Menu
Your Cart

Suporturi

Colectia Marturii Nunta

Suport card - Marturie din lemn sub forma de bebeSe poate atasa o eticheta cu un mesaj, numele bebelusului+data nasterii sau fotografia (4 x 5 cm).Eticheta si/sau fotografia se vor expedia separat urmand sa fie montate de catre client, pentru ca exista un risc ridicat sa se deteri..
3.80 Lei
Suport card - Marturie din lemn sub forma de bebeSe poate atasa o eticheta cu un mesaj, numele bebelusului+data nasterii sau fotografia (4 x 5 cm).Pretul afisat este/bucata si nu include eticheta/fotografia.NOTA! Acest produs se vinde mixat (aceeasi forma cu baza plata dar cu f..
3.80 Lei
Suport card - Marturie din ceramica, sub forma de sirenaSe poate atasa o eticheta cu un mesaj, numele bebelusului+data nasterii, nr mesei sau fotografia bebelusului (4 x 5 cm).Eticheta si/sau fotografia se vor expedia separat urmand sa fie montate de catre client, pentru ca exista un risc ridic..
7.50 Lei
Suport card - Marturie dinceramica, sub forma de unicornSe poate atasa o eticheta cu un mesaj, numele bebelusului+data nasterii, nr mesei sau fotografia bebelusului (4 x 5 cm).Eticheta si/sau fotografia se vor expedia separat urmand sa fie montate de catre client, pentru ca exista un risc ridic..
7.50 Lei
Suport card - Marturie din lemn sub forma de figurina (ursulet, bebelus, etc).Se poate atasa o eticheta cu un mesaj, numele bebelusului+data nasterii sau fotografia (4 x 5 cm).Pretul afisat este/bucata si nu include eticheta/fotografia.NOTA! Acest produs se vinde mixat (aceeasi forma da..
3.80 Lei
Suport Place Card sub forma de fluture din sticla - cu numele familiei sau numele mirilor (la alegere). Se ofera cadou invitatilor ca marturie.Dimensiuni suport (fara eticheta) 15 x 4 cm...
7.90 Lei
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)