Menu
Your Cart

Rasina / Ceramica

Marturie din ceramica sub forma de lebede argintii cu insertii stralucitoare. Aceasta marturie se ofera cadou invitatilor la sfarsitul evenimentului. Eticheta si fundita din saten sunt optionale (+0,60 RON) si includ tiparire GRATUITA.Dimensiuni 8 x 5 cm...
6.00 Lei
Marturie ceramica - Figurina sub forma de porumbei albi cu insertii argintii. Se aseaza pe masa invitatilor si li se ofera cadou, ca amintire, la incheierea evenimentului. Eticheta cu numele mirilor + data este optionala (+0,60 RON) Tiparire si atasare de copac GRATUITA.Dimensiu..
6.00 Lei
Marturie - SET Figurine din ceramica sub forma de cub cu rol de solnite pentru Sare si Piper. Acestea sunt ambalate in cutie de prezentare, ca in imagine. Eticheta cu numele mirilor si data este optionala (+0,60 RON) si include tiparirea si atasarea de marturie. ..
14.90 Lei
Marturie - SET Figurine din ceramica pentru Sare si Piper. Acestea sunt ambalate in cutie de carton gri cu fundita alba organza. Eticheta cu numele mirilor si data este optionala (+0,60 RON) si include tiparirea Dimensiuni cutie: 10 x 6 x 3,5 cm;..
9.80 Lei
Marturie SET Sare si Piper - Bust Miri - SET Figurine din ceramica pentru Sare si Piper. Acestea sunt ambalate in cutie de carton gri cu fundita alba organza si capac transparent. Eticheta cu numele mirilor si data este optionala (+0,60 RON) si include tiparirea. Aceasta se lipeste pe cutie, separ..
9.80 Lei
Marturie - SET Figurine din ceramica pentru Sare si Piper. Acestea sunt ambalate in cutie de carton gri cu fundita alba organza. Eticheta cu numele mirilor si data este optionala (+0,60 RON) si include tiparirea...
15.00 Lei
Marturie - SET Figurine din ceramica pentru Sare si Piper. Acestea sunt ambalate in cutie ca in imagine. Eticheta cu numele mirilor si data este optionala (+0,60 RON) si include tiparirea  ..
15.00 Lei
Marturie - SET Figurine din ceramica pentru Sare si Piper. Acestea sunt ambalate in cutie de carton gri cu fundita alba organza. Eticheta cu numele mirilor si data este optionala (+0,60 RON) si include tiparirea.Dimensiuni cutie: 10 x 7 x 4,5 cm; ..
9.80 Lei
Marturie - SET Figurine din ceramica vrabiute pentru Sare si Piper. Acestea sunt ambalate in cutie speciala din carton cu fundita, ca in imagine. Eticheta cu numele mirilor si data este optionala (+0,49 RON) si include tiparirea si atasarea de marturie.Dimensiuni cutie: 11,5&nb..
8.99 Lei
Marturie - SET Figurine din ceramica vrabiute pentru Sare si Piper. Acestea sunt ambalate in cutie speciala crem, cu fundita maro ca in imagine.Eticheta cu numele mirilor si data este optionala (+0,49 RON) si include tiparirea Dimensiuni cutie: 12 x 5 cm; ..
15.00 Lei
Marturie - SET Figurine din ceramica vrabiute pentru Sare si Piper. Acestea sunt ambalate in cutie cu capac transparentEticheta cu numele mirilor si data este optionala (+0,60 RON) si include tiparireaDimensiuni cutie: 12 x 5 cm;..
8.00 Lei
Suport Place Card din rasina. Se ofera cadou invitatilor ca marturie.Dimensiuni suport (fara eticheta) ..
7.60 Lei
Suport Place Card/Notite din rasina. Se ofera cadou invitatilor ca marturie.Dimensiuni suport (fara eticheta) ..
7.50 Lei
Suport Place Card din rasina sub forma de inimioara. Se aseaza pe masa invitatilor in dreptul fiecarei familii si poate fi oferit ca marturie sau poate fi utilizat ca suport numere de masa sau carduri de asezare. Eticheta este optionala (+0,49 RON) si include tiparirea. Dimensiuni 11,5 x 4&n..
7.50 Lei
Marturie din ceramica (caseta / bomboniera) cu forma patrata si design imprimat - floral. Dupa preferinte, se poate umple cu bombonele. Eticheta si fundita sunt optionale (+0,60 RON) si includ tiparirea si atasarea de caseta.Dimensiuni mica: 5x4x3 cm..
7.00 Lei
Marturie Caseta Inima Trandafiri este o marturie nunta, din ceramica (bomboniera), cu forma de inima si cu design floral pictat. Dupa preferinte, se poate umple cu bombonele, creme, seminte flori.Eticheta si fundita din saten sunt optionale (+0,60 RON) si includ tiparire GRATUITA...
7.00 Lei
Marturie din ceramica (bomboniera) cu forma de inima cu suprafata alba sidefata. Dupa preferinte, se poate umple cu bombonele. Eticheta si fundita din saten sunt optionale (+0,60 RON) si includ tiparire GRATUITA.Dimensiuni: 4 x 4,5 x 2,5 cmCapacitate / Volum: 5 ml..
7.00 Lei
Afişare 1 - 17 din 17 (1 pagini)