Menu
Your Cart

Figurine

Marturie Floare de Sapun Parfumata este o marturie nunta inedita sub forma unei flori realizata din sapun placut mirositor. Aceasta marturie se aseaza pe masa invitatilor si li se face cadou la incheierea evenimentului. Poate fi personalizata cu un saculet de organza sau/si o eticheta cu text si g..
5.30 Lei
Marturie figurina - Animalute Jungla. SE VAND DOAR MODELE MIXATE: girafa, elefant, zebra, leu, leopard si tigru. Confectionate din plastic. Dimensiuni aproximative: 6-9 cm. ..
6.50 Lei
Marturie Biberon mare bleu care se poate decora cu bombonele, jeleuri dupa preferinte. Aceasta marturie se aseaza pe masa invitatilor si li se face cadou la sfarsitul evenimentului. Eticheta personalizata este optionalea (+0,49 RON) si include tiparirea. Dimensiuni 8,5x 4 cm Nota! Asamblarea pr..
3.00 Lei
Marturie Biberon pentru Botez Fetite, in care se pot depozita bomboane. Aceasta marturie se aseaza pe masa invitatilor si li se face cadou la sfarsitul evenimentului. Eticheta personalizata este optionala (+0,49 RON) ATENTIE! NU sunt incluse bomboanele. Ursuletul atasat difera in functie de ..
3.00 Lei
Marturie metalica alba, din sarma impletita, sub forma de bicicleta, cu cos rotund cu capac, pentu nunti sau botezuri - se poate decora cu bombonele, plante uscate, flori, dupa preferinte. Aceasta marturie se aseaza pe masa invitatilor si li se face cadou. Eticheta si fundita din saten sunt o..
5.30 Lei
Marturie din metal impletit sub forma de 2 botosei roz. Aceasta marturie se aseaza pe masa invitatilor si li se face cadou la sfarsitul evenimentului. Eticheta si fundita de prindere sunt optionale (+0,49 RON) si includ tiparirea.NU include bomboane  ..
4.90 Lei
Marturie Desfacator Avion este o marturie nunta metalica sub forma de avion cu functie de desfacator pt sticle. Se ambaleaza in cutie ca in imagine Aceasta marturie se aseaza pe masa invitatilor si li se face cadou.Eticheta personalizata este optionala (+0,59 RON) si include tiparirea.Asamb..
14.90 Lei
Marturie metalica sub forma de avion cu functie de desafactor pt sticle. Se ambaleaza in cutie ca in imagine Aceasta marturie se aseaza pe masa invitatilor si li se face cadou. Eticheta personalizata este optionala (+0,49 RON) si include tiparirea.Asamblarea presupune lipirea etichetelor perso..
14.90 Lei
Marturie Desfacator Ingeras este o marturie nunta metalica sub forma de inger cu functie de desfacator pentru sticle. Se ambaleaza in cutie ca in imagine Aceasta marturie se aseaza pe masa invitatilor si li se face cadou.Se poate personaliza cu o eticheta cu numele si data (+0,59 RON) care se l..
8.40 Lei 9.90 Lei
Marturie sub forma de ingeras din ceramica. Optional, se poate imbraca in saculet din organza (+0,70 RON). Eticheta si fundita din saten sunt +0,49 RON si includ tiparire GRATUITA.Acest produs are mai multe modele diferite de ingerasi, ce vin mixati (ca in imagine). ..
4.20 Lei
Marturie magnetica sub forma de ingeras din rasina cu buchetel de flori. Optional, se poate imbraca in saculet din organza (+1.00 RON) sau in cutie transparenta (+0,80 RON) Eticheta si fundita din saten sunt +0,60 RON si includ tiparire GRATUITA.Acest produs are 6 buc modele dif..
5.50 Lei
Marturie magnetica sub forma de ingeras din rasina. Eticheta si fundita sunt optionale (+0,60 RON) si includ tiparire GRATUITA.Acest produs are 6 modele diferite de ingerasi (difera pozitia mainilor, ca in imagini).Dimensiuni ingeras: 6 cm  ..
4.10 Lei
Marturie magnetica sub forma de ingeras din rasina cu buchetel de flori. Optional, se poate imbraca in saculet din organza (+0,80 RON) sau in cutie transparenta (+0,59 RON) Eticheta si fundita din saten sunt +0,60 RON si includ tiparire GRATUITA.Acest produs are 6 buc modele diferite..
4.10 Lei
Marturie metalica alba, impletita sub forma de mar care se deschide - pentu nunti sau botezuri - in interior se poate decora cu bombonele, dupa preferinte. Aceasta marturie se aseaza pe masa invitatilor si se face cadou la sfarsitul evenimentului. Eticheta si fundita sunt optio..
5.30 Lei
Suport card - Marturie din lemn sub forma de figurina (ursulet, bebelus, etc).Se poate atasa o eticheta cu un mesaj, numele bebelusului+data nasterii sau fotografia (4 x 5 cm).Pretul afisat este/bucata si nu include eticheta/fotografia.NOTA! Acest produs se vinde mixat (aceeasi forma da..
5.00 Lei
Marturie sub forma de suzeta mare, din material acrilic bleu. Se ofera cadou invitatilor. Eticheta si fundita sunt optionale (+0,49 RON) si includ tiparirea.Dimensiun (fara eticheta) 4 x 3 cm...
1.60 Lei
Marturie sub forma de suzeta, din material acrilic roz. Se ofera cadou invitatilor. Eticheta si fundita sunt optionale (+0,60 RON) si includ tiparirea.Dimensiuni (fara eticheta) 4 x 3 cm...
1.60 Lei
Marturie din cristal sub forma de ursulet mare cu sceptru pentru botezul fetitelor.Eticheta (Nume bebe + Data botez) si fundita sunt optionale (+0,49 RON)Dimensiune Marturie: 5,5 x 5 x 3 cm..
6.30 Lei
Marturie sub forma de ursulet roz din material acrilic roz, semitransparent. Se ofera cadou invitatilor la sfarsitul evenimentului. Eticheta si fundita sunt optionale (+0,49 RON) si includ tiparirea. ..
1.60 Lei
Marturie sub forma de ursulet (mare) cu papion, din material acrilic roz, semitransparent. Se ofera cadou invitatilor la sfarsitul evenimentului. Eticheta si fundita sunt optionale (+0,49 RON) si includ tiparirea.Dimensiuni (fara eticheta) 4,5 x 3 cm...
1.90 Lei
Marturie din sticla sub forma de ursulet mare cu sceptru pentru botezul baieteilor.Eticheta (Nume bebe + Data botez) si fundita sunt optionale (+0,60 RON).Dimensiune Marturie: 5,5 x 5 x 3 cm..
6.30 Lei
Afişare 1 - 21 din 23 (2 pagini)