Menu
Your Cart

Plicuri de Bani Botez

Plic de bani si card de asezare cu animalute simpatice, confectionat din carton alb mat semilucios.Plicul de bani 2 in 1 este o metoda eleganta si eficienta de a aranja musafirii la mese si de a primi "darul".Dimensiuni: 20 x 9 cm.Dupa imprimare se completeaza de dvs. numele fiecarui inv..
1.40 Lei
Plic Bani Baby Prince este un plic de bani si card de asezare confectinat din carton alb mat, cu grafica bebelus print.Plicul de bani 2 in 1 este o metoda eleganta si eficienta de a aranja musafirii la mese si de a primi "darul".Dimensiuni: 20 x 9 cm.Dupa imprimare se completeaza de dvs...
1.35 Lei 1.59 Lei
Plic de bani si card de asezare 2 in 1 confectinat din carton alb mat cu tematica BOSS BABY.Plicul de bani 2 in 1 este o metoda eleganta si eficienta de a aranja musafirii la mese si de a primi "darul".Dimensiuni: 20 x 9 cm.Poate fi asortat cu produsul: INVITATIE BOSS BABY, cod: HMI205...
1.39 Lei
Plic de bani si card de asezare confectinat din carton alb mat cu tematica BOSS LADY.Plicul de bani 2 in 1 este o metoda eleganta si eficienta de a aranja musafirii la mese si de a primi "darul".Dimensiuni: 20 x 9 cm.Poate fi asortat cu produsul: INVITATIE BOSS LADY, cod: HMI215...
1.39 Lei
Plic de bani si card de asezare elefant fetita confectionat din carton alb mat. Plicul este in set cu invitatia: INVITATIE BOTEZ ELEFANT FETITA (cod: HMI182)Plicul de bani 2 in 1 este o metoda eleganta si eficienta de a aranja musafirii la mese si de a primi "darul".Dimensiuni: 20 x 9 cm. ..
1.39 Lei
Plic de bani si card de asezare elefant girl buline confectinat din carton alb mat.Plicul de bani 2 in 1 este o metoda eleganta si eficienta de a aranja musafirii la mese si de a primi "darul".Dimensiuni: 20 x 9 cm.Dupa imprimare se completeaza de dvs. numele fiecarui invitat sau optiona..
1.39 Lei
Plic de bani Elefantel este confectionat din carton alb mat. Plicul este in set cu invitatia: INVITATIE BOTEZ ELEFANTEL (cod: HMI181)Plicul de bani 2 in 1 este o metoda eleganta si eficienta de a aranja musafirii la mese si de a primi "darul".Dimensiuni: 20 x 9 cm.Dupa imprimare se comp..
1.39 Lei 1.90 Lei
Plic de bani si card de asezare King of the Jungle confectinat din carton alb mat.Plicul de bani 2 in 1 este o metoda eleganta si eficienta de a aranja musafirii la mese si de a primi "darul".Dimensiuni: 20 x 9 cm.Dupa imprimare se completeaza de dvs. numele fiecarui invitat sau optional..
1.25 Lei 1.79 Lei
Plic de bani si card de asezare Regele Leu confectinat din carton alb mat.Plicul de bani 2 in 1 este o metoda eleganta si eficienta de a aranja musafirii la mese si de a primi "darul".Dimensiuni: 20 x 9 cm.Dupa imprimare se completeaza de dvs. numele fiecarui invitat sau optional puteti ..
1.25 Lei 1.79 Lei
Plic Bani Rochita Balerina Flori disponibil in exclusivitate pe site-ul invitatiispeciale.ro Plic de bani si card de asezare rochita balerina flori confectionat din carton alb mat. Elementele aurii (gold) fac parte din grafica si sunt tiparite impreuna cu restul de elemente si text. Plicul este i..
1.39 Lei 1.65 Lei
Plic de bani si card de asezare cu ursuleti pirati, confectionat din carton alb mat.Plicul de bani 2 in 1 este o metoda eleganta si eficienta de a aranja musafirii la mese si de a primi "darul".Dimensiuni: 20 x 9 cm.Dupa imprimare se completeaza de dvs. numele fiecarui invitat sau option..
1.30 Lei
Plic de bani delicat alb din carton alb cu grafica unei flori flori uriase roz tiparita fata-verso. Plicul de bani 2 in 1 este o metoda eleganta si eficienta de a aranja musafirii la mese si de a primi "darul". Dimensiuni plic: 20 / 9 cm. Plicul de bani este in set cu invitatia: INVITATIE GIANT F..
1.39 Lei
Card de asezare / Place card confectinat din carton alb mat, cu tema buburuza.NOTA! Cardul de asezare NU este plic de bani. Asadar NU include buzunar interior pentru stocarea darului.Daca doriti acest produs ca plic de bani (cu buzunar interior) va rugam sa selectati din optiuni va..
1.00 Lei
Card de asezare / Place card confectinat din carton alb mat, cu tema strumfi.NOTA! Acest produs NU este plic de bani. Asadar NU include buzunar interior pentru stocarea darului.Daca doriti acest produs ca plic de bani (cu buzunar interior) va rugam sa selectati din optiuni varianta: Car..
1.00 Lei
Card de asezare / Place card confectinat din carton alb mat, cu imagine carucior fetita.Acesta este o modalitate eleganta de a aseza musafirii la mese.Dimensiuni: 10 x 5 cm.Dupa imprimare se completeaza de dvs. numele fiecarui invitat sau optional puteti opta pen..
1.25 Lei
Card de asezare / Place card confectinat din carton alb mat, cu imagine jucarii baietel.Acesta este o modalitate eleganta de a aseza musafirii la mese.Dimensiuni: 10 x 5 cm.Dupa imprimare se completeaza de dvs. numele fiecarui invitat sau optional puteti opta pen..
1.25 Lei
Plic de bani si card de asezare confectinat din carton alb.Plicul de bani 2 in 1 este o metoda eleganta si eficienta de a aranja musafirii la mese si de a primi "darul".Dimensiuni: 20 x 9 cm.Dupa imprimare se completeaza de dvs. numele fiecarui invitat sau optional puteti opta pentru tip..
1.50 Lei
Plic de bani si card de asezare confectinat din carton alb mat, cu tema Alba-ca-Zapada.Plicul de bani 2 in 1 este o metoda eleganta si eficienta de a aranja musafirii la mese si de a primi "darul".Dimensiuni: 20 x 9 cm.Dupa imprimare se completeaza de dvs. numele fiecarui invitat sau opt..
1.19 Lei 1.35 Lei
Plic de bani si card de asezare confectinat din carton lucios, cu tema mickey mouse.Plicul de bani 2 in 1 este o metoda eleganta si eficienta de a aranja musafirii la mese si de a primi "darul".Dimensiuni: 20 x 9 cm.Dupa imprimare se completeaza de dvs. numele fiecarui invitat ..
1.00 Lei
Plic de bani si card de asezare confectinat din carton alb mat, cu grafica si fundita din organza albastra aplicata.Plicul de bani 2 in 1 este o metoda eleganta si eficienta de a aranja musafirii la mese si de a primi "darul".Dimensiuni: 20 x 9 cm.Dupa imprimare se completeaza de dvs. nu..
1.92 Lei
Plic de bani si card de asezare confectinat din carton alb mat.Plicul de bani 2 in 1 este o metoda eleganta si eficienta de a aranja musafirii la mese si de a primi "darul".Dimensiuni: 20 x 9 cm.Dupa imprimare se completeaza de dvs. numele fiecarui invitat sau optional puteti opta pentru..
1.35 Lei 1.49 Lei
Afişare 1 - 21 din 168 (8 pagini)