Menu
Your Cart

Figurine

Marturie Floare de Sapun Parfumata este o marturie nunta inedita sub forma unei flori realizata din sapun placut mirositor. Aceasta marturie se aseaza pe masa invitatilor si li se face cadou la incheierea evenimentului. Poate fi personalizata cu un saculet de organza sau/si o eticheta cu text si g..
5.30 Lei
Lumanare Parfumata Caleasca este o marturie nunta sub forma de caleasca. Aceasta marturie se aseaza pe masa invitatilor si li se face cadou la incheierea evenimentului. Se poate personaliza prin introducerea intr-un saculet de organza, cu eticheta si fundita din saten (+1,60 RON). Nota! Pentr..
7.90 Lei
Marturie Desfacator Avion este o marturie nunta metalica sub forma de avion cu functie de desfacator pt sticle. Se ambaleaza in cutie ca in imagine Aceasta marturie se aseaza pe masa invitatilor si li se face cadou.Eticheta personalizata este optionala (+0,59 RON) si include tiparirea.Asamb..
14.90 Lei
Marturie metalica sub forma de avion cu functie de desafactor pt sticle. Se ambaleaza in cutie ca in imagine Aceasta marturie se aseaza pe masa invitatilor si li se face cadou. Eticheta personalizata este optionala (+0,49 RON) si include tiparirea.Asamblarea presupune lipirea etichetelor perso..
14.90 Lei
Marturie din ceramica sub forma de lebede argintii cu insertii stralucitoare. Aceasta marturie se ofera cadou invitatilor la sfarsitul evenimentului. Eticheta si fundita din saten sunt optionale (+0,60 RON) si includ tiparire GRATUITA.Dimensiuni 8 x 5 cm...
6.00 Lei
Marturie ceramica - Figurina sub forma de porumbei albi cu insertii argintii. Se aseaza pe masa invitatilor si li se ofera cadou, ca amintire, la incheierea evenimentului. Eticheta cu numele mirilor + data este optionala (+0,60 RON) Tiparire si atasare de copac GRATUITA.Dimensiu..
6.00 Lei
Marturie pentru nunta - SET de 2 lingurite pentru cafea, ambalate in cutiuta roz cu suport si fundita alba organza, ca in imagine. Cele doua lingurite au design si finisaje delicate, cu 2 simboluri: inimioara si ceasca de cafea. Aceasta marturie se aseaza pe masa invitatilor, iar la incheierea e..
10.50 Lei
Marturie - SET Figurine din ceramica pentru Sare si Piper. Acestea sunt ambalate in cutie de carton gri cu fundita alba organza. Eticheta cu numele mirilor si data este optionala (+0,60 RON) si include tiparirea Dimensiuni cutie: 10 x 6 x 3,5 cm;..
9.80 Lei
Marturie - SET Figurine din ceramica pentru Sare si Piper. Acestea sunt ambalate in cutie de carton gri cu fundita alba organza. Eticheta cu numele mirilor si data este optionala (+0,60 RON) si include tiparirea.Dimensiuni cutie: 10 x 7 x 4,5 cm; ..
9.80 Lei
Marturie - SET Figurine din ceramica vrabiute pentru Sare si Piper. Acestea sunt ambalate in cutie cu capac transparentEticheta cu numele mirilor si data este optionala (+0,60 RON) si include tiparireaDimensiuni cutie: 12 x 5 cm;..
8.00 Lei
Marturie pentru Nunta - Trandafir din metal si sticla, set de 21 buc (doar 21 buc disponibile). Eticheta si fundita sunt optionale (+0,49 RON) si includ tiparire GRATUITA.Dimensiuni: 8 x 3 cm;..
4.40 Lei
Marturie metalica - suvenir Turn Eiffel.Eticheta cu numele mirilor si data este optionala (+0,70 RON) si include tiparirea.Marturia Turn Eiffel are inaltimea de 10 cm si latime de 4 cm.Cutiuta se livreaza neasamblata...
10.50 Lei
Marturie metalica alba, din sarma impletita, sub forma de barcuta. Aceasta marturie barcuta este potrivita pentu nunti sau botezuri. Aceasta marturie se aseaza pe masa invitatilor si li se face cadou la incheierea evenimentului. Eticheta si fundita din saten sunt optionale (+0,49 RON) si includ ..
4.90 Lei
Marturie metalica alba, din sarma impletita, sub forma de bicicleta, pentu nunti sau botezuri - se poate decora cu bombonele, plante uscate, flori, dupa preferinte. Aceasta marturie se aseaza pe masa invitatilor si li se face cadou. Eticheta si fundita din saten sunt optionale (+0,60 RON) si inclu..
4.80 Lei
Marturie metalica alba, din sarma impletita, sub forma de bicicleta, pentu nunti sau botezuri - se poate decora cu bombonele, plante uscate, flori, dupa preferinte. Aceasta marturie se aseaza pe masa invitatilor si li se face cadou. Eticheta si fundita din saten sunt optionale (+0,60 RON..
4.90 Lei
Marturie nunta caleasca metalRealizata din sarma impletita sub forma de caleasca, pentu nunti.Aceasta marturie se aseaza pe masa invitatilor si li se face cadou la incheierea evenimentului.Eticheta si fundita din saten sunt optionale (+0,60 RON) si includ tiparirea.Dim..
5.00 Lei
Afişare 1 - 16 din 16 (1 pagini)