Menu
Your Cart

Brelocuri

Marturie - Breloc Costumas din Rasina. Brelocul se ambaleaza in cutie cu capac transparent si fundita alba din organza. Aceasta marturie se aseaza pe masa invitatilor si li se face cadou la incheierea evenimentului. Personalizarea consta in executia unei Etichete cu numele bebelusului + ..
5.50 Lei
Marturie - Breloc din lemn decupat, cu forma de Ursulet cu coroana. Se poate personaliza cu numele bebelusului, gravat Aceasta marturie se aseaza pe masa invitatilor si li se face cadou la incheierea evenimentului. Personalizarea consta in atasarea unei Etichete + Fundite (+0,49 RON/buc)..
6.99 Lei
Marturie - Breloc metalic cu fetita. Aceasta marturie se aseaza pe masa invitatilor si li se face cadou la incheierea evenimentului. Personalizarea consta in atasarea unei Etichete + Fundita (+0,49 RON/buc) ..
3.50 Lei
Marturie - Breloc din lemn decupat, cu forma de Balon cu Aer Cald. Aceasta marturie se aseaza pe masa invitatilor si li se face cadou la incheierea evenimentului. Personalizarea consta in atasarea unei Etichete + Fundite (+0,49 RON/buc)..
6.99 Lei
Marturie - Breloc metalic cu carucior bleu si cu bebelus. Aceasta marturie se aseaza pe masa invitatilor si li se face cadou la incheierea evenimentului. Personalizarea consta in atasarea unei Etichete + Fundita (+0,49 RON/buc) ..
3.50 Lei
Marturie - Breloc metalic cu carucior roz sau bleu si cu bebelus. Aceasta marturie se aseaza pe masa invitatilor si li se face cadou la incheierea evenimentului. Personalizarea consta in atasarea unei Etichete + Fundita (+0,49 RON/buc) ..
3.50 Lei
Marturie - Breloc metalic cu bebelus roz sau bleu Aceasta marturie se aseaza pe masa invitatilor si li se face cadou la incheierea evenimentului. Personalizarea consta in atasarea unei Etichete + Fundita (+0,49 RON/buc) ..
3.50 Lei
Marturie - Breloc metalic cu botosei bleu. Aceasta marturie se aseaza pe masa invitatilor si li se face cadou la incheierea evenimentului. Personalizarea consta in atasarea unei Etichete + Fundita (+0,49 RON/buc)..
3.50 Lei
Marturie - Breloc metalic cu o fetita. Aceasta marturie se aseaza pe masa invitatilor si li se face cadou la incheierea evenimentului. Personalizarea consta in atasarea unei Etichete+Fundita (+0,49 RON/buc)...
3.50 Lei
Marturie Breloc Ingeras pentru Botez, confectionata din metal, special conceputa pentru Botez de Baietel Aceasta marturie se aseaza pe masa invitatilor si li se face cadou la incheierea evenimentului. Personalizarea consta in atasarea unei Etichete + Fundita (+0,49 RON/buc)..
3.50 Lei
Marturie - breloc din metal sub forma de ingeras - fetita. Personalizarea consta in atasarea unei etichete cu numele bebelusului si data (+0,49 RON)Dimensiuni ingeras:5,5 x 3,3 cm   ..
5.00 Lei
Marturie Breloc Ingeras pentru Botez, confectionata din metal, special conceputa pentru Botez de Fetita Aceasta marturie se aseaza pe masa invitatilor si li se face cadou la incheierea evenimentului. Personalizarea consta in atasarea unei Etichete + Fundita (+0,49 RON/buc)..
3.50 Lei
Marturie - Breloc metalic cu biberon roz Aceasta marturie se aseaza pe masa invitatilor si li se face cadou la incheierea evenimentului. Personalizarea consta in atasarea unei Etichete + Fundita (+0,49 RON/buc) ..
3.50 Lei
Marturie - Breloc metalic rotund care include un cerc / banut detasabil cu ingeras. Cercul cu ingerasul are dimensiunea unei monede de 50 bani si poate fi folosit ca accesoriu pentru deblocarea carucioarelor din supermarket.Aceasta marturie se aseaza pe masa invitatilor si li..
4.70 Lei
Marturie - Breloc din lemn decupat, cu forma de Balerina. Se poate personaliza cu numele bebelusului, gravat Aceasta marturie se aseaza pe masa invitatilor si li se face cadou la incheierea evenimentului. Personalizarea consta in atasarea unei Etichete + Fundite (+0,49 RON/buc)..
6.99 Lei
Marturie din otel inoxinabil sub forma de breloc cu rugaciunea "Tatal Nostru" gravata.  Aceasta marturie se aseaza pe masa invitatilor si li se face cadou la sfarsitul evenimentului. Eticheta si fundita sunt optionale (+0,49 RON) si includ tiparirea si atasarea de breloc.Di..
3.50 Lei
Marturie - Breloc metalic cu figurine - ursuleti Winnie. Aceasta marturie se aseaza pe masa invitatilor si li se face cadou la incheierea evenimentului. Personalizarea consta in atasarea unei Etichete + Fundite (+0,49 RON/buc)..
4.50 Lei
Marturie pentru evenimente cu tema marina - breloc sub forma de papucel de plaja din scoici cu figurina de lemn / scoica atasata. /> Aceasta marturie se aseaza pe masa invitatilor, ca la sfarsitul evenimentului sa li se ofere cadou. Eticheta, saculetul si fundita sunt optionale (+0,..
3.60 Lei
Afişare 1 - 18 din 18 (1 pagini)