Menu
Your Cart

Lumanari Haioase

Marturie pentru Botez - Lumanare din ceara parfumata, sub forma de ingeras baietel blond Aceasta este o marturie inedita, utila, pe care invitatii o pot folosi apoi sau pastra ca amintire de la Botez Produs de calitate superioara Dimensiune: 5 cm Nota! Acest produs se realizeaza doar pe c..
8.50 Lei
Marturie pentru Botez - Lumanare din ceara parfumata, sub forma de ingeras fetita, cu par saten. Aceasta este o marturie inedita, utila, pe care invitatii o pot folosi apoi sau pastra ca amintire de la Botez Produs de calitate superioara Dimensiune: 5.5 cm Nota! Acest produs se realizeaza ..
7.40 Lei
Marturie pentru Botez sub forma de Lumanare din ceara, cu design Kitty. Aceasta este o marturie inedita, utila, pe care invitatii o pot folosi apoi sau pastra ca amintire de la Botez Produs de calitate superioara Dimensiune: 7 x 5.5 cm Nota! Acest produs se realizeaza doar pe comanda, iar..
8.90 Lei
Marturie pentru Botez sub forma de Lumanare din ceara parfumata, cu design Minion. Aceasta este o marturie inedita, utila, pe care invitatii o pot folosi apoi sau pastra ca amintire de la Botez Produs de calitate superioara Dimensiune: 9 x 3.5 cm Nota! Acest produs se realizeaza doar pe c..
8.90 Lei
Marturie pentru Botez sub forma de Leu cu coroana de rege, confectionata din ceara parfumata. Aceasta este o marturie inedita si utila, pe care invitatii o pot folosi apoi sau pastra ca amintire de la Botez Pretul afisat este pentru 1 buc. Dimensiune: 6 x 3 cm Nota! Acest produs se realiz..
8.90 Lei
Marturie pentru Botez sub forma de Lumanare din ceara parfumata, cu design Winnie. Aceasta este o marturie inedita si utila, pe care invitatii o pot folosi apoi sau pastra ca amintire de la Botez Pretul afisat este pentru 1 buc. Dimensiune: 8.5 x 4 cm Nota! Acest produs se realizeaza doa..
8.90 Lei
Lumanare Parfumata Caleasca este o marturie nunta sub forma de caleasca. Aceasta marturie se aseaza pe masa invitatilor si li se face cadou la incheierea evenimentului. Se poate personaliza prin introducerea intr-un saculet de organza, cu eticheta si fundita din saten (+1,60 RON). Nota! Pentr..
7.90 Lei
Marturie pentru Botez sub forma de Lumanare din ceara parfumata, cu design Bebelus pe perna, cu caciulita si chilotei rosii cu buline negre. Aceasta este o marturie inedita, utila, pe care invitatii o pot folosi apoi sau pastra ca amintire de la Botez Pretul afisat este pentru 1 buc. Produs d..
7.90 Lei
Marturie pentru Botez sub forma de Lumanare din ceara parfumata, cu design Bebelus pe perna, imbracat in Mickey Mouse. Aceasta este o marturie inedita, utila, pe care invitatii o pot folosi apoi sau pastra ca amintire de la Botez Pretul afisat este pentru 1 buc. Produs de calitate superioara,..
7.90 Lei
Marturie pentru Botez sub forma de Lumanare din ceara parfumata, cu design Bebelus pe perna, imbracat in Minnie Mouse. Aceasta este o marturie inedita, utila, pe care invitatii o pot folosi apoi sau pastra ca amintire de la Botez Pretul afisat este pentru 1 buc. Produs de calitate superioara,..
7.90 Lei
Marturie pentru Botez sub forma de Lumanare din ceara parfumata, cu design Botosel albastru. Aceasta este o marturie inedita, utila, pe care invitatii o pot folosi apoi sau pastra ca amintire de la Botez Pretul afisat este pentru 1 buc botosel. Dimensiune: 5.5 x 3.5 cm Nota! Acest produs..
4.60 Lei
Marturie pentru Botez sub forma de Lumanare din ceara parfumata, cu design Botosel roz. Aceasta este o marturie inedita, utila, pe care invitatii o pot folosi apoi sau pastra ca amintire de la Botez Pretul afisat este pentru 1 buc botosel. Dimensiune: 5.5 x 3.5 cm Nota! Acest produs se r..
4.60 Lei
Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)