Menu
Your Cart

Semne de Carte

Semn de carte confectionat din carton plastifiat, cu grafica de nunta si cu ciucuras din lurex auriu atasat. Produsul se poate personaliza cu textul dorit. Dimensiuni: 15,5 x 5 cm.   ..
3.60 Lei
Semn de carte confectionat din carton plastifiat cu tematica calatorie si cu snur alb-negru atasat. Produsul se poate personaliza cu textul dorit. Valiza din imagine este doar cu titlu de prezentare. Pretul afisat este pentru un semn de carte. Dimensiuni: 10 x 7 cm.   ..
3.60 Lei
Semn de carte confectionat din carton plastifiat cu fotografia mirilor si cu ciucuras alb atasat. Produsul se poate personaliza cu textul dorit. Dimensiuni: 13 x 7 cm...
3.60 Lei
Semn de carte confectionat din carton plastifiat, cu grafica ART DECO si cu ciucuras din lurex auriu atasat. Produsul se poate personaliza cu textul dorit. Dimensiuni: 13,4 x 6 cm.   ..
3.60 Lei
Semn de carte confectionat din carton plastifiat cu grafica miri si cu ciucuras alb atasat. Produsul se poate personaliza cu textul dorit. Dimensiuni: 10 x 7 cm.   ..
3.60 Lei
Marturie metalica - Semn de carte sub forma de simbol elegant baroque - fleur de lis Semnul de carte are atasat un ciucuras alb din matase si se ambaleaza GRATUIT in cutiuta cu panglica atasata, ca in imagine. Aceasta marturie se aseaza pe masa invitatilor, iar la incheierea ev..
5.40 Lei
Semn de carte confectionat din carton plastifiat, cu bujori si cu ciucuras textil alb atasat. Produsul se poate personaliza cu textul dorit. Dimensiuni: 11 x 6 cm. Disponibil in set cu produsele: invitatia cod HMI81, meniul ME48N, plicul de bani PB110N, numarul de masa NR45N.   ..
3.60 Lei
Semn de carte confectionat din carton plastifiat, cu tema flori si cu ciucuras textil alb atasat. Produsul se poate personaliza cu textul dorit. Dimensiuni: 15,8 x 4,5 cm. Disponibil in set cu invitatia HMI132.   ..
3.60 Lei
Marturie metalica - Semn de carte "Cheia Sol" cu design elegant si delicat.  Semnul de carte are atasat un ciucuras negru din matase si se ambaleaza GRATUIT in cutiuta. Asamblarea consta in atasarea funditei si a etichetei. Aceasta marturie se aseaza pe masa invitatilor, iar la incheierea ..
4.60 Lei
Semn de carte confectionat din carton plastifiat, cu tema Paris si cu ciucuras textil alb atasat. Aceasta marturie se aseaza pe masa invitatilor si li se face cadou. Produs cu personalizare gratuita  ..
3.60 Lei
Marturie metalica - Semn de carte "Turn Eiffel" cu design elegant si delicat. Semnul de carte are atasat un ciucuras negru din matase si se ambaleaza GRATUIT in cutiuta cu eticheta si panglica atasata, ca in imagine. Aceasta marturie se aseaza pe masa invitatilor, iar la incheierea evenimentului ..
5.40 Lei
Marturie metalica - Semn de carte sub forma de fluture cu design elegant si delicat. Semnul de carte are atasat un ciucuras alb din matase si se ambaleaza GRATUIT in cutiuta cu panglica atasata, ca in imagine. Aceasta marturie se aseaza pe masa invitatilor, iar la incheierea evenimentului li se f..
4.70 Lei
Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)