Menu
Your Cart

Oferte Speciale Nunta 2021

Cele mai populare si mai frumoase invitatii, marturii, plicuri de bani si accesorii pentru o nunta de vis. Preturi accesibile, modele personalizate, in tematica evenimentului, livrare rapida, oriunde in tara.
Invitatie speciala baroque disponibila in stoc limitat, 75 buc. Este formata din cartonasul de text, carcasa cu decupaj pentru nume si ciucurele auriu...
1.00 Lei 1.49 Lei
Invitatie de Nunta Valiza cu tema calatorieInvitatie de nunta / botez cu design original, care nu va trece neobservata. Cartonul pe care este tiparit textul se pliaza in 4 parti si este accesorizat cu snur alb negru.Se poate asorta cu plicul de bani 5223 si meniul 3223.Dimensiu..
1.97 Lei
Invitatie de nunta cu grafica cu flori si frunze. Este formata dintr-un singur carton care se tipareste fata-verso. Cardul de confirmare este gratuit, se poate tipari text contra cost (0,39 lei/buc). Plic inclus nuanta verde deschis, cu sigiliu lipit, din carton cu flori. Dimensiuni invitatie: 17..
1.71 Lei
Invitatie Rama Flori Initiale + Foto - invitatie cu design unic in exclusivitate pe site-ul Invitatii Speciale. Este formata dintr-un singur cartonas de text tiparit fata-verso. Optional se poate adauga Fotografie + Snur alb-negru (+1.20 lei/buc). Sunt disponibile 2 variante ale acestei invitatii..
1.45 Lei 1.99 Lei
Marturie Cutie Aparat Foto Roz este o marturie botez - cutie din carton pentru bomboane cu forma de camera foto. Disponibile doar pe culoare roz.Cutiutele se vand pliate iar optional, se poate opta pentru asamblare. Acest model are un nivel de dificultate ridicat in ceea ce priveste modul de a..
1.50 Lei 2.95 Lei
Marturie cutie din carton cu decupaj laser sub forma de colivie, formata din 2 componente.Cutiutele se vand pliate iar optional, se poate adauga o eticheta personalizata (nume+data) cu banda dublu adeziva pt pozitionare usoara orunde pe cutie. Se recomanda pentru depozitarea b..
1.90 Lei 2.95 Lei
Invitatie rafinata si eleganta formata din: cartonasul pentru text, carton crem cu textura fina si ciucure auriu atasat si carcasa din catifea delicata in nuanta de albastru regal cu decupaj central pentru intiale. NOTA: TEXTUL NU POATE FI TIPARIT CU AURIU.Dimensiune: 16 x 16,5 cm...
6.99 Lei
Marturie - Cutie din carton craft maro cu tema travel / calatorie / avion.Se recomanda pentru depozitarea bomboanelor.Se poate opta pentru personalizare prin adaugarea unei etichete nume miri/bebe si data evenimentului cu + 0,49 RON/buc.Dimensiuni: 6 x 6 x..
2.95 Lei 3.40 Lei
Marturie inedita pentru nunta sau botez, sub forma de bicicleta realizata ca o cutie de carton. Include betisor cu steag (fara text). Se recomanda pentru depozitarea bomboanelor. Atentie! NU include bomboanele din imagine Se poate opta pentru personalizarea etichetei (se va tipari text pe e..
2.30 Lei 3.90 Lei
Marturie de Nunta sub forma de Cutie din carton cu grafica eleganta, baroque aurie...
2.00 Lei 2.95 Lei
Marturie - cutiuta din carton sidefat, de dimensiune medie, cu fluture perforat atasat. Acest modelul se poate umple cu bombonele mari sau 1-2 macarons mici. Personalizarea consta in adauga unei etichete cu numele bebelusului/mirilor + data pentru (+0,49 RON).Dimensiuni: 5,8 x 7,5 ;x 5,8 cm...
1.10 Lei 1.69 Lei
Marturie de nunta sau botez - cutiuta dreptunghiulara pentru bomboane, realizata din carton ivory cu trandafir si snur din funie.Capacitate aprox : 2 bomboane Raffaello. Bomboanele NU sunt incluse. Asamblarea presupune: formarea cutiei pe baza liniilor de pliere, str..
2.00 Lei 2.50 Lei
Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)