Menu
Your Cart

Suport Place Card

Martisor special sub forma de Copacel cu coroana imbracata in licheni naturali stabilizati, cu functie de Suport carti de vizita / notite. Poate fi folosit si ca marturie sau suport carduri de asezare.Dimensiuni 12 x 8 cm. Optional se poate accesoriza cu un snur martisor si un biletel din car..
15.00 Lei
Marturie Nunta din rasina sub forma de bust miri - suport. Se poate atasa un card pentru asezarea invitatilor la mese sau poza miri. Pretul afisat este pentru 1 buc...
5.90 Lei
Suport metalic inima ce poate fi folosit ca Place Card / Nr Masa pentru o nunta moderna.Cardul nu este inclus in pret, se alege optional. ..
9.40 Lei
Suport Place Card sub forma de clopotel metalic argintiu.Se poate folosi ca marturie, avand atasata o eticheta cu numele mirilor, ca suport numere de masa sau pentru asezarea invitatilor la mese (suport carduri de asezare) ..
9.40 Lei
Suport Place Card din rasina. Se ofera cadou invitatilor ca marturie.Dimensiuni suport (fara eticheta) ..
6.20 Lei
Marturie Suport Card Miri Funny - Marturie din lemn cu miri amuzantiSe poate atasa o eticheta cu un mesaj, numele mirilor + data nuntii sau fotografia (4 x 5 cm).Eticheta si/sau fotografia se vor expedia separat urmand sa fie montate de catre client, pentru ca exista un risc ridicat sa se deter..
3.90 Lei
Suport Place Card sub forma de mire si mireasa.Se poate folosi ca marturie, avand atasata o eticheta cu numele mirilor, ca suport numere de masa sau pentru asezarea invitatilor la mese (suport carduri de asezare)Pretul afisat este pentru SET Mire+Mireasa.Dimensiuni 10 x 4 cm...
8.90 Lei
Suport Place Card sub forma de pomisor artificial. Poate fi folosit ca marturie, suport numere de masa sau suport carduri de asezare.Dimensiuni 10 x 4 cm...
8.50 Lei
Suport Place Card/Notite din rasina. Se ofera cadou invitatilor ca marturie.Dimensiuni suport (fara eticheta) ..
6.20 Lei
Suport Place Card din rasina si metal sub forma de inimioara cu floare. Se poate folosi pentru asezarea invitatilor la masa iar la finalul evenimentului se ofera cadou - marturie. Cardul nu este inclus in pret. Pretul afisat este pentru 1 buc. Va rugam sa specificati pe  ..
6.20 Lei
Suport Place Card sub forma de Mire si Mireasa din rasina. Se poate folosi pentru asezarea invitatilor la masa iar la finalul evenimentului se ofera cadou - marturie. Cardul nu este inclus in pret. Pretul afisat este pentru setul de 2 buc. Va rugam sa specificati pe  ..
9.20 Lei
Suport Place Card din rasina sub forma de inimioara cu baza. Se aseaza pe masa invitatilor in dreptul fiecarei familii si poate fi oferit ca marturie sau poate fi utilizat ca suport numere de masa sau carduri de asezare. Eticheta este optionala (+0,49 RON) si include tiparirea. Dimensiuni 11..
6.00 Lei
Suport Place Card sub forma de mire si mireasa funny - cu numele sau fotografia mirilor. Se ofera cadou invitatilor ca marturie. Dimensiuni 5,1 x 7,6 cm...
5.45 Lei
Afişare 1 - 13 din 13 (1 pagini)