Menu
Your Cart

Cruciulite

Cruciulita metalica delicata si eleganta cu fundita si cristale, pentru botez.Dimensiune: 2,5 x 1,4 cm..
1.80 Lei
Cruciulita metalica delicata si eleganta cu cristale bleu, pentru botezul baieteilor...
1.80 Lei
 Cruciulita metalica argintie pentru botez. Culoarea funditei se poate schimba din optiuni (vezi mai sus), in functie de preferinte. Acest model se prinde cu ac de siguranta sau bolduri (nu sunt incluse).Dimensiune:  ..
1.45 Lei
Cruciulita metalica argintie pentru botez, cu cristal roz. Culoarea funditei se poate schimba din optiuni (vezi mai sus), in functie de preferinte. Acest model se prinde cu ac de siguranta sau bolduri (nu sunt incluse).Dimensiune: 2 x 1,3 cm..
1.45 Lei
 Cruciulita metalica argintie pentru botez, cu cristal roz. Culoarea funditei se poate schimba din optiuni (vezi mai sus), in functie de preferinte. Acest model se prinde cu ac de siguranta sau bolduri (nu sunt incluse).Dimensiune: 2.2 x 1.5 cm   ..
1.45 Lei
Cruciulita metalica argintie pentru botez.Culoarea funditei se poate schimba din optiuni (vezi mai sus), in functie de preferinte. Acest model se prinde cu ac de siguranta sau bolduri (nu sunt incluse)...
1.40 Lei
Cruciulita metalica argintie pentru botez.Culoarea funditei se poate schimba din optiuni (vezi mai sus), in functie de preferinte. Acest model se prinde cu ac de siguranta sau bolduri (nu sunt incluse)...
1.30 Lei
 Cruciulita metalica argintie pentru botez, cu un trupul Lui Isus in relief. Culoarea funditei se poate schimba din optiuni (vezi mai sus), in functie de preferinte. Acest model se prinde cu ac de siguranta sau bolduri (nu sunt incluse).Dimensiune: 2,3 x 1,8 cm ..
1.50 Lei
Cruciulita metalica argintie pentru botez. Dimensiuni: 0,9 x 1,6 cm.Culoarea funditei se poate schimba din optiuni (vezi mai sus), in functie de preferinte. Acest model se prinde cu ac de siguranta sau bolduri (nu sunt incluse)...
1.35 Lei
Cruciulita metalica argintie pentru botez. Dimensiuni: 1,2 x 1,7 cm.Culoarea funditei se poate schimba din optiuni (vezi mai sus), in functie de preferinte. Acest model se prinde cu ac de siguranta sau bolduri (nu sunt incluse)...
1.35 Lei
Cruciulita metalica mica, delicata si eleganta, cu cristale bleu, pentru botezul baieteilor.Dimensiuni cruciulita (fara agatatoare): 1,2 x 0,9 cm..
1.50 Lei
Cruciulita metalica mica, delicata si eleganta, cu cristale roz, pentru botezul fetitelor.Dimensiuni cruciulita (fara agatatoare): 1,2 x 0,9 cm..
1.50 Lei
Cruciulita argintie pentru botez, cu piatra roz. Se pune in piept invitatilor la Biserica. Dimensiuni cruciulita 1,6 x 2,3 cm..
1.50 Lei
Cruciulita metalica argintie pentru botez, cu cristal roz.Culoarea funditei se poate schimba din optiuni (vezi mai sus), in functie de preferinte. Acest model se prinde cu ac de siguranta sau bolduri (nu sunt incluse)...
1.35 Lei
 Cruciulita metalica argintie pentru botez. Culoarea funditei se poate schimba din optiuni (vezi mai sus), in functie de preferinte. Acest model se prinde cu ac de siguranta sau bolduri (nu sunt incluse). ..
1.35 Lei
Cruciulita metalica argintie pentru botez. Dimensiuni: 1 x 2,1 cm.Culoarea funditei se poate schimba din optiuni (vezi mai sus), in functie de preferinte. Acest model se prinde cu ac de siguranta sau bolduri (nu sunt incluse)...
1.50 Lei
 Cruciulita metalica argintie pentru botez. Acest model se prinde cu ac de siguranta sau bolduri (nu sunt incluse).  ..
1.50 Lei
Cruciulita metalica argintie, cu piatra bleu, pentru botez. Acest model se prinde cu ac de siguranta sau bolduri (nu sunt incluse). Dimensiuni cruciulita (fara agatatoare) 1,5 x 1,2 cm..
1.50 Lei
Cruciulita metalica argintie, cu extremitatile bleumarin, pentru botez. Acest model se prinde cu ac de siguranta sau bolduri (nu sunt incluse). Dimensiuni cruciulita (fara agatatoare) 2,3 x 1,5 cm..
1.50 Lei
Cruciulita metalica, delicata si eleganta, pentru botez.Dimensiuni cruciulita (fara agatatoare): 1,7 x 1,1 cm..
1.60 Lei
Cruciulita mica botez piatra albastra este o cruciulita metalica argintie pentru botez.Culoarea funditei se poate schimba din optiuni (vezi mai sus), in functie de preferinte. Acest model se prinde cu ac de siguranta sau bolduri (nu sunt incluse). Dimensiuni: 1,5 x 1,1 cm..
1.40 Lei
Afişare 1 - 21 din 37 (2 pagini)