Menu
Your Cart

Obiecte Utile

Marturie Desfacator Avion este o marturie nunta metalica sub forma de avion cu functie de desfacator pt sticle. Se ambaleaza in cutie ca in imagine Aceasta marturie se aseaza pe masa invitatilor si li se face cadou.Eticheta personalizata este optionala (+0,49 RON) si include tiparirea.Asamb..
13.50 Lei 14.50 Lei
Marturie Botez - Dop Sticle din metal cromat si cauciuc cu ursulet din ceramica in cutieSe ofera cadou invitatilor (de obicei domnilor) la incheierea evenimentului. Dimensiune marturie: 11,5 x 4 cm. Dimensiune cutie: 13,5 x 6,5 x 3,5 cm..
8.95 Lei
O marturie inedita de nunta sau botez. Figurina - Valiza cauciucata sub forma de eticheta folosita ca accesoriu pentru identificare bagaje calatorie.Eticheta personalizata este +0,49 lei/buc si se lipeste pe verso la eticheta existenta cu harta. ..
5.95 Lei
Marturie - SET Figurine din ceramica pentru Sare si Piper. Acestea sunt ambalate in cutie ca in imagine. Eticheta cu numele mirilor si data este optionala (+0,49 RON) si include tiparirea si atasarea de marturie. ..
8.20 Lei
Marturie metalica de calitate superioara, cu forma de palmier si functie de desfacator. Se ambaleaza in cutie ca in imagine. Aceasta marturie se aseaza pe masa invitatilor si li se face cadou. Optional se poate lipi o eticheta cu numele mirilor / bebelusului si data evenimentului. (cost ..
5.99 Lei
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)