Menu
Your Cart

Lumanari Haioase

Marturie pentru Botez - Lumanare din ceara parfumata, sub forma de ingeras baietel blond Aceasta este o marturie inedita, utila, pe care invitatii o pot folosi apoi sau pastra ca amintire de la Botez Produs de calitate superioara Dimensiune: 5 cm Nota! Acest produs se realizeaza doar pe c..
6.70 Lei
Marturie pentru Botez - Lumanare din ceara parfumata, sub forma de ingeras fetita, cu par saten. Aceasta este o marturie inedita, utila, pe care invitatii o pot folosi apoi sau pastra ca amintire de la Botez Produs de calitate superioara Dimensiune: 5.5 cm Nota! Acest produs se realizeaza ..
6.70 Lei
Marturie pentru Botez sub forma de Lumanare din ceara, cu design Kitty. Aceasta este o marturie inedita, utila, pe care invitatii o pot folosi apoi sau pastra ca amintire de la Botez Produs de calitate superioara Dimensiune: 7 x 5.5 cm Nota! Acest produs se realizeaza doar pe comanda, iar..
6.70 Lei
Marturie pentru Botez sub forma de Lumanare din ceara parfumata, cu design Minion. Aceasta este o marturie inedita, utila, pe care invitatii o pot folosi apoi sau pastra ca amintire de la Botez Produs de calitate superioara Dimensiune: 9 x 3.5 cm Nota! Acest produs se realizeaza doar pe c..
6.70 Lei
Marturie pentru Botez sub forma de Lumanare din ceara parfumata, cu design Winnie. Aceasta este o marturie inedita si utila, pe care invitatii o pot folosi apoi sau pastra ca amintire de la Botez Pretul afisat este pentru 1 buc. Dimensiune: 8.5 x 4 cm Nota! Acest produs se realizeaza doa..
6.70 Lei
Lumanare Parfumata Caleasca este o marturie nunta sub forma de caleasca. Aceasta marturie se aseaza pe masa invitatilor si li se face cadou la incheierea evenimentului. Se poate personaliza prin introducerea intr-un saculet de organza, cu eticheta si fundita din saten (+1,49 RON). Nota! Pentr..
6.70 Lei
Marturie pentru Botez sub forma de Lumanare din ceara parfumata, cu design Bebelus pe perna, cu caciulita si chilotei rosii cu buline negre. Aceasta este o marturie inedita, utila, pe care invitatii o pot folosi apoi sau pastra ca amintire de la Botez Pretul afisat este pentru 1 buc. Produs d..
6.70 Lei
Marturie pentru Botez sub forma de Lumanare din ceara parfumata, cu design Bebelus pe perna, imbracat in Mickey Mouse. Aceasta este o marturie inedita, utila, pe care invitatii o pot folosi apoi sau pastra ca amintire de la Botez Pretul afisat este pentru 1 buc. Produs de calitate superioara,..
6.70 Lei
Marturie pentru Botez sub forma de Lumanare din ceara parfumata, cu design Bebelus pe perna, imbracat in Minnie Mouse. Aceasta este o marturie inedita, utila, pe care invitatii o pot folosi apoi sau pastra ca amintire de la Botez Pretul afisat este pentru 1 buc. Produs de calitate superioara,..
6.70 Lei
Marturie pentru Botez sub forma de Lumanare din ceara parfumata, cu design Botosel albastru. Aceasta este o marturie inedita, utila, pe care invitatii o pot folosi apoi sau pastra ca amintire de la Botez Pretul afisat este pentru 1 buc botosel. Dimensiune: 5.5 x 3.5 cm Nota! Acest produs..
3.70 Lei
Marturie pentru Botez sub forma de Lumanare din ceara parfumata, cu design Botosel roz. Aceasta este o marturie inedita, utila, pe care invitatii o pot folosi apoi sau pastra ca amintire de la Botez Pretul afisat este pentru 1 buc botosel. Dimensiune: 5.5 x 3.5 cm Nota! Acest produs se r..
3.70 Lei
Marturie sub forma de lumanare in cutie transparenta, realizata din ceara  - rochita roz pentru fetite si salopeta bleu pentru baietei.  Aceasta marturie se aseaza pe masa invitatilor si li se face cadou la sfarsitul evenimentului. Personalizarea se poate face prin adaugar..
6.99 Lei
Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)