Menu
Your Cart

Suporturi

Colectia Marturii Nunta

Suport card - Marturie din lemn sub forma de bebeSe poate atasa o eticheta cu un mesaj, numele bebelusului+data nasterii sau fotografia (4 x 5 cm).Eticheta si/sau fotografia se vor expedia separat urmand sa fie montate de catre client, pentru ca exista un risc ridicat sa se deteri..
3.80 Lei
Suport card - Marturie din lemn sub forma de bebeSe poate atasa o eticheta cu un mesaj, numele bebelusului+data nasterii sau fotografia (4 x 5 cm).Pretul afisat este/bucata si nu include eticheta/fotografia.NOTA! Acest produs se vinde mixat (aceeasi forma cu baza plata dar cu f..
3.80 Lei
Suport card - Marturie din ceramica, sub forma de sirenaSe poate atasa o eticheta cu un mesaj, numele bebelusului+data nasterii, nr mesei sau fotografia bebelusului (4 x 5 cm).Eticheta si/sau fotografia se vor expedia separat urmand sa fie montate de catre client, pentru ca exista un risc ridic..
7.50 Lei
Suport card - Marturie dinceramica, sub forma de unicornSe poate atasa o eticheta cu un mesaj, numele bebelusului+data nasterii, nr mesei sau fotografia bebelusului (4 x 5 cm).Eticheta si/sau fotografia se vor expedia separat urmand sa fie montate de catre client, pentru ca exista un risc ridic..
12.00 Lei
Suport card - Marturie din lemn sub forma de figurina (ursulet, bebelus, etc).Se poate atasa o eticheta cu un mesaj, numele bebelusului+data nasterii sau fotografia (4 x 5 cm).Pretul afisat este/bucata si nu include eticheta/fotografia.NOTA! Acest produs se vinde mixat (aceeasi forma da..
3.80 Lei
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)