Menu
Your Cart

Oferte Speciale Botez 2021

Cele mai populare si mai frumoase invitatii, marturii, plicuri de bani si accesorii pentru botez. Preturi accesibile, modele personalizate, in tematica evenimentului, livrare rapida, oriunde in tara.
Invitatie de Nunta Valiza cu tema calatorieInvitatie de nunta / botez cu design original, care nu va trece neobservata. Cartonul pe care este tiparit textul se pliaza in 4 parti si este accesorizat cu snur alb negru.Se poate asorta cu plicul de bani 5223 si meniul 3223.Dimensiu..
1.97 Lei
Invitatie Rochita Balerina Flori este o invitatie pentru botez / petrecere aniversara fetita, confectionata din carton alb cu o textura fina, cu grafica rochita balerina. Elementele aurii (gold) fac parte din grafica si sunt tiparite impreuna cu restul de elemente si text. Dimensiuni: 17.5 x 12.5 c..
1.89 Lei 2.29 Lei
Marturie Cutie Aparat Foto Roz este o marturie botez - cutie din carton pentru bomboane cu forma de camera foto. Disponibile doar pe culoare roz.Cutiutele se vand pliate iar optional, se poate opta pentru asamblare. Acest model are un nivel de dificultate ridicat in ceea ce priveste modul de a..
1.50 Lei 2.95 Lei
Marturie Cutiuta Piramida Buline din carton roz, cu buline argintii si fundita argintie. Acest model se poate umple cu bomboane sau macarons. Personalizarea consta in adaugarea unei etichete cu numele bebelusului/mirilor + data pentru (+0,49 RON). Dimensiuni: baza 6 cm, inaltime 7 cm...
1.60 Lei 1.99 Lei
Marturie Cutiuta Piramida Buline Albastre din carton cu buline albastre si fundita albastra. Acest model se poate umple cu bomboane sau macarons. Personalizarea consta in adaugarea unei etichete cu numele bebelusului/mirilor + data pentru (+0,49 RON). Dimensiuni: baza 6 cm, inaltime 7 cm...
1.60 Lei 1.99 Lei
Meniu Elefantel pentru botezul baietelului, este confectionat din carton alb mat. Textul se tipareste in interior, bauturi pe partea stanga si meniu (alimente) pe partea dreapta. Se deschide ca o carte. Dimensiune meniu: 21 x 15 cm. Tiparire si asamblare GRATUITA!..
2.99 Lei 3.60 Lei
Meniu Rochita Balerina Flori este un meniu pentru botez confectionat din carton alb mat. Elementele aurii (gold) fac parte din grafica si sunt tiparite impreuna cu restul de elemente si text. Textul se tipareste in interior, bauturi pe partea stanga si meniu (alimente) pe partea dreapta. Se deschid..
2.99 Lei 3.40 Lei
Nr de Masa Elefantel - Numar de masa pe bat ce poate fi asezat in aranjamentul floral de pe masa. Este tiparit pe carton mat si atasat pe un bat. Numar de masa in set cu Invitatie Botez Elefantel, Plic Bani Elefantel, Meniu Elefantel...
3.39 Lei 3.89 Lei
Nr de Masa Floricele Bleu - Numar de masa tip calaret cu Floricele Bleu. Este tiparit pe carton mat. Dimensiuni numar de masa: 14,5 / 10,5 cm. Numar de masa in set cu Invitatie Botez Elefantel, Plic Bani Elefantel, Meniu Elefantel...
1.19 Lei 1.49 Lei
Nr de Masa Rochita Balerina este un numar de masa pe bat, ce poate fi pus in aranjamentul floral de pe masa. Este tiparit pe carton mat si atasat pe un bat...
3.29 Lei 3.49 Lei
Nr Masa Boss Baby este un numar de masa tip calaret cu Boss Baby. Dimensiuni numar de masa: 14,5 / 10,5 cm...
1.25 Lei 1.55 Lei
Plic Bani Baby Prince este un plic de bani si card de asezare confectinat din carton alb mat, cu grafica bebelus print.Plicul de bani 2 in 1 este o metoda eleganta si eficienta de a aranja musafirii la mese si de a primi "darul".Dimensiuni: 20 x 9 cm.Dupa imprimare se completeaza de dvs...
1.35 Lei 1.59 Lei
Plic de bani Elefantel este confectionat din carton alb mat. Plicul este in set cu invitatia: INVITATIE BOTEZ ELEFANTEL (cod: HMI181)Plicul de bani 2 in 1 este o metoda eleganta si eficienta de a aranja musafirii la mese si de a primi "darul".Dimensiuni: 20 x 9 cm.Dupa imprimare se comp..
1.39 Lei 1.90 Lei
Plic de bani si card de asezare King of the Jungle confectinat din carton alb mat.Plicul de bani 2 in 1 este o metoda eleganta si eficienta de a aranja musafirii la mese si de a primi "darul".Dimensiuni: 20 x 9 cm.Dupa imprimare se completeaza de dvs. numele fiecarui invitat sau optional..
1.25 Lei 1.79 Lei
Plic de bani si card de asezare Regele Leu confectinat din carton alb mat.Plicul de bani 2 in 1 este o metoda eleganta si eficienta de a aranja musafirii la mese si de a primi "darul".Dimensiuni: 20 x 9 cm.Dupa imprimare se completeaza de dvs. numele fiecarui invitat sau optional puteti ..
1.25 Lei 1.79 Lei
Plic Bani Rochita Balerina Flori disponibil in exclusivitate pe site-ul invitatiispeciale.ro Plic de bani si card de asezare rochita balerina flori confectionat din carton alb mat. Elementele aurii (gold) fac parte din grafica si sunt tiparite impreuna cu restul de elemente si text. Plicul este i..
1.39 Lei 1.65 Lei
Invitatie Bebe Carucior Butterfly este o invitatie de botez cu tema carucior, care se pliaza pe verticala in 3 parti.Plic alb oferit GRATUIT...
1.55 Lei 1.89 Lei
Invitatie Botez Elefantel este o invitatie pentru botez / petrecere aniversara baietel cu grafica cu elefantel, confectionata din carton alb cu o textura fina. Dimensiuni: 10 x 15 cm. Include plic alb...
1.49 Lei 1.99 Lei
Invitatie Strumfi Party este o invitatie de botez cu tema Strumfi. Invitatia este realizata din carton alb, mat, fin (250 gr).Invitatia include plic alb/albastru.ASAMBLAREA consta in introducerea in plic a invitatiilor.Dimensiuni: 15 x 10,5 cm..
1.79 Lei 1.99 Lei
Marturie - Cutie din carton craft maro cu tema travel / calatorie / avion.Se recomanda pentru depozitarea bomboanelor.Se poate opta pentru personalizare prin adaugarea unei etichete nume miri/bebe si data evenimentului cu + 0,49 RON/buc.Dimensiuni: 6 x 6 x..
2.95 Lei 3.40 Lei
Marturie Cutie Biberon pentru depozitare bomboane, jeleuri este o marturie dragalasa pentru Botez Fetite sau Botez Baietei. Se poate opta pentru personalizare prin adaugarea unei etichete cu nume bebe si data evenimentului (+ 0,49 RON/buc) Dimensiune: 5.3*5.3*5.3 cm..
1.00 Lei 2.85 Lei
Afişare 1 - 21 din 30 (2 pagini)