Menu
Your Cart

Marturii Nunta

Marturie pentru nunta si botez sub forma de magnet de frigider cu pozele parintilor si a bebelusului cu elemente colorate.Optional, magnetul se poate oferi in plic de plastic transparent cu fundita pentru +0,95 RON/buc, cu Asamblare Gratuita!Dimensiuni aprox 11,9 x 6,5 cm...
4.00 Lei
Marturie pentru nunta si botez 2 in 1 sub forma de magnet de frigider cu imaginea unor miri cu bebe, intr-un decor romantic, in nuante de toamna. Aceasta marturie se face cadou invitatilor, ca amintire de la eveniment. Optional, magnetul se poate oferi in plic de plastic transparent cu fundita pen..
3.30 Lei
Marturie - Cutiuta din carton ce poate fi personalizata cu numele mirilor prin eticheta atasata separat pe cutiuta. Se poate asorta cu casuta de bani CT111-DX. NOTA: Termenul de realizare al comenzii: 7-10 zile lucratoare. Dimensiuni: 10x20 / h5 cm. ..
1.95 Lei
Marturie - Cutiuta din carton ce poate fi personalizata cu numele mirilor prin eticheta atasata separat pe cutiuta. Se poate asorta cu casuta de bani CT112-DX sau saculetii SC1000. NOTA: Termenul de realizare al comenzii: 7-10 zile lucratoare. Dimensiuni: 10x20 / h5 cm. ..
1.95 Lei
Marturie - Cutiuta din carton ce poate fi personalizata cu numele mirilor prin eticheta atasata separat pe cutiuta. Se poate asorta cu casuta de bani CT110-DX sau saculetiiSC2000. NOTA: Termenul de realizare al comenzii: 7-10 zile lucratoare. Dimensiuni: 10x20 / h5 cm. ..
1.95 Lei
Marturie - Cutiuta din carton ce poate fi personalizata cu numele mirilor prin eticheta atasata separat pe cutiuta.  NOTA: Termenul de realizare al comenzii: 7-10 zile lucratoare. MESAJUL E STANDARD. Dimensiuni: 10x20 / h5 cm.  ..
1.95 Lei
Marturie - Cutie eleganta din carton, cu aspect de poseta, culoare alb, roz sau bleu, cu dungi fine aurii, ce se leaga cu o panglica din saten, aurie. Se poate opta pentru personalizare prin adaugarea etichetei cu nume miri/bebe si data evenimentului pentru + 0,60 RON/buc.Dimensiuni: 10 x 12 x ..
1.60 Lei
Marturie Cutiuta Fluture Auriu sau Argintiu Sweet - Cutie eleganta din carton, cu capac cu decupaj laser, ce se inchide cu un fluturas decupat. Este inscriptionata cu textul Sweet Love. Se poate opta pentru personalizare prin adaugarea etichetei cu nume miri/bebe si data evenimentului pentru + 0,60..
2.40 Lei
Marturie Floare de Sapun Parfumata este o marturie nunta inedita sub forma unei flori realizata din sapun placut mirositor. Aceasta marturie se aseaza pe masa invitatilor si li se face cadou la incheierea evenimentului. Poate fi personalizata cu un saculet de organza sau/si o eticheta cu text si g..
5.30 Lei
Semn de carte confectionat din carton plastifiat, cu grafica de nunta si cu ciucuras din lurex auriu atasat. Produsul se poate personaliza cu textul dorit. Dimensiuni: 15,5 x 5 cm.   ..
3.60 Lei
Semn de carte confectionat din carton plastifiat cu tematica calatorie si cu snur alb-negru atasat. Produsul se poate personaliza cu textul dorit. Valiza din imagine este doar cu titlu de prezentare. Pretul afisat este pentru un semn de carte. Dimensiuni: 10 x 7 cm.   ..
3.60 Lei
Semn de carte confectionat din carton plastifiat cu fotografia mirilor si cu ciucuras alb atasat. Produsul se poate personaliza cu textul dorit. Dimensiuni: 13 x 7 cm...
3.60 Lei
Semn de carte confectionat din carton plastifiat, cu grafica ART DECO si cu ciucuras din lurex auriu atasat. Produsul se poate personaliza cu textul dorit. Dimensiuni: 13,4 x 6 cm.   ..
3.60 Lei
Semn de carte confectionat din carton plastifiat cu grafica miri si cu ciucuras alb atasat. Produsul se poate personaliza cu textul dorit. Dimensiuni: 10 x 7 cm.   ..
3.60 Lei
Marturie metalica alba, din sarma impletita sub forma de inima pentu nunti sau botezuri. Aceasta marturie se aseaza pe masa invitatilor si li se face cadou la incheierea evenimentului. Eticheta si fundita din saten sunt optionale (+0,60 RON) si includ tiparirea. Dimensiuni: 7 x 6 ..
4.90 Lei
Lumanare Cuplu Indragostiti este o marturie pentru nunta turnata manual din ceara naturala de soia. Aceasta marturie se aseaza pe masa invitatilor si li se face cadou la incheierea evenimentului. Se poate personaliza prin introducerea intr-un saculet de organza, cu eticheta si fundita din saten ..
24.00 Lei
Lumanare Parfumata Caleasca este o marturie nunta sub forma de caleasca. Aceasta marturie se aseaza pe masa invitatilor si li se face cadou la incheierea evenimentului. Se poate personaliza prin introducerea intr-un saculet de organza, cu eticheta si fundita din saten (+1,60 RON). Nota! Pentr..
7.90 Lei
Marturie pentru nunta sub forma de magnet de frigider cu tema calatorie si fotografia mirilor  Aceasta marturie se personalizeaza gratuit cu fotografia, numele mirilor, data nuntii si se face cadou invitatilor la incheierea evenimentului, ca amintire de la eveniment. Optio..
3.30 Lei 4.00 Lei
Marturie pentru nunta sub forma de magnet de frigider cu tema facebook si fotografia mirilor  Aceasta marturie se personalizeaza gratuit cu fotografia, numele mirilor, data nuntii si se face cadou invitatilor la incheierea evenimentului, ca amintire de la eveniment. Option..
3.30 Lei 4.00 Lei
Marturie metalica alba, din sarma impletita, sub forma de bicicleta, cu cos rotund cu capac, pentu nunti sau botezuri - se poate decora cu bombonele, plante uscate, flori, dupa preferinte. Aceasta marturie se aseaza pe masa invitatilor si li se face cadou. Eticheta si fundita din saten sunt o..
5.30 Lei
Marturie - bomboniera / cutiuta din sticla, delicata, cu forma de inima. Dupa preferinte, se umple cu bombonele. Eticheta si fundita sunt optionale (+0,60 RON) si includ tiparire GRATUITA. ..
4.30 Lei
Afişare 1 - 21 din 103 (5 pagini)