Menu
Your Cart

Metal impletit

Marturie metalica alba, din sarma impletita sub forma de inima pentu nunti sau botezuri. Aceasta marturie se aseaza pe masa invitatilor si li se face cadou la incheierea evenimentului. Eticheta si fundita din saten sunt optionale (+0,60 RON) si includ tiparirea. Dimensiuni: 7 x 6 ..
4.90 Lei
Marturie metalica alba, din sarma impletita, sub forma de bicicleta, cu cos rotund cu capac, pentu nunti sau botezuri - se poate decora cu bombonele, plante uscate, flori, dupa preferinte. Aceasta marturie se aseaza pe masa invitatilor si li se face cadou. Eticheta si fundita din saten sunt o..
5.30 Lei
Marturie metalica alba, impletita sub forma de mar care se deschide - pentu nunti sau botezuri - in interior se poate decora cu bombonele, dupa preferinte. Aceasta marturie se aseaza pe masa invitatilor si se face cadou la sfarsitul evenimentului. Eticheta si fundita sunt optio..
5.30 Lei
Marturie / Martisor special sub forma unei piramide stilizate, din metal, care se deschide, accesorizata cu licheni stabilizati si o floare alba de sapun, parfumata. Optional se poate atasa o eticheta si o fundita / snur martisor, cu un mesaj scurt. Dimensiuni piramida: 6 x 6 x 10 cm..
11.00 Lei
Marturie metalica alba, din sarma impletita, sub forma de barcuta. Aceasta marturie barcuta este potrivita pentu nunti sau botezuri. Aceasta marturie se aseaza pe masa invitatilor si li se face cadou la incheierea evenimentului. Eticheta si fundita din saten sunt optionale (+0,49 RON) si includ ..
5.30 Lei
Marturie metalica alba, din sarma impletita, sub forma de bicicleta, pentu nunti sau botezuri - se poate decora cu bombonele, plante uscate, flori, dupa preferinte. Aceasta marturie se aseaza pe masa invitatilor si li se face cadou. Eticheta si fundita din saten sunt optionale (+0,60 RON) si inclu..
5.20 Lei
Marturie metalica alba, din sarma impletita, sub forma de bicicleta, pentu nunti sau botezuri - se poate decora cu bombonele, plante uscate, flori, dupa preferinte. Aceasta marturie se aseaza pe masa invitatilor si li se face cadou. Eticheta si fundita din saten sunt optionale (+0,60 RON..
5.40 Lei
Marturie nunta caleasca metalRealizata din sarma impletita sub forma de caleasca, pentu nunti.Aceasta marturie se aseaza pe masa invitatilor si li se face cadou la incheierea evenimentului.Eticheta si fundita din saten sunt optionale (+0,60 RON) si includ tiparirea.Dim..
5.40 Lei
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)