in 1 Plic de bani si Card de Asezare realizat din carton alb fin sau texturat cu grafica imprimata.Acest produs include buzunar pentru introducerea darului. Dimensiuni plic : 21 / 9,5 cmProdus cu TIPARIRE GRATUITAAcest plic se poate achizitiona (opti..
1.20 Lei
Plic de bani si Card de Asezare 2 in 1 cu design fin, minimalist.Acest produs include buzunar pentru introducerea darului.Tiparirea textului (indiferent de model) costa +0.39 lei / buc si lipirea buzunarului interior costa +0.35 lei / buc.   ..
1.00 Lei
Afişare 1 - 21 din 134 (7 pagini)