Menu
Your Cart

Obiecte Utile

Marturie - Breloc din plastic transparent, cu imagine cu miri si carucior.Aceasta marturie se aseaza pe masa invitatilor si li se face cadou la incheierea evenimentului. Personalizarea consta in atasarea unei Fundite (+0,50 RON/buc) si/sau a unui saculet din organzaDimensiuni breloc, cu tot..
1.99 Lei
Marturie - Breloc din plastic transparent, personalizat cu fotografia mirilor sau alta imagine la alegere.Aceasta marturie se aseaza pe masa invitatilor si li se face cadou la incheierea evenimentului. Personalizarea consta in atasarea unei Fundite (+0,50 RON/buc) si/sau a unui saculet din orga..
1.99 Lei
Marturie - Breloc din plastic transparent, cu imagine cu animalute, pentru botez cu tema Safari - Jungle.Aceasta marturie se aseaza pe masa invitatilor si li se face cadou la incheierea evenimentului. Personalizarea consta in atasarea unei Fundite (+0,50 RON/buc) si/sau a unui saculet din organ..
1.99 Lei
Marturie - Breloc din plastic transparent, cu imagine cu schita miri si bebe.Aceasta marturie se aseaza pe masa invitatilor si li se face cadou la incheierea evenimentului. Personalizarea consta in atasarea unei Fundite (+0,50 RON/buc) si/sau a unui saculet din organzaDimensiuni breloc, cu ..
1.99 Lei
Marturie - Breloc din plastic transparent, personalizat cu eticheta cu tema frunze tropicale, cu numele mirilor si data evenimentului.Aceasta marturie se aseaza pe masa invitatilor si li se face cadou la incheierea evenimentului. Personalizarea consta in atasarea unei Fundite (+0,50 RON/buc) si..
1.99 Lei
Marturie Nunta - Dop Sticle din metal cromat si cauciuc ambalat in cutie alba cu capac transparent si fundita alba atasata - finisaje de calitate superioara. Se ofera cadou invitatilor (de obicei domnilor) la incheierea evenimentului. Eticheta este optionala (+0,60 RON) si..
11.00 Lei
Marturie Desfacator Avion este o marturie nunta metalica sub forma de avion cu functie de desfacator pt sticle. Se ambaleaza in cutie ca in imagine Aceasta marturie se aseaza pe masa invitatilor si li se face cadou.Eticheta personalizata este optionala (+0,59 RON) si include tiparirea.Asamb..
14.90 Lei
Marturie metalica sub forma de avion cu functie de desafactor pt sticle. Se ambaleaza in cutie ca in imagine Aceasta marturie se aseaza pe masa invitatilor si li se face cadou. Eticheta personalizata este optionala (+0,49 RON) si include tiparirea.Asamblarea presupune lipirea etichetelor perso..
14.90 Lei
Marturie metalica sub forma de nota muzicala cu functie de desfacator. Se ambaleaza in cutie ca in imagine Aceasta marturie se aseaza pe masa invitatilor si li se face cadou. Eticheta si fundita din saten sunt optionale (+0,60 RON) si includ tiparirea.  ..
10.40 Lei
Marturie Desfacator Cheie este o marturie nunta metalica sub forma de cheie cu functie de desfacator. Poate fi personalizata cu o eticheta speciala din carton sidefat si fundita. Aceasta marturie se aseaza pe masa invitatilor si li se face cadou. Dimensiune cheie: 10 cm...
8.99 Lei 10.20 Lei
Marturie metalica inoxidabila - Desfacator sticle sub forma de "Cheie Retrol" cu ciucure textil.  Semnul de carte este ambalat GRATUIT in cutie de cadou, ca in imagine. Aceasta marturie se aseaza pe masa invitatilor, iar la incheierea evenimentului li se face cadou ca amin..
10.50 Lei
Marturie metalica sub forma de cheie cu functie de desfacator. Se ambaleaza in cutie ca in imagine Aceasta marturie se aseaza pe masa invitatilor si li se face cadou. Eticheta si fundita din saten sunt optionale (+0,60 RON) si includ tiparirea...
8.99 Lei 10.20 Lei
Marturie Desfacator Ingeras este o marturie nunta metalica sub forma de inger cu functie de desfacator pentru sticle. Se ambaleaza in cutie ca in imagine Aceasta marturie se aseaza pe masa invitatilor si li se face cadou.Se poate personaliza cu o eticheta cu numele si data (+0,59 RON) care se l..
8.40 Lei 9.90 Lei
Marturie Nunta - Dop Sticla din metal cromat si cauciuc, cu inimioara cu 4 pietricele decorative in capat. Se ofera cadou invitatilor la incheierea evenimentului. Eticheta este optionala (+0,60 RON) si include tiparirea.Dimensiune marturie: 11 x 4 cm (latime inima). Marturia nu dispune de c..
6.90 Lei
Marturie Nunta - Dop Sticla din metal cromat si cauciuc, cu inimioara cu pandantiv atasat. Se ofera cadou invitatilor la incheierea evenimentului. Eticheta este optionala (+0,60 RON) si include tiparirea.Dimensiune marturie: 10,2 x 3,7 cm (latime inima). Marturia nu dispune de cutie...
6.90 Lei
Marturie Nunta - Dop Sticla din metal cromat si cauciuc, cu semnul infinit inscriptionat cu mesajul Love Forever in capat. Se ofera cadou invitatilor la incheierea evenimentului. Eticheta este optionala (+0,60 RON) si include tiparirea.Dimensiune marturie: 9,3 x 6 cm (latime semn infinit). ..
6.90 Lei
Marturie metalica - Semn de carte sub forma de simbol elegant baroque - fleur de lis Semnul de carte are atasat un ciucuras alb din matase si se ambaleaza GRATUIT in cutiuta cu panglica atasata, ca in imagine. Aceasta marturie se aseaza pe masa invitatilor, iar la incheierea ev..
5.40 Lei
Marturie pentru nunta - SET de 2 lingurite pentru cafea, ambalate in cutiuta roz cu suport si fundita alba organza, ca in imagine. Cele doua lingurite au design si finisaje delicate, cu 2 simboluri: inimioara si ceasca de cafea. Aceasta marturie se aseaza pe masa invitatilor, iar la incheierea e..
10.50 Lei
Marturie pentru nunta - SET de 2 lingurite pentru cafea, ambalate in cutiuta alba cu suport imbracat in catifea neagra si fundita alba saten, ca in imagine. Cele doua lingurite au design si finisaje delicate, cu 2 simboluri: inimioara si ceasca de cafea. Aceasta marturie se aseaza pe masa invitat..
9.50 Lei
Marturie - SET Figurine din ceramica pentru Sare si Piper. Acestea sunt ambalate in cutie de carton gri cu fundita alba organza. Eticheta cu numele mirilor si data este optionala (+0,60 RON) si include tiparirea Dimensiuni cutie: 10 x 6 x 3,5 cm;..
9.80 Lei
Marturie SET Sare si Piper - Bust Miri - SET Figurine din ceramica pentru Sare si Piper. Acestea sunt ambalate in cutie de carton gri cu fundita alba organza si capac transparent. Eticheta cu numele mirilor si data este optionala (+0,60 RON) si include tiparirea. Aceasta se lipeste pe cutie, separ..
9.80 Lei
Afişare 1 - 21 din 27 (2 pagini)