Menu
Your Cart

Metal impletit

Marturie metalica alba, din sarma impletita sub forma de inima pentu nunti sau botezuri. Aceasta marturie se aseaza pe masa invitatilor si li se face cadou la incheierea evenimentului. Eticheta si fundita din saten sunt optionale (+0,60 RON) si includ tiparirea. Dimensiuni: 7 x 6 ..
4.00 Lei
Marturie / Martisor special sub forma unei colivii din metal, care se deschide, accesorizata cu licheni stabilizati si un trandafir criogenat micut. Optional se poate atasa un snur martisor + eticheta, cu un mesaj scurt sau daca doriti sa le utilizati ca marturii, se poate atasa eticheta + fundit..
15.80 Lei
Marturie / Martisor special sub forma unui cosulet din metal cu o floare alba de sapun, parfumata. Optional se poate atasa o eticheta si o fundita / snur martisor, cu un mesaj scurt. Dimensiuni cosulet: 10 x 5 x 5 cm..
11.00 Lei
Marturie speciala sub forma unui cosulet din metal cu o floare alba de sapun, parfumata. Optional se poate atasa o eticheta si o fundita. Dimensiuni cosulet: 10 x 5 x 5 cm..
7.70 Lei
Marturie metalica alba, din sarma impletita, sub forma de bicicleta, cu cos rotund cu capac, pentu nunti sau botezuri - se poate decora cu bombonele, plante uscate, flori, dupa preferinte. Aceasta marturie se aseaza pe masa invitatilor si li se face cadou. Eticheta si fundita din saten sunt o..
4.30 Lei
Marturie metalica alba, din sarma impletita, sub forma de bicicleta, cu cos rotund inima, pentu nunti sau botezuri - se poate decora cu bombonele, plante uscate, flori, dupa preferinte. Aceasta marturie se aseaza pe masa invitatilor si li se face cadou. Eticheta si fundita din saten sunt opti..
4.40 Lei
Marturie metalica alba, din sarma impletita sub forma de caleasca pentu nunti sau botezuri. Aceasta marturie se aseaza pe masa invitatilor si li se face cadou la incheierea evenimentului. Eticheta si fundita din saten sunt optionale (+0,60 RON) si includ tiparirea. ..
3.90 Lei
Marturie metalica ivory, din sarma impletita sub forma de clopotel pentu nunti sau botezuri. Aceasta marturie se aseaza pe masa invitatilor si li se face cadou la incheierea evenimentului. Buchetelul de flori, eticheta si fundita din saten sunt optionale. ..
4.10 Lei
Marturie metalica alba, din sarma impletita sub forma de colivie care se deschide. In interior puteti adauga, dupa preferinte, bombonele, lumanarica sau trandafirasi (ca in imagine) Aceasta marturie se aseaza pe masa invitatilor si li se face cadou la incheierea evenimentului. Eticheta s..
4.40 Lei
Marturie sub forma de pomisor/ copacel / bonsai cu ghiveciul din rasina si crengute din sarma impletita cu piatre semipretioase. Se ofera cadou invitatilor la nunti / botezuri / alte evenimente. Eticheta si fundita din saten sunt optionale (+0,60 RON) si includ tipari..
5.00 Lei
Marturie / Martisor special sub forma unei piramide stilizate, din metal, care se deschide, accesorizata cu licheni stabilizati si o floare alba de sapun, parfumata. Optional se poate atasa o eticheta si o fundita / snur martisor, cu un mesaj scurt. Dimensiuni piramida: 6 x 6 x 10 cm..
11.00 Lei
Marturie metalica alba, din sarma impletita, sub forma de casuta pentru vrabiute - se poate decora cu bombonele, plante uscate, flori, dupa preferinte. Aceasta marturie se aseaza pe masa invitatilor si li se face cadou. Eticheta si fundita din saten sunt optionale (+0,60 RON) si inc..
4.00 Lei
Marturie metalica alba, din sarma impletita, sub forma de bicicleta, pentu nunti sau botezuri - se poate decora cu bombonele, plante uscate, flori, dupa preferinte. Aceasta marturie se aseaza pe masa invitatilor si li se face cadou. Eticheta si fundita din saten sunt optionale (+0,60 RON) si inclu..
4.80 Lei
Marturie metalica alba, din sarma impletita, sub forma de bicicleta, pentu nunti sau botezuri - se poate decora cu bombonele, plante uscate, flori, dupa preferinte. Aceasta marturie se aseaza pe masa invitatilor si li se face cadou. Eticheta si fundita din saten sunt optionale (+0,60 RON..
4.10 Lei
Marturie nunta caleasca metalRealizata din sarma impletita sub forma de caleasca, pentu nunti.Aceasta marturie se aseaza pe masa invitatilor si li se face cadou la incheierea evenimentului.Eticheta si fundita din saten sunt optionale (+0,60 RON) si includ tiparirea.Dim..
5.00 Lei
Marturie Nunta - Dop Sticle din metal cromat si cauciuc ambalat in cutie neagra cu capac transparent si fundita alba atasata - finisaje de calitate superioara. Se ofera cadou invitatilor (de obicei domnilor) la incheierea evenimentului. Eticheta este optionala (+0,60 ..
9.00 Lei
Afişare 1 - 16 din 16 (1 pagini)