Menu
Your Cart

Oferte Speciale Nunta 2023

Cele mai populare si mai frumoase invitatii, marturii, plicuri de bani si accesorii pentru o nunta de vis. Preturi accesibile, modele personalizate, in tematica evenimentului, livrare rapida, oriunde in tara.
Plic de bani si card de asezare cu design asemanator biletului de avion realizat din carton alb mat semilucios.Plicul de bani 2 in 1 este o metoda eleganta si eficienta de a aranja musafirii la mese si de a primi "darul".Dimensiuni plic: 21 x 10,5 cmTiparire GRATUITA!Dupa imprimare s..
1.70 Lei 2.00 Lei
Invitatie rafinata si eleganta formata din: cartonasul pentru text, carton crem cu textura fina si ciucure auriu atasat si carcasa din catifea delicata in nuanta de albastru regal cu decupaj central pentru intiale. NOTA: TEXTUL NU POATE FI TIPARIT CU AURIU.Dimensiune: 16 x 16,5 cm...
7.10 Lei 7.70 Lei
Plic de bani si card de asezare confectionat din carton alb fin, semilucios.Plicul de bani 2 in 1 este o metoda eleganta si eficienta de a aranja musafirii la mese si de a primi "darul".Dimensiuni plic: 21 x 9,5 cmTiparire GRATUITA!Dupa imprimare se completeaza de dvs. numele fiecar..
1.40 Lei 1.50 Lei
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)