Menu
Your Cart

Oferte Speciale Botez 2023

Cele mai populare si mai frumoase invitatii, marturii, plicuri de bani si accesorii pentru botez. Preturi accesibile, modele personalizate, in tematica evenimentului, livrare rapida, oriunde in tara.
Invitatie pentru botez / petrecere aniversara baietel cu grafica cu bebe print si fotografie, tiparita pe carton texturat, de calitate superioara. Invitatia include plic alb. Optional se poate opta pentru un plic cu fundita aurie (cost suplimentar 0.80 lei). Dimensiuni invitatie: 12.5 x 17.5 cm..
2.60 Lei 2.80 Lei
Invitatie Rochita Balerina Flori este o invitatie pentru botez / petrecere aniversara fetita, confectionata din carton alb cu o textura fina, cu grafica rochita balerina. Elementele aurii (gold) fac parte din grafica si sunt tiparite impreuna cu restul de elemente si text. Dimensiuni: 17.5 x 12.5 c..
2.50 Lei 2.75 Lei
Meniu Elefantel pentru botezul baietelului, este confectionat din carton alb mat. Textul se tipareste in interior, bauturi pe partea stanga si meniu (alimente) pe partea dreapta. Se deschide ca o carte. Dimensiune meniu: 21 x 15 cm. Tiparire si asamblare GRATUITA!..
4.00 Lei 4.30 Lei
Meniu Rochita Balerina Flori este un meniu pentru botez confectionat din carton alb mat. Elementele aurii (gold) fac parte din grafica si sunt tiparite impreuna cu restul de elemente si text. Textul se tipareste in interior, bauturi pe partea stanga si meniu (alimente) pe partea dreapta. Se deschid..
3.90 Lei 4.10 Lei
Nr de Masa Elefantel - Numar de masa pe bat ce poate fi asezat in aranjamentul floral de pe masa. Este tiparit pe carton mat si atasat pe un bat. Numar de masa in set cu Invitatie Botez Elefantel, Plic Bani Elefantel, Meniu Elefantel...
4.00 Lei 4.20 Lei
Plic Bani Baby Prince este un plic de bani si card de asezare confectinat din carton alb mat, cu grafica bebelus print.Plicul de bani 2 in 1 este o metoda eleganta si eficienta de a aranja musafirii la mese si de a primi "darul".Dimensiuni: 20 x 9 cm.Dupa imprimare se completeaza de dvs...
1.70 Lei 1.90 Lei
Plic de bani Elefantel este confectionat din carton alb mat. Plicul este in set cu invitatia: INVITATIE BOTEZ ELEFANTEL (cod: HMI181)Plicul de bani 2 in 1 este o metoda eleganta si eficienta de a aranja musafirii la mese si de a primi "darul".Dimensiuni: 20 x 9 cm.Dupa imprimare se comp..
1.60 Lei 2.30 Lei
Plic de bani si card de asezare Regele Leu confectinat din carton alb mat.Plicul de bani 2 in 1 este o metoda eleganta si eficienta de a aranja musafirii la mese si de a primi "darul".Dimensiuni: 20 x 9 cm.Dupa imprimare se completeaza de dvs. numele fiecarui invitat sau optional puteti ..
2.00 Lei 2.20 Lei
Invitatie rafinata si eleganta formata din: cartonasul pentru text, carton crem cu textura fina si ciucure auriu atasat si carcasa din catifea delicata in nuanta de albastru regal cu decupaj central pentru intiale. NOTA: TEXTUL NU POATE FI TIPARIT CU AURIU.Dimensiune: 16 x 16,5 cm...
7.10 Lei 7.70 Lei
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)