Menu
Your Cart

Invitatii Vintage

Invitatie de nunta cu peisaj de iarna deosebit, cu o tenta de vintage peisagistic, dar si fantezist. Este formata din cartonasul baza cu grafica, foaia de calc pe care se tipareste textul si snurul alb semi-transparent. Nu include plic. Puteti alege unul din optiunile disponibile. Dimensiuni invi..
2.35 Lei
Pentru iubitorii de ARTA, venim in ajutorul vostru cu o colectie unica de invitatii pictate, imagini vechi si elemente vintage pentru un eveniment cu tonalitate clasica. Invitatia este formata din cartonasul baza cu grafica unei crengute cu trandafiri, dupa pictura lui Pierre-Joseph Redouté, foaia ..
2.35 Lei
Invitatie romantica realizata din 2 componente: un carton pe care se tipareste textul si care se introduce apoi intr-un plic cu grafica orasului cu miri.Deschiderea se face pe orizontala prin snurul atasat.Aceast model NU include plic suplimentar.Dimensiune&..
1.99 Lei
Pentru iubitorii de ARTA, venim in ajutorul vostru cu o colectie unica de invitatii pictate, imagini vechi si elemente vintage pentru un eveniment cu tonalitate clasica. Invitatia cu un fundal al unei picturi din 1818 de Samuel Frederick Brocas, expusa in prezent la Muzeul din Birmingham. Se tipa..
1.60 Lei
Pentru iubitorii de ARTA, venim in ajutorul vostru cu o colectie unica de invitatii pictate, imagini vechi si elemente vintage pentru un eveniment cu tonalitate clasica. Invitatia cu un fundal al unei picturi din 1770 de Paul Sandby, expusa in prezent la Muzeul din Birmingham. Se tipareste pe car..
1.50 Lei
Invitatie cu model rustic, decorata cu grafica florala. Are snur alb - negru si 2 etichete, pe una dintre ele se imprima data evenimentului, iar pe cealalta numele mirilor. Contine un cartonas pe care se poate atasa o banda cu poze. Cartonul pe care este imprimat textul este decorat cu flori. ..
1.97 Lei
Invitatie originala pentru nunta realizata din carton galben auriu sidefat, cu tematica film-cinema, care se tipareste fata-verso si se introduce intr-o carcasa din carton negru texturat. Se inchide printr-o fundita aurie. Nu include plic. Dimensiuni: 21 x 10,5 cm.&nb..
3.50 Lei
Invitatie Trandafir Vintage - invitatie nunta in exclusivitate pe site-ul invitatiispeciale.ro Pentru iubitorii de ARTA, venim in ajutorul vostru cu o colectie unica de invitatii pictate, imagini vechi si elemente vintage pentru un eveniment cu tonalitate clasica. Invitatia este formata din carton..
2.60 Lei
Invitatie de Nunta Valiza VintageInvitatie de nunta / botez cu design original, care nu va trece neobservata. Cartonul pe care este tiparit textul se pliaza in 4 parti.Dimensiuni: 12x7,5 x 2,5 cm  ..
2.28 Lei
Invitatie de nunta cu aspect vechi formata dintr-un singur cartonas. Include plic menta.Dimensiuni invitatie: 18 x 12,5 cm...
1.21 Lei
Pentru iubitorii de ARTA, o invitatie aproape imaculata, cu grafica minimalista, regala. Este formata din cartonasul sidefat tiparit cu o grafica alba de arhitectura moderna si accente greco-romane, foaia de calc cu textul, panglica semi-transparenta si sigiliul alb cu inima. NOTA! Daca doriti un s..
3.39 Lei
Invitatie cu model floral si biciclete. Are snur maro deschis vintage si eticheta cu numele mirilor atasata pe exterior.Este confectionata din carton alb mat.Textul se tipareste in interior pe partea dreapta.Dimensiuni invitatie pliata: 12 x 18 cm.Include plic maro. ..
2.47 Lei
Pentru iubitorii de ARTA, venim in ajutorul vostru cu o colectie unica de invitatii pictate, imagini vechi si elemente vintage pentru un eveniment cu tonalitate clasica. Invitatia cu baza unui carton tiparit cu o grafica veche facuta de William Morris, expusa in prezent la Muzeul din Birmingham, e..
1.90 Lei
Invitatii de nunta sau alte evenimente speciale confectionata dintr-un carton alb texturat. Acesta se introduce intr-o carcasa cu grafica vintage si expresia *Te iubesc* in mai multe limbi.Asamblarea consta in prinderea snurului de cartonul de text si introducerea acestuia in carcasa.&n..
1.35 Lei
Invitatie de nunta sau alte evenimente. cu motive florale mov si perluta atasata pe plic.Textul se tipareste pe un carton cu nuante asortate cu carcasa. Nu include plic clasic.   ..
1.95 Lei
Invitatie cu model rustic, decorata cu grafica unor frunzulite tiparita fata-verso. Are snur alb - negru si poze sub forma de eticheta atasata separat. Dimensiuni invitatie: 18 x 13 cm. Include plic verde...
1.21 Lei
Invitatie de nunta cu model floral in care se introduce cartonasul  cu textul, legat de un snur.  ..
1.37 Lei
Invitatie de nunta care imita scoarta de copac. Carton semi-lucios. Nu include plic clasic.Dimensiune: 10 x 22 cm  ..
1.60 Lei
Invitatie din carton in 2 nuante crem inchis si deschis, cu motive florale embosate si buton cu sigiliu cu doua inimioare. In interiorul invitatiei este un carton separat pe care se tipareste textul. Include plic bej, ca in imagine.Dimensiune invitatie : 13,5 / 13,..
1.97 Lei
Invitatie confectionata dintr-un carton subtire crem texturat cu grafica florala pretiparita si banderola auriu inchis.Invitatia nu include plic.Asamblarea consta in impachetarea cartonului conform liniilor de pliere si introducerea banderolei prin decupajul etichetei.Dimensiuni (pliata)..
1.00 Lei 1.15 Lei
Invitatie de nunta cu aspect de carte postala vintage. Se pliaza in 3 pe orizontala si se ataseaza bentita cu timbrul.Nu include plic suplimentar.  ..
0.92 Lei
Afişare 1 - 21 din 42 (2 pagini)