Menu
Your Cart

Marturii Nunta

Marturie cutie din carton kraft pentru prajituri ce poate fi personalizata cu poza si/sau text. NU include prajiturile. Dimensiune: 10 x 10 x 10 cm.NOTA! cutiutele nu pot fi expediate prin curier asamblate, ci doar daca sunt ridicate de la Sediul din Bucuresti. Daca optati pentru personalizar..
2.60 Lei
Marturie cutie din carton kraft pentru prajituri ce poate fi personalizata cu eticheta si fundita (culoare la alegere). NU include prajiturile. Dimensiune: 10 x 10 x 10 cm.NOTA! cutiutele nu pot fi expediate prin curier asamblate, ci doar daca sunt ridicate de la Sediul din Bucuresti...
2.60 Lei
Marturie cutie din carton kraft pentru prajituri ce poate fi personalizata cu un snur auriu si o eticheta florala cu text. NU include prajiturile. Dimensiune: 10 x 10 x 10 cm.NOTA! cutiutele nu pot fi expediate prin curier asamblate, ci doar daca sunt ridicate de la Sediul din Bucuresti...
2.60 Lei
Marturie pentru nunta si botez sub forma de magnet de frigider cu pozele parintilor si a bebelusului cu elemente colorate.Optional, magnetul se poate oferi in plic de plastic transparent cu fundita pentru +0,90 RON/buc, cu Asamblare Gratuita!Dimensiuni aprox 11,9 x 6,5 cm...
3.99 Lei
Marturie pentru nunta sub forma de magnet de frigider cu poza. Aceasta marturie se personalizeaza gratuit cu fotografia, numele mirilor, data nuntii si se face cadou invitatilor la incheierea evenimentului, ca amintire de la eveniment. Optional, magnetul se poate oferi in plic de plastic transpare..
3.40 Lei
Marturie pentru nunta sub forma de magnet de frigider cu poza. Aceasta marturie se personalizeaza gratuit cu fotografia, numele mirilor, data nuntii si se face cadou invitatilor la incheierea evenimentului, ca amintire de la eveniment. Optional, magnetul se poate oferi in plic de plastic transpare..
3.40 Lei
Marturie - Cutiuta din carton ce poate fi personalizata cu numele mirilor prin eticheta atasata separat pe cutiuta. Se poate asorta cu casuta de bani CT111-DX. NOTA: Termenul de realizare al comenzii: 7-10 zile lucratoare. Dimensiuni: 10x20 / h5 cm. ..
1.32 Lei
Marturie - Cutiuta din carton ce poate fi personalizata cu numele mirilor prin eticheta atasata separat pe cutiuta. Se poate asorta cu casuta de bani CT112-DX sau saculetii SC1000. NOTA: Termenul de realizare al comenzii: 7-10 zile lucratoare. Dimensiuni: 10x20 / h5 cm. ..
1.32 Lei
Marturie - Cutiuta din carton ce poate fi personalizata cu numele mirilor prin eticheta atasata separat pe cutiuta. Se poate asorta cu casuta de bani CT110-DX sau saculetiiSC2000. NOTA: Termenul de realizare al comenzii: 7-10 zile lucratoare. Dimensiuni: 10x20 / h5 cm. ..
1.32 Lei
Marturie - Cutiuta din carton ce poate fi personalizata cu numele mirilor prin eticheta atasata separat pe cutiuta.  NOTA: Termenul de realizare al comenzii: 7-10 zile lucratoare. MESAJUL E STANDARD. Dimensiuni: 10x20 / h5 cm.  ..
1.32 Lei
Marturie Cutie Aparat Foto Roz este o marturie botez - cutie din carton pentru bomboane cu forma de camera foto. Disponibile doar pe culoare roz.Cutiutele se vand pliate iar optional, se poate opta pentru asamblare. Acest model are un nivel de dificultate ridicat in ceea ce priveste modul de a..
1.50 Lei 2.95 Lei
Marturie cutie din carton cu decupaj laser sub forma de colivie, formata din 2 componente.Cutiutele se vand pliate iar optional, se poate adauga o eticheta personalizata (nume+data) cu banda dublu adeziva pt pozitionare usoara orunde pe cutie. Se recomanda pentru depozitarea b..
1.90 Lei 2.95 Lei
Marturie - Cutiuta din carton pentru bomboane, personalizata cu numele mirilor / bebelusului si fluturas decupat pe capac.Se poate asorta cu invitatiile 39624, plicurile de bani 5624-DX, meniurile 6624, nr masa 2624.Asamblarea cutiutelor este optionala si costa 0,60 lei / buc.Dimens..
1.90 Lei
Marturie Cutiuta Piramida Buline din carton roz, cu buline argintii si fundita argintie. Acest model se poate umple cu bomboane sau macarons. Personalizarea consta in adaugarea unei etichete cu numele bebelusului/mirilor + data pentru (+0,49 RON). Dimensiuni: baza 6 cm, inaltime 7 cm...
1.60 Lei 1.99 Lei
Marturie Cutiuta Piramida Buline Albastre din carton cu buline albastre si fundita albastra. Acest model se poate umple cu bomboane sau macarons. Personalizarea consta in adaugarea unei etichete cu numele bebelusului/mirilor + data pentru (+0,49 RON). Dimensiuni: baza 6 cm, inaltime 7 cm...
1.60 Lei 1.99 Lei
Marturie - cutiuta din carton sidefat, de dimensiune medie, cu fluture perforat atasat, in 2 culori: ivory si mov. Acest model se poate umple cu bomboane sau macarons Personalizarea consta in adauga unei etichete cu numele bebelusului/mirilor + data pentru (+0,49 RON).Dimensiuni: 5,8 x 7,5 x ..
1.69 Lei
Marturie Floare de Sapun Parfumata este o marturie nunta inedita sub forma unei flori realizata din sapun placut mirositor. Aceasta marturie se aseaza pe masa invitatilor si li se face cadou la incheierea evenimentului. Poate fi personalizata cu un saculet de organza sau/si o eticheta cu text si g..
4.80 Lei
Semn de carte confectionat din carton plastifiat, cu grafica de nunta si cu ciucuras din lurex auriu atasat. Produsul se poate personaliza cu textul dorit. Dimensiuni: 15,5 x 5 cm.   ..
2.99 Lei
Semn de carte confectionat din carton plastifiat cu tematica calatorie si cu snur alb-negru atasat. Produsul se poate personaliza cu textul dorit. Valiza din imagine este doar cu titlu de prezentare. Pretul afisat este pentru un semn de carte. Dimensiuni: 10 x 7 cm.   ..
2.99 Lei
Semn de carte confectionat din carton plastifiat cu fotografia mirilor si cu ciucuras alb atasat. Produsul se poate personaliza cu textul dorit. Dimensiuni: 13 x 7 cm...
2.99 Lei
Semn de carte confectionat din carton plastifiat, cu grafica ART DECO si cu ciucuras din lurex auriu atasat. Produsul se poate personaliza cu textul dorit. Dimensiuni: 13,4 x 6 cm.   ..
2.99 Lei
Afişare 1 - 21 din 163 (8 pagini)