Menu
Your Cart

Modele Unicat By Invitatii Speciale

Invitatie delicata cu design special, pentru nunta / nunta si botez 2 in 1, tiparita fata - verso pe carton alb semilucios. Invitatia poate fi ambalata in carcasa din hartie de calc, cu panglica eleganta de saten atasata sau poate fi oferita ca atare, intr-un plic alb.Plicul alb este inclus ..
2.00 Lei
Invitatie Ancora Flori Bleumarin este o invitatie de nunta cu tema marina, ce contine ca elemente grafice ancora si flori bleumarin. Se tipareste fata-verso (pe verso are dungile bleumarin) pe carton alb semi-lucios. Invitatia include plic alb mat. Optional, se poate achizitiona plic alb legat cu ..
2.00 Lei 2.85 Lei
Invitatie Carte Postala cu Foto - Invitatie cu design deosebit, pentru un eveniment cu tema Travel (Calatorie) Este formata dintr-un cartonas tiparit pe o singura fata. Tiparirea textului si a fotografiilor este inclusa in pret. Invitatia este confectionata din carton semi lucios si nu include ..
1.79 Lei 1.99 Lei
Invitatie Delicata Schita Miri - Invitatie de nunta confectionata dintr-un carton ivory mat, cu grafica cu miri si inimioara.Invitatia include plic crem din carton gros.Dimensiuni invitatie: 13,7 x 20,5 cm..
2.20 Lei 2.50 Lei
Invitatie Eucalipt + FOTO - invitatie cu design unic in exclusivitate pe site-ul Invitatii Speciale. Este formata dintr-un singur cartonas de text tiparit fata-verso. Optional se poate adauga Fotografie + Snur alb-negru (+1.20 lei/buc). Fotografia este legata cu snurul pe fata invitatiei. Nu incl..
1.99 Lei 2.40 Lei
Invitatie de nunta Forest Love cu design unic in exclusivitate pe site-ul Invitatii Speciale. Este formata dintr-un singur cartonas de text tiparit fata-verso, pe carton alb, usor texturat. Nu include plic. Puteti opta pentru unul din Optiuni. Asamblarea presupune introducerea in plic a invitatiei...
1.90 Lei 2.25 Lei
Invitatie de nunta Fresh Start cu design unic in exclusivitate pe site-ul Invitatii Speciale. Produs in set cu plicul de bani: Plic de Bani Fresh Start (cod: PB126N) si meniul: Meniu Fresh Start (cod: ME75N). Invitatia nu include plic. Acesta se poate achizitiona separat. Dimensiuni invitatie 1..
1.50 Lei 1.90 Lei
Invitatie Giant Flower - invitatie cu design unic in exclusivitate pe site-ul Invitatii Speciale. Este formata dintr-un singur cartonas de text tiparit fata-verso. Se tipareste pe un carton alb de 250 gmp, semilucios. Include plic alb standard. Dimensiuni: 12.5 x 17.5 cm..
1.90 Lei 2.40 Lei
Invitatie Golden Frame - invitatie nunta cu design unic in exclusivitate pe site-ul Invitatii Speciale. Se tipareste pe carton alb semilucios. Nota: rama nu este aurie, ci se tipareste impreuna cu grafica si textul. Invitatia include plic alb...
1.90 Lei 2.40 Lei
Invitatie delicata cu design special, pentru nunta / nunta si botez 2 in 1, personalizata cu fotografia mirilor / a parintilor cu copilul. Invitatia include cartonasul cu fotografia si textul, tiparita pe carton alb semilucios, carcasa din hartie de calc si panglica din saten.NU include plic ..
2.50 Lei 3.00 Lei
Invitatie delicata cu design special, pentru nunta / nunta si botez 2 in 1, personalizata cu fotografia mirilor / a parintilor cu copilul. Invitatia include cartonasul cu fotografia si textul, tiparita pe carton alb semilucios, carcasa din hartie de calc si sigiliu verde cu textul "Cu drag".P..
4.50 Lei
Invitatie de nunta Magnolia cu design unic in exclusivitate pe site-ul Invitatii Speciale. Este tiparite pe un carton de 200g cu textura fina. Nu Include plic. Poate fi asortata cu produsele: MENIU ROTUND MAGNOLIA (cod: ME54N) si PLANSA ASEZARE INVITATI - MAGNOLIE (cod: Plan27)...
1.60 Lei 1.80 Lei
Invitatie Miri Peach and Red - Invitatie delicata cu design special, pentru nunta, tiparita pe carton semilucios, care se ruleaza si se leaga cu o fundita bordo, Invitatia se accesorizeaza cu o eticheta asortata, pe care se va scrie numele invitatilor, fie cu pixul, fie se vor tipari. Asamblar..
2.00 Lei
Invitatie Museum cu design unic in exclusivitate pe site-ul Invitatii Speciale. Invitatia este in set cu numarul de masa: NR DE MASA MUSEUM (cod: NR33N).Include plic alb La solicitare, cream si meniu, plic de bani in set, va rugam sa ne scrieti la mentiuni suplimentare.Interior plic: peach..
1.90 Lei 2.25 Lei
Invitatie Pasaport + Bilet Avion - Blue este o invitatie de nunta cu design modern in tematica travel, realizata din carton alb semilucios de 250gmp. Este formata din pasaport, biletul de avion si panglica din saten. Nota: fotografia este direct tiparita pe invitatie iar culoarea panglicii se poat..
4.50 Lei
Invitatie Pasaport + Bilet Avion - Bordo este o invitatie de nunta cu design modern in tematica travel, realizata din carton alb semilucios de 250gmp. Este formata din pasaport, biletul de avion si panglica a carei culoare poate fi aleasa dupa preferinte. Nota: fotografia este direct tiparita pe i..
4.50 Lei
Invitatie Pasaport + Bilet Avion - Red este o invitatie de nunta cu design modern in tematica travel, realizata din carton alb semilucios de 250gmp. Este formata din pasaport, biletul de avion si sfoara. Nota: fotografia este direct tiparita pe invitatie. Invitatia nu include plic...
4.50 Lei
Pentru iubitorii de ARTA, venim in ajutorul vostru cu o colectie unica de invitatii pictate, imagini vechi si elemente vintage pentru un eveniment cu tonalitate clasica. Invitatia cu un fundal al unei picturi din 1818 de Samuel Frederick Brocas, expusa in prezent la Muzeul din Birmingham. Se tipa..
1.95 Lei
Invitatie Rama Aurie + FOTO - invitatie nunta cu design unic in exclusivitate pe site-ul Invitatii Speciale. Este formata dintr-un singur cartonas de text tiparit fata-verso. Optional se poate adauga Fotografie + Snur alb-negru (+1.45 lei/buc). Fotografia este legata cu snurul pe verso. Nota: ram..
1.99 Lei 2.40 Lei
Invitatie Rama Flori Initiale + Foto - invitatie cu design unic in exclusivitate pe site-ul Invitatii Speciale. Este formata dintr-un singur cartonas de text tiparit fata-verso. Optional se poate adauga Fotografie + Snur alb-negru (+1.45 lei/buc). Sunt disponibile 2 variante ale acestei invitatii..
2.40 Lei
Invitatie delicata cu trandafiri, tiparita pe carton alb semilucios. Plicul nu este inclus in pret. Se poate opta pentru plic suplimentar si pentru card de confirmare. Dimensiuni invitatie: 13 x 15 cm. invitatia formeaza set cu meniul: MENIU ROSE AFFAIR (cod: ME71N), plicul de bani PLIC DE BANI ..
2.40 Lei 2.75 Lei
Afişare 1 - 21 din 42 (2 pagini)