Menu
Your Cart

Meniuri Nunta

Meniu de nunta tip carte din carton alb semi-lucios, cu grafica Ancora Bleumarin.Se pliaza pe verticala si textul se tipareste in interior: Bauturi pe partea stanga si Meniu (alimente) pe partea dreapta.Dimensiune meniu: 28,5 x 10,5 cm...
3.19 Lei
Meniu de nunta tip carte din carton alb semi-lucios, cu grafica Ancora Gri.Se pliaza pe verticala si textul se tipareste in interior: Bauturi pe partea stanga si Meniu (alimente) pe partea dreapta.Dimensiune meniu: 28,5 x 10,5 cm...
3.19 Lei
Meniu din carton alb mat cu grafica unei flori albe foarte fine. Poate fi amplasat in farfuria fiecarui invitat sau pus in suport pe masa. Dimensiune meniu: 18 x 12 cm. Poate fi asortat cu plicul de bani: PLIC DE BANI DELICAT ALB (cod: PB120N)...
2.50 Lei
Meniu unic din calc sub forma de cilindru cu fundita din saten galbena. Textul se tipareste de jur imprejurul cilindrului, ca in imagine.Se poate folosi si fundita din organza la solicitare.Inaltime: 21 cmNOTA: meniurile pot fi asamblate doar pentru ridicarea de la sediul ..
5.00 Lei
Meniu unic din calc sub forma de cilindru cu fundita din saten. Textul se tipareste de jur imprejurul cilindrului, ca in imagine.Se poate folosi si fundita din organza la solicitare.Inaltime: 21 cmNOTA: meniurile pot fi asamblate doar pentru ridicarea de la sediul nostru d..
5.00 Lei
Meniu pentru nunta cu flori delicate embosate. Textul poate fi tiparit in interior pe partea dreapta, iar pe partea stanga numai pana la jumatate, din cauza embosarii florilor de pe exterior. Dimensiuni: 20,5 x 12,5 cm..
2.47 Lei
Meniu din carton alb mat cu textura extrem de fina, cu grafica unor plante suculente, in design modern, minimalist.Se pliaza pe verticala si textul se tipareste in interior: Bauturi pe partea stanga si Meniu (alimente) pe partea dreapta.ATENTIE! La cerere se pot crea plicuri de bani si nume..
3.00 Lei
Meniu din carton alb semi lucios cu grafica unor flori delicate, in design modern, minimalist, in set cu invitatia: INVITATIE FRESH START (cod: HMI143).Se pliaza pe verticala si textul se tipareste in interior: Bauturi pe partea stanga si Meniu (alimente) pe partea dreapta.ATENTIE! La cerere..
3.19 Lei
Meniu din carton alb semi-lucios, cu grafica unor crengute verde crud pe format inalt, potrivit pentru evenimente cu design minimalist. Se pliaza pe verticala si textul se tipareste in interior: Bauturi pe partea stanga si Meniu (alimente) pe partea dreapta.Se poate asorat cu plicul de ..
3.80 Lei
Meniu unic din calc sub forma de inima cu fundita din saten si un fir de levantica naturala. Textul se tipareste pe cele doua fete ale inimii, ca in imagine.Se poate folosi si fundita din organza la solicitare.Inaltime: 21 cmNOTA: meniurile pot fi asamblate doar pentru ridicarea de ..
5.00 Lei
Meniu din carton alb semi-lucis, pe format inalt, cu grafica unor frunze si marmura pe fundal, potrivit pentru evenimente cu design minimalist.Se pliaza pe verticala si textul se tipareste in interior: Bauturi pe partea stanga si Meniu (alimente) pe partea dreapta.Se poate asorat cu plicul d..
3.60 Lei
Meniu din carton alb semi-lucios, cu grafica unui portativ cu note muzicale.Se pliaza pe verticala si textul se tipareste in interior: Bauturi pe partea stanga si Meniu (alimente) pe partea dreapta.Produs in set cu plicul de bani: PLIC DE BANI NOTE MUZICALE (cod: PB127N) si numarul de masa: ..
3.19 Lei
Meniu elegant din carton alb sidefat cu banderola separata cu grafica trandafiri si spatiu pentru nume/data. Poate fi amplasat in farfuria fiecarui invitat sau pus intr-un suport pe masa. Dimensiune meniu: 18 x 12 cm. Asamblarea consta in prinderea si introducerea banderolei pe meniu...
3.50 Lei
Meniu din carton alb mat semilucios, cu grafica plante suculente si forma de piramida;Pe laturile piramidei de tipareste Meniul de Mancare si Bauturi.Tiparirea textului este inclusa in pret. Asamblarea costa 0,60 lei / buc.ATENTIE! La cerere se pot crea plicuri de bani si numere de mas..
3.50 Lei
Meniu din carton alb mat, cu grafica unei flori albe, extrem de fine. Se pliaza pe verticala si textul se tipareste in interior: Bauturi pe partea stanga si Meniu (alimente) pe partea dreapta.ATENTIE! La cerere se pot crea plicuri de bani si numere de masa in set.Dimensiune meniu: 2..
3.00 Lei
Meniu special pentru evenimente, decupat pe forma rotunda, care se aseaza direct in farfuriile invitatilor. Se tipareste pa carton alb cu sidef auriu. Se pot face dupa diametrul solicitat, conform dimensiunii farfuriei in care va fi pus. Diametrul meniului de pe site: 20 cm...
3.10 Lei
Meniu special pentru evenimente, decupat pe forma rotunda, care se aseaza direct in farfuriile invitatilor. Se tipareste pa carton alb fin semi lucios.Se pot face dupa diametrul solicitat, conform dimensiunii farfuriei in care va fi pus.Diametrul meniului de pe site: 20 cm. &nbs..
2.90 Lei
Meniu special pentru evenimente, decupat pe forma rotunda, care se aseaza direct in farfuriile invitatilor. Se tipareste pa carton alb fin semi lucios.Se pot face dupa diametrul solicitat, conform dimensiunii farfuriei in care va fi pus.Diametrul meniului de pe site: 20 cm.> &nb..
2.90 Lei
Meniu Rotund Rouge decupat pe forma rotunda, care se aseaza direct in farfuriile invitatilor sau poate fi montat intr-un suport. Se tipareste pa carton alb semi lucios. Se pot face dupa diametrul solicitat, conform dimensiunii farfuriei in care va fi pus. Diametrul meniului de pe site: 20 cm...
2.90 Lei
Meniu Rotund Suculenti, decupat pe forma rotunda, care se aseaza direct in farfuriile invitatilor sau poate fi montat intr-un suport. Se tipareste pa carton alb semi lucios. Se pot face dupa diametrul solicitat, conform dimensiunii farfuriei in care va fi pus. Diametrul meniului de pe site: 20 cm...
2.90 Lei
Meniu pentru nunta din carton alb semi-lucios cu grafica Tacamuri si Flori. Poate fi amplasat in farfuria fiecarui invitat sau pus in suport pe masa...
2.00 Lei
Afişare 1 - 21 din 109 (6 pagini)