Menu
Your Cart

Semne de Carte

Colectia Marturii Botez - Semn de Carte

Semn de carte confectionat din carton plastifiat, cu grafica cu Mickey si cu ciucuras bleu din saten. Produsul se poate personaliza cu textul dorit. Dimensiuni: 11 x 5,5 cm.   ..
3.30 Lei
Semn de carte confectionat din carton plastifiat, cu grafica cu Minnie si cu ciucuras roz din saten. Produsul se poate personaliza cu textul dorit. Dimensiuni: 11 x 5,5 cm.   ..
3.30 Lei
Semn de carte confectionat din carton plastifiat, cu grafica cu printesa si cu ciucuras auriu. Produsul se poate personaliza cu textul dorit. Dimensiuni: 13 x 5,5 cm.   ..
3.30 Lei
Marturie metalica - Semn de carte sub forma de simbol elegant baroque - fleur de lis Semnul de carte are atasat un ciucuras alb din matase si se ambaleaza GRATUIT in cutiuta cu panglica atasata, ca in imagine. Aceasta marturie se aseaza pe masa invitatilor, iar la incheierea ev..
5.40 Lei
Marturie metalica - Semn de carte "Bebe Bleu".  Semnul de carte are atasat un ciucuras bleu din matase si se ambaleaza GRATUIT in cutiuta cu panglica atasata, ca in imagine. Aceasta marturie se aseaza pe masa invitatilor, iar la incheierea evenimentului li se face cadou ca..
4.90 Lei
Marturie metalica - Semn de carte "Bebe Roz".  Semnul de carte are atasat un ciucuras roz din matase si se ambaleaza GRATUIT in cutiuta cu panglica atasata, ca in imagine. Aceasta marturie se aseaza pe masa invitatilor, iar la incheierea evenimentului li se face cadou ca a..
4.90 Lei
Marturie metalica - Semn de carte caleasca Semnul de carte are atasat un ciucuras alb din matase si se ambaleaza GRATUIT in cutiuta cu panglica atasata, ca in imagine. Aceasta marturie se aseaza pe masa invitatilor, iar la incheierea evenimentului li se face cadou ca amintire. ..
5.00 Lei
Marturie metalica - Semn de carte "Coroana Print".  Semnul de carte are atasat un ciucuras alb din matase si se ambaleaza GRATUIT in cutiuta cu panglica atasata, ca in imagine. Aceasta marturie se aseaza pe masa invitatilor, iar la incheierea evenimentului li se face cadou..
5.40 Lei
Marturie metalica - Semn de carte sub forma de cruce cu ciucuras alb, fundita alba si cutie cu exterior negru.  Semnul de carte are atasat un ciucuras alb din matase si se ambaleaza GRATUIT in cutiuta cu panglica atasata, ca in imagine. Aceasta marturie se aseaza pe m..
4.70 Lei
Marturie metalica - Semn de carte "Ursulet".  Fiecare semn de carte are atasat un ciucuras bleu din matase si se ambaleaza GRATUIT in cutiuta cu panglica atasata, ca in imagine. Aceasta marturie se aseaza pe masa invitatilor, iar la incheierea evenimentului li se face cado..
4.80 Lei
Marturie metalica - Semn de carte "Ursulet".  Semnul de carte are atasat un ciucuras roz din matase si se ambaleaza GRATUIT in cutiuta cu panglica atasata, ca in imagine. Aceasta marturie se aseaza pe masa invitatilor, iar la incheierea evenimentului li se face cadou ca am..
4.80 Lei
Marturie metalica - Semn de carte sub forma de carucior.  Semnul de carte are atasat un ciucuras bleu din matase si se ambaleaza GRATUIT in cutiuta cu panglica atasata, ca in imagine. Aceasta marturie se aseaza pe masa invitatilor, iar la incheierea evenimentului li se fac..
4.70 Lei
Marturie metalica - Semn de carte sub forma de carucior. Semnul de carte are atasat un ciucuras roz din matase si se ambaleaza GRATUIT in cutiuta cu panglica atasata, ca in imagine. Aceasta marturie se aseaza pe masa invitatilor, iar la incheierea evenimentului li se face cadou ca amintire. Etic..
4.70 Lei
Marturie metalica - Semn de carte sub forma de fluture cu design elegant si delicat. Semnul de carte are atasat un ciucuras alb din matase si se ambaleaza GRATUIT in cutiuta cu panglica atasata, ca in imagine. Aceasta marturie se aseaza pe masa invitatilor, iar la incheierea evenimentului li se f..
4.70 Lei
Marturie metalica - Semn de carte "BABY".  Fiecare semn de carte are atasat un ciucuras bleu din matase si se ambaleaza GRATUIT in cutiuta cu panglica atasata, ca in imagine. Aceasta marturie se aseaza pe masa invitatilor, iar la incheierea evenimentului li se face cadou c..
4.30 Lei
Marturie metalica - Semn de carte "BABY".  Fiecare semn de carte are atasat un ciucuras bleu din matase si se ambaleaza GRATUIT in cutiuta cu panglica atasata, ca in imagine. Aceasta marturie se aseaza pe masa invitatilor, iar la incheierea evenimentului li se face cadou c..
4.30 Lei
Afişare 1 - 16 din 16 (1 pagini)