Menu
Your Cart

Meniuri Nunta

Meniu de nunta tip carte din carton alb semi-lucios, cu grafica Ancora Bleumarin.Se pliaza pe verticala si textul se tipareste in interior: Bauturi pe partea stanga si Meniu (alimente) pe partea dreapta.Dimensiune meniu: 28,5 x 10,5 cm...
3.80 Lei
Meniu de nunta tip carte din carton alb semi-lucios, cu grafica Ancora Gri.Se pliaza pe verticala si textul se tipareste in interior: Bauturi pe partea stanga si Meniu (alimente) pe partea dreapta.Dimensiune meniu: 28,5 x 10,5 cm...
3.80 Lei
Meniu din carton alb mat cu grafica unei flori albe foarte fine. Poate fi amplasat in farfuria fiecarui invitat sau pus in suport pe masa. Dimensiune meniu: 18 x 12 cm. Poate fi asortat cu plicul de bani: PLIC DE BANI DELICAT ALB (cod: PB120N)...
3.00 Lei
Meniu pentru nunta cu flori delicate embosate. Textul poate fi tiparit in interior pe partea dreapta, iar pe partea stanga numai pana la jumatate, din cauza embosarii florilor de pe exterior. Dimensiuni: 20,5 x 12,5 cm..
3.54 Lei
Meniu din carton alb mat cu textura extrem de fina, cu grafica unor plante suculente, in design modern, minimalist.Se pliaza pe verticala si textul se tipareste in interior: Bauturi pe partea stanga si Meniu (alimente) pe partea dreapta.ATENTIE! La cerere se pot crea plicuri de bani si nume..
3.60 Lei
Meniu din carton alb semi lucios cu grafica unor flori delicate, in design modern, minimalist, in set cu invitatia: INVITATIE FRESH START (cod: HMI143).Se pliaza pe verticala si textul se tipareste in interior: Bauturi pe partea stanga si Meniu (alimente) pe partea dreapta.ATENTIE! La cerere..
3.80 Lei
Meniu din carton alb semi-lucios, cu grafica unor crengute verde crud pe format inalt, potrivit pentru evenimente cu design minimalist. Se pliaza pe verticala si textul se tipareste in interior: Bauturi pe partea stanga si Meniu (alimente) pe partea dreapta.Se poate asorat cu plicul de ..
4.55 Lei
Meniu din carton alb semi-lucis, pe format inalt, cu grafica unor frunze si marmura pe fundal, potrivit pentru evenimente cu design minimalist.Se pliaza pe verticala si textul se tipareste in interior: Bauturi pe partea stanga si Meniu (alimente) pe partea dreapta.Se poate asorat cu plicul d..
4.30 Lei
Meniu din carton alb semi-lucios, cu grafica unui portativ cu note muzicale.Se pliaza pe verticala si textul se tipareste in interior: Bauturi pe partea stanga si Meniu (alimente) pe partea dreapta.Produs in set cu plicul de bani: PLIC DE BANI NOTE MUZICALE (cod: PB127N) si numarul de masa: ..
3.80 Lei
Meniu elegant din carton alb sidefat cu banderola separata cu grafica trandafiri si spatiu pentru nume/data. Poate fi amplasat in farfuria fiecarui invitat sau pus intr-un suport pe masa. Dimensiune meniu: 18 x 12 cm. Asamblarea consta in prinderea si introducerea banderolei pe meniu...
4.20 Lei
Meniu din carton alb mat, cu grafica unei flori albe, extrem de fine. Se pliaza pe verticala si textul se tipareste in interior: Bauturi pe partea stanga si Meniu (alimente) pe partea dreapta.ATENTIE! La cerere se pot crea plicuri de bani si numere de masa in set.Dimensiune meniu: 2..
3.60 Lei
Meniu special pentru evenimente, decupat pe forma rotunda, care se aseaza direct in farfuriile invitatilor. Se tipareste pa carton alb fin semi lucios.Se pot face dupa diametrul solicitat, conform dimensiunii farfuriei in care va fi pus.Diametrul meniului de pe site: 20 cm. &nbs..
3.50 Lei
Meniu din carton alb sidefat fin, cu grafica unei crengute, in design modern, minimalist. Se pliaza pe verticala si textul se tipareste in interior: Bauturi pe partea stanga si Meniu (alimente) pe partea dreapta.ATENTIE! La cerere se pot crea plicuri de bani si numere de masa in set. ..
3.60 Lei
Meniu din carton gros, alb, mat, cu suprafata fina sau texturata.Se pliaza pe verticala si textul se tipareste in interior: Bauturi pe partea stanga si Meniu (alimente) pe partea dreapta.Dimeniune meniu: 20,5 x 13 cm     ..
4.20 Lei
Meniu din carton alb mat, semilucios.Se pliaza pe verticala si textul se scrie in interior: Bauturi pe partea stanga si Meniu (alimente) pe partea dreapta.Dimensiune meniu: 21 x 14,5 cmTiparire GRATUITA!   ..
4.50 Lei
Meniu din carton gros, alb, mat, cu suprafata fina.Se pliaza pe verticala si textul se tipareste in interior: Bauturi pe partea stanga si Meniu (alimente) pe partea dreapta.Dimeniune meniu: 20,5 x 14,5 cm     ..
3.50 Lei
Meniu cu grafica bicicleta watercolor.Se poate asorta cu invitatia 39736, plicul de bani 5736 si numarul 1736...
4.23 Lei
Meniu din carton alb semi-lucios, cu grafica buchet bujori. Se pliaza pe verticala si textul se tipareste in interior: Bauturi pe partea stanga si Meniu (alimente) pe partea dreapta.Dimensiune meniu: 20,5 x 14,5 cm     ..
4.10 Lei
Meniu din carton alb mat, usor texturat.Se pliaza pe verticala si textul se scrie in interior: Bauturi pe partea stanga si Meniu (alimente) pe partea dreapta.Dimensiune meniu: 20,5 x 12,5 cmTiparire GRATUITA!   ..
4.00 Lei
Meniu Carte Postala cu Foto - Meniu din carton alb semilucios, cu tematica Travel (Carte Postala) cu 2 fotografii. Pot fi fotografii ale mirilor sau ale felurilor de mancare principale.Se pliaza pe verticala si textul se scrie in interior: Bauturi pe partea stanga si Meniu (alimente) pe partea d..
4.20 Lei
Meniu cu grafica copac.Se poate asorta cu invitatia 39616, plicul de bani 5642...
3.55 Lei
Afişare 1 - 21 din 82 (4 pagini)