Menu
Your Cart

Brelocuri

Marturie - Breloc din lemn decupat, cu forma de Ursulet cu coroana. Se poate personaliza cu numele bebelusului, gravat Aceasta marturie se aseaza pe masa invitatilor si li se face cadou la incheierea evenimentului. Personalizarea consta in atasarea unei Etichete + Fundite (+0,49 RON/buc)..
6.99 Lei
Marturie - Breloc metalic cu fetita. Aceasta marturie se aseaza pe masa invitatilor si li se face cadou la incheierea evenimentului. Personalizarea consta in atasarea unei Etichete + Fundita (+0,49 RON/buc) ..
3.50 Lei
Marturie - Breloc din lemn decupat, cu forma de Balon cu Aer Cald. Aceasta marturie se aseaza pe masa invitatilor si li se face cadou la incheierea evenimentului. Personalizarea consta in atasarea unei Etichete + Fundite (+0,49 RON/buc)..
6.99 Lei
Marturie - Breloc metalic cu carucior bleu si cu bebelus. Aceasta marturie se aseaza pe masa invitatilor si li se face cadou la incheierea evenimentului. Personalizarea consta in atasarea unei Etichete + Fundita (+0,49 RON/buc) ..
3.50 Lei
Marturie - Breloc metalic cu carucior roz sau bleu si cu bebelus. Aceasta marturie se aseaza pe masa invitatilor si li se face cadou la incheierea evenimentului. Personalizarea consta in atasarea unei Etichete + Fundita (+0,49 RON/buc) ..
3.50 Lei
Marturie - Breloc metalic cu bebelus roz sau bleu Aceasta marturie se aseaza pe masa invitatilor si li se face cadou la incheierea evenimentului. Personalizarea consta in atasarea unei Etichete + Fundita (+0,49 RON/buc) ..
3.50 Lei
Marturie - Breloc metalic cu botosei bleu. Aceasta marturie se aseaza pe masa invitatilor si li se face cadou la incheierea evenimentului. Personalizarea consta in atasarea unei Etichete + Fundita (+0,49 RON/buc)..
3.50 Lei
Marturie - Breloc metalic cu o fetita. Aceasta marturie se aseaza pe masa invitatilor si li se face cadou la incheierea evenimentului. Personalizarea consta in atasarea unei Etichete+Fundita (+0,49 RON/buc)...
3.50 Lei
Marturie Breloc Ingeras pentru Botez, confectionata din metal, special conceputa pentru Botez de Baietel Aceasta marturie se aseaza pe masa invitatilor si li se face cadou la incheierea evenimentului. Personalizarea consta in atasarea unei Etichete + Fundita (+0,49 RON/buc)..
3.50 Lei
Marturie Breloc Ingeras pentru Botez, confectionata din metal, special conceputa pentru Botez de Fetita Aceasta marturie se aseaza pe masa invitatilor si li se face cadou la incheierea evenimentului. Personalizarea consta in atasarea unei Etichete + Fundita (+0,49 RON/buc)..
3.50 Lei
Marturie - Breloc metalic cu biberon roz Aceasta marturie se aseaza pe masa invitatilor si li se face cadou la incheierea evenimentului. Personalizarea consta in atasarea unei Etichete + Fundita (+0,49 RON/buc) ..
3.50 Lei
Marturie - Breloc metalic rotund care include un cerc / banut detasabil cu ingeras. Cercul cu ingerasul are dimensiunea unei monede de 50 bani si poate fi folosit ca accesoriu pentru deblocarea carucioarelor din supermarket.Aceasta marturie se aseaza pe masa invitatilor si li..
4.99 Lei
Marturie - Breloc din lemn decupat, cu forma de Balerina. Se poate personaliza cu numele bebelusului, gravat Aceasta marturie se aseaza pe masa invitatilor si li se face cadou la incheierea evenimentului. Personalizarea consta in atasarea unei Etichete + Fundite (+0,49 RON/buc)..
6.99 Lei
Marturie - Breloc metalic cu figurine - ursuleti Winnie. Aceasta marturie se aseaza pe masa invitatilor si li se face cadou la incheierea evenimentului. Personalizarea consta in atasarea unei Etichete + Fundite (+0,49 RON/buc)..
4.50 Lei
Afişare 1 - 14 din 14 (1 pagini)