Menu
Your Cart

Scortisoara

Marturie pentru nunta - Scortisoara cu fundita aurie din organza si trandafiras elegant ivory cu frunzulite.  Aceasta marturie se aseaza pe masa invitatilor si li se face cadou ca amintire la sfarsitul evenimentului. Eticheta este optionala si include tiparirea (0,49 ..
2.80 Lei
Marturie pentru nunta - Scortisoara cu fundita lila dubla si trandafiras elegant ivory cu frunzulite.  Aceasta marturie se aseaza pe masa invitatilor si li se face cadou ca amintire la sfarsitul evenimentului. Eticheta este optionala si include tiparirea (0,49 RON).Dim..
3.80 Lei
Marturie pentru nunta - Scortisoara cu floricele naturale uscate bordo, fundita si fluturas auriu cu paietele.  Aceasta marturie se aseaza pe masa invitatilor si li se face cadou ca amintire la sfarsitul evenimentului. Eticheta este optionala si include tiparirea (+0,49 RO..
4.90 Lei
Marturie pentru nunta - Scortisoara cu fundita lata rosie si trandafiras elegant ivory.  Aceasta marturie se aseaza pe masa invitatilor si li se face cadou ca amintire la sfarsitul evenimentului. Eticheta este optionala si include tiparirea (0,49 RON).Dimensiuni: ..
3.80 Lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)