Menu
Your Cart

Cutiute / Casete

Marturie - Cutiuta din carton ce poate fi personalizata cu numele mirilor prin eticheta atasata separat pe cutiuta. Se poate asorta cu casuta de bani CT111-DX. NOTA: Termenul de realizare al comenzii: 7-10 zile lucratoare. Dimensiuni: 10x20 / h5 cm. ..
1.95 Lei
Marturie - Cutiuta din carton ce poate fi personalizata cu numele mirilor prin eticheta atasata separat pe cutiuta. Se poate asorta cu casuta de bani CT112-DX sau saculetii SC1000. NOTA: Termenul de realizare al comenzii: 7-10 zile lucratoare. Dimensiuni: 10x20 / h5 cm. ..
1.95 Lei
Marturie - Cutiuta din carton ce poate fi personalizata cu numele mirilor prin eticheta atasata separat pe cutiuta. Se poate asorta cu casuta de bani CT110-DX sau saculetiiSC2000. NOTA: Termenul de realizare al comenzii: 7-10 zile lucratoare. Dimensiuni: 10x20 / h5 cm. ..
1.95 Lei
Marturie - Cutiuta din carton ce poate fi personalizata cu numele mirilor prin eticheta atasata separat pe cutiuta.  NOTA: Termenul de realizare al comenzii: 7-10 zile lucratoare. MESAJUL E STANDARD. Dimensiuni: 10x20 / h5 cm.  ..
1.95 Lei
Marturie - bomboniera / cutiuta din sticla, delicata, cu forma de inima. Dupa preferinte, se umple cu bombonele. Eticheta si fundita sunt optionale (+0,60 RON) si includ tiparire GRATUITA. ..
4.30 Lei
Marturie din ceramica (caseta / bomboniera) cu forma ovala sau inima si design sidefat alb. Dupa preferinte, se poate umple cu bombonele, flori uscate, pietricele decor. Eticheta si fundita din saten sunt optionale (+0,60 RON) si includ tiparire GRATUITA.Dimensiuni caseta ovala mare: 7,5 x 5 x ..
10.80 Lei
Marturie din carton sub forma de inima cu decupaj laser. Aceasta marturie se aseaza pe masa invitatilor si li se face cadou la sfarsitul evenimentului. Optional se poate atasa o eticheta si o fundita (+0,60 RON) Dimensiuni 9,4 x 9,5 x 2,5 cm   Dimensiune interioar cutiuta: 7,5 x..
1.70 Lei
Marturie de Nunta - Cutiuta din carton cu model floral, baza verde pal si fundita din iuta atasata pe capac Se poate opta pentru personalizare prin adaugarea etichetei cu nume miri si data evenimentului pentru + 0,60 RON/bucAsamblarea consta in formarea capacului si a bazei prin pliere,lipire..
2.20 Lei
Marturie - cutiuta cu fluture 3D din carton, disponibila in nuantele: roz deschis, roz inchis, roz somon, lila, alb, ivory sau bleu Dupa preferinte, se poate umple cu bombonele, iar la sfarsitul evenimentului se ofera cadou invitatilor ca amintire. Puteti personaliza acest prod..
1.40 Lei
Marturie din carton sub forma unei cutiute cu fluture nude/peach- decupaj cu laser, finisaje impecabile.  Aceasta marturie se umple cu bombonele, dupa preferinte si se aseaza pe masa invitatilor, ca la sfarsitul evenimentului sa li se ofere cadou. Eticheta si fundita sunt ..
3.00 Lei
Marturie din carton SET Mire si Mireasa (design scund). Mireasa are fundita din organza alb! Aceasta marturie se poate umple cu bombonele, dupa preferinte si se aseaza pe masa invitatilor, ca la sfarsitul evenimentului sa li se ofere cadou ca amintire. Optional, aceasta marturi..
3.60 Lei
Cutie din carton subtire si lucios, pentru prajituri/tort cu grafica cu miri.Se poate opta pentru personalizare prin adaugarea unei etichete nume miri/bebe si data evenimentului cu + 0,60 RON/buc.Dimensiuni: 10 x 17 x 14.5 cm ..
2.50 Lei
Cutie din carton subtire si lucios, pentru prajituri/tort cu grafica cu model floral.Se poate opta pentru personalizare prin adaugarea unei etichete nume miri/bebe si data evenimentului cu + 0,60 RON/buc.Dimensiuni: 10 x 17 x 14.5 cm ..
2.50 Lei
Marturie - Cutie eleganta din carton sub forma de gentuta. Se poate opta pentru personalizare prin adaugarea etichetei cu nume miri/bebe si data evenimentului pentru + 0,60 RON/buc.Disponibila in 2 culori: rosu-bordo si crem  ..
1.90 Lei
Marturie - Cutie eleganta din carton sub forma de cub, ce se inchide cu un fluturas decupat. Se poate opta pentru personalizare prin adaugarea etichetei cu nume miri/bebe si data evenimentului pentru + 0,60 RON/buc.Disponibila in 2 culori: auriu si argintiuDimensiuni: 5 x 5 x 5 cm..
1.20 Lei
Marturie - Cutie eleganta din carton sub forma de cub, ce se inchide cu un fluturas decupat, personalizata pe una din laturi cu o eticheta cu grafica cu miri vintage si numele mirilor si data.Dimensiuni: 5 x 5 x 5 cm..
1.90 Lei
Cutie de prajituri sau tort, cu forma hexagonala si fundita de organza inclusa.Se poate opta pentru personalizare prin adaugarea unei etichete cu nume miri/bebe si data evenimentului cu + 0,60 RON/buc.Acest model este disponibil pe alb, rosu sau mov. Puteti alege culoarea dorita din optiuni...
3.30 Lei
Marturie din ceramica (caseta / bomboniera) cu forma patrata si design imprimat - floral. Dupa preferinte, se poate umple cu bombonele. Eticheta si fundita sunt optionale (+0,60 RON) si includ tiparirea si atasarea de caseta.Dimensiuni mica: 5x4x3 cm..
7.00 Lei
Marturie din carton sub forma unei cutiute cu fluture ivory- decupaj cu laser, finisaje impecabile.  Aceasta marturie se umple cu bombonele, dupa preferinte si se aseaza pe masa invitatilor, ca la sfarsitul evenimentului sa li se ofere cadou. Eticheta si fundita sunt optio..
3.00 Lei
Marturie Caseta Inima Trandafiri este o marturie nunta, din ceramica (bomboniera), cu forma de inima si cu design floral pictat. Dupa preferinte, se poate umple cu bombonele, creme, seminte flori.Eticheta si fundita din saten sunt optionale (+0,60 RON) si includ tiparire GRATUITA...
7.00 Lei
Marturie din carton sub forma de fluture - decupaj cu laser, finisaje impecabile.  Aceasta marturie se umple cu bombonele, dupa preferinte si se aseaza pe masa invitatilor, ca la sfarsitul evenimentului sa li se ofere cadou. Eticheta si fundita sunt optionale (+0,60 R..
3.00 Lei
Afişare 1 - 21 din 24 (2 pagini)