Menu
Your Cart

Figurine

Marturie Floare de Sapun Parfumata este o marturie nunta inedita sub forma unei flori realizata din sapun placut mirositor. Aceasta marturie se aseaza pe masa invitatilor si li se face cadou la incheierea evenimentului. Poate fi personalizata cu un saculet de organza sau/si o eticheta cu text si g..
5.30 Lei
Lumanare Parfumata Caleasca este o marturie nunta sub forma de caleasca. Aceasta marturie se aseaza pe masa invitatilor si li se face cadou la incheierea evenimentului. Se poate personaliza prin introducerea intr-un saculet de organza, cu eticheta si fundita din saten (+1,60 RON). Nota! Pentr..
7.90 Lei
Marturie din sticla sub forma de lebede pe suport oglinda, ambalate in cutie de plastic transparenta. Se aseaza pe masa invitatilor si li se ofera cadou ca amintire. La aceasta marturie se poate atasa o fundita si eticheta cu numele mirilor + data si este optionala (+1 RON).Dimensiuni: 5.5 cm..
5.00 Lei
Marturie Desfacator Avion este o marturie nunta metalica sub forma de avion cu functie de desfacator pt sticle. Se ambaleaza in cutie ca in imagine Aceasta marturie se aseaza pe masa invitatilor si li se face cadou.Eticheta personalizata este optionala (+0,59 RON) si include tiparirea.Asamb..
14.90 Lei
Marturie metalica sub forma de avion cu functie de desafactor pt sticle. Se ambaleaza in cutie ca in imagine Aceasta marturie se aseaza pe masa invitatilor si li se face cadou. Eticheta personalizata este optionala (+0,49 RON) si include tiparirea.Asamblarea presupune lipirea etichetelor perso..
14.90 Lei
Marturie Desfacator Cheie este o marturie nunta metalica sub forma de cheie cu functie de desfacator. Poate fi personalizata cu o eticheta speciala din carton sidefat si fundita. Aceasta marturie se aseaza pe masa invitatilor si li se face cadou. Dimensiune cheie: 10 cm...
8.99 Lei 10.20 Lei
Marturie Desfacator Ingeras este o marturie nunta metalica sub forma de inger cu functie de desfacator pentru sticle. Se ambaleaza in cutie ca in imagine Aceasta marturie se aseaza pe masa invitatilor si li se face cadou.Se poate personaliza cu o eticheta cu numele si data (+0,59 RON) care se l..
8.40 Lei 9.90 Lei
Marturie din ceramica sub forma de lebede argintii cu insertii stralucitoare. Aceasta marturie se ofera cadou invitatilor la sfarsitul evenimentului. Eticheta si fundita din saten sunt optionale (+0,60 RON) si includ tiparire GRATUITA.Dimensiuni 8 x 5 cm...
6.00 Lei
Marturie din sticla sub forma de lebede pe suport oglinda. Se aseaza pe masa invitatilor si li se ofera cadou ca amintire. La aceasta marturie se poate atasa o fundita si eticheta cu numele mirilor + data si este optionala (+0,60 RON).Dimensiuni: 4.5 cm (diametru baza) x 6 cm (inaltime)..
4.50 Lei
Marturie ceramica - Figurina sub forma de porumbei albi cu insertii argintii. Se aseaza pe masa invitatilor si li se ofera cadou, ca amintire, la incheierea evenimentului. Eticheta cu numele mirilor + data este optionala (+0,60 RON) Tiparire si atasare de copac GRATUITA.Dimensiu..
6.00 Lei
Marturie - SET Figurine din ceramica sub forma de cub cu rol de solnite pentru Sare si Piper. Acestea sunt ambalate in cutie de prezentare, ca in imagine. Eticheta cu numele mirilor si data este optionala (+0,60 RON) si include tiparirea si atasarea de marturie. ..
14.90 Lei
Marturie pentru nunta - SET de 2 lingurite pentru cafea, ambalate in cutiuta roz cu suport si fundita alba organza, ca in imagine. Cele doua lingurite au design si finisaje delicate, cu 2 simboluri: inimioara si ceasca de cafea. Aceasta marturie se aseaza pe masa invitatilor, iar la incheierea e..
10.50 Lei
Marturie pentru nunta - SET de 2 lingurite pentru cafea, ambalate in cutiuta alba cu suport imbracat in catifea neagra si fundita alba saten, ca in imagine. Cele doua lingurite au design si finisaje delicate, cu 2 simboluri: inimioara si ceasca de cafea. Aceasta marturie se aseaza pe masa invitat..
9.50 Lei
Marturie pentru nunta - SET de 2 lingurite pentru cafea din metal argintiu, ambalate in cutiuta mov-lila cu suport si fundita alba organza, ca in imagine.   Cele doua lingurite au design si finisaje delicate, cu 2 simboluri: inimioara si ceasca de cafea. Aceasta ..
10.50 Lei
Marturie - SET Figurine din ceramica pentru Sare si Piper. Acestea sunt ambalate in cutie de carton gri cu fundita alba organza. Eticheta cu numele mirilor si data este optionala (+0,60 RON) si include tiparirea Dimensiuni cutie: 10 x 6 x 3,5 cm;..
9.80 Lei
Marturie SET Sare si Piper - Bust Miri - SET Figurine din ceramica pentru Sare si Piper. Acestea sunt ambalate in cutie de carton gri cu fundita alba organza si capac transparent. Eticheta cu numele mirilor si data este optionala (+0,60 RON) si include tiparirea. Aceasta se lipeste pe cutie, separ..
9.80 Lei
Marturie - SET Figurine din ceramica pentru Sare si Piper. Acestea sunt ambalate in cutie de carton gri cu fundita alba organza. Eticheta cu numele mirilor si data este optionala (+0,60 RON) si include tiparirea...
15.00 Lei
Marturie - SET Figurine din ceramica pentru Sare si Piper. Acestea sunt ambalate in cutie ca in imagine. Eticheta cu numele mirilor si data este optionala (+0,60 RON) si include tiparirea  ..
15.00 Lei
Marturie - SET Figurine din ceramica pentru Sare si Piper. Acestea sunt ambalate in cutie de carton gri cu fundita alba organza. Eticheta cu numele mirilor si data este optionala (+0,60 RON) si include tiparirea.Dimensiuni cutie: 10 x 7 x 4,5 cm; ..
9.80 Lei
Marturie - SET Figurine din ceramica vrabiute pentru Sare si Piper. Acestea sunt ambalate in cutie speciala din carton cu fundita, ca in imagine. Eticheta cu numele mirilor si data este optionala (+0,49 RON) si include tiparirea si atasarea de marturie.Dimensiuni cutie: 11,5&nb..
8.99 Lei
Marturie - SET Figurine din ceramica vrabiute pentru Sare si Piper. Acestea sunt ambalate in cutie speciala crem, cu fundita maro ca in imagine.Eticheta cu numele mirilor si data este optionala (+0,49 RON) si include tiparirea Dimensiuni cutie: 12 x 5 cm; ..
15.00 Lei
Afişare 1 - 21 din 28 (2 pagini)