Menu
Your Cart

Marturii Nunta

Marturie pentru nunta si botez sub forma de magnet de frigider cu pozele parintilor si a bebelusului cu elemente colorate.Optional, magnetul se poate oferi in plic de plastic transparent cu fundita pentru +0,95 RON/buc, cu Asamblare Gratuita!Dimensiuni aprox 11,9 x 6,5 cm...
4.00 Lei
Marturie - Cutiuta din carton ce poate fi personalizata cu numele mirilor prin eticheta atasata separat pe cutiuta. Se poate asorta cu casuta de bani CT111-DX. NOTA: Termenul de realizare al comenzii: 7-10 zile lucratoare. Dimensiuni: 10x20 / h5 cm. ..
1.95 Lei
Marturie - Cutiuta din carton ce poate fi personalizata cu numele mirilor prin eticheta atasata separat pe cutiuta. Se poate asorta cu casuta de bani CT112-DX sau saculetii SC1000. NOTA: Termenul de realizare al comenzii: 7-10 zile lucratoare. Dimensiuni: 10x20 / h5 cm. ..
1.95 Lei
Marturie - Cutiuta din carton ce poate fi personalizata cu numele mirilor prin eticheta atasata separat pe cutiuta. Se poate asorta cu casuta de bani CT110-DX sau saculetiiSC2000. NOTA: Termenul de realizare al comenzii: 7-10 zile lucratoare. Dimensiuni: 10x20 / h5 cm. ..
1.95 Lei
Marturie - Cutiuta din carton ce poate fi personalizata cu numele mirilor prin eticheta atasata separat pe cutiuta.  NOTA: Termenul de realizare al comenzii: 7-10 zile lucratoare. MESAJUL E STANDARD. Dimensiuni: 10x20 / h5 cm.  ..
1.95 Lei
Marturie Floare de Sapun Parfumata este o marturie nunta inedita sub forma unei flori realizata din sapun placut mirositor. Aceasta marturie se aseaza pe masa invitatilor si li se face cadou la incheierea evenimentului. Poate fi personalizata cu un saculet de organza sau/si o eticheta cu text si g..
5.30 Lei
Semn de carte confectionat din carton plastifiat, cu grafica de nunta si cu ciucuras din lurex auriu atasat. Produsul se poate personaliza cu textul dorit. Dimensiuni: 15,5 x 5 cm.   ..
3.60 Lei
Semn de carte confectionat din carton plastifiat cu tematica calatorie si cu snur alb-negru atasat. Produsul se poate personaliza cu textul dorit. Valiza din imagine este doar cu titlu de prezentare. Pretul afisat este pentru un semn de carte. Dimensiuni: 10 x 7 cm.   ..
3.60 Lei
Semn de carte confectionat din carton plastifiat cu fotografia mirilor si cu ciucuras alb atasat. Produsul se poate personaliza cu textul dorit. Dimensiuni: 13 x 7 cm...
3.60 Lei
Semn de carte confectionat din carton plastifiat, cu grafica ART DECO si cu ciucuras din lurex auriu atasat. Produsul se poate personaliza cu textul dorit. Dimensiuni: 13,4 x 6 cm.   ..
3.60 Lei
Semn de carte confectionat din carton plastifiat cu grafica miri si cu ciucuras alb atasat. Produsul se poate personaliza cu textul dorit. Dimensiuni: 10 x 7 cm.   ..
3.60 Lei
Marturie metalica alba, din sarma impletita sub forma de inima pentu nunti sau botezuri. Aceasta marturie se aseaza pe masa invitatilor si li se face cadou la incheierea evenimentului. Eticheta si fundita din saten sunt optionale (+0,60 RON) si includ tiparirea. Dimensiuni: 7 x 6 ..
4.50 Lei
Lumanare Parfumata Caleasca este o marturie nunta sub forma de caleasca. Aceasta marturie se aseaza pe masa invitatilor si li se face cadou la incheierea evenimentului. Se poate personaliza prin introducerea intr-un saculet de organza, cu eticheta si fundita din saten (+1,60 RON). Nota! Pentr..
7.90 Lei
Marturie pentru nunta sub forma de magnet de frigider cu tema calatorie si fotografia mirilor  Aceasta marturie se personalizeaza gratuit cu fotografia, numele mirilor, data nuntii si se face cadou invitatilor la incheierea evenimentului, ca amintire de la eveniment. Optio..
4.00 Lei
Marturie pentru nunta sub forma de magnet de frigider cu tema facebook si fotografia mirilor  Aceasta marturie se personalizeaza gratuit cu fotografia, numele mirilor, data nuntii si se face cadou invitatilor la incheierea evenimentului, ca amintire de la eveniment. Option..
4.00 Lei
Marturie metalica alba, din sarma impletita, sub forma de bicicleta, cu cos rotund cu capac, pentu nunti sau botezuri - se poate decora cu bombonele, plante uscate, flori, dupa preferinte. Aceasta marturie se aseaza pe masa invitatilor si li se face cadou. Eticheta si fundita din saten sunt o..
4.90 Lei
Marturie - bomboniera / cutiuta din sticla, delicata, cu forma de inima. Dupa preferinte, se umple cu bombonele. Eticheta si fundita sunt optionale (+0,60 RON) si includ tiparire GRATUITA. ..
4.30 Lei
Marturie - Breloc din plastic transparent, cu imagine cu miri si carucior.Aceasta marturie se aseaza pe masa invitatilor si li se face cadou la incheierea evenimentului. Personalizarea consta in atasarea unei Fundite (+0,50 RON/buc) si/sau a unui saculet din organzaDimensiuni breloc, cu tot..
1.99 Lei
Marturie - Breloc din plastic transparent, personalizat cu fotografia mirilor sau alta imagine la alegere.Aceasta marturie se aseaza pe masa invitatilor si li se face cadou la incheierea evenimentului. Personalizarea consta in atasarea unei Fundite (+0,50 RON/buc) si/sau a unui saculet din orga..
1.99 Lei
Marturie - Breloc din plastic transparent, cu imagine cu animalute, pentru botez cu tema Safari - Jungle.Aceasta marturie se aseaza pe masa invitatilor si li se face cadou la incheierea evenimentului. Personalizarea consta in atasarea unei Fundite (+0,50 RON/buc) si/sau a unui saculet din organ..
1.99 Lei
Marturie - Breloc din plastic transparent, cu imagine cu schita miri si bebe.Aceasta marturie se aseaza pe masa invitatilor si li se face cadou la incheierea evenimentului. Personalizarea consta in atasarea unei Fundite (+0,50 RON/buc) si/sau a unui saculet din organzaDimensiuni breloc, cu ..
1.99 Lei
Afişare 1 - 21 din 82 (4 pagini)