Menu
Your Cart

Invitatii Tema Cinema - Muzica - Ziar

Invitatie originala pentru nunta realizata din carton galben auriu sidefat, cu tematica film-cinema, care se tipareste fata-verso si se introduce intr-o carcasa din carton negru texturat. Se inchide printr-o fundita aurie. Nu include plic. Dimensiuni: 21 x 10,5 cm.&nb..
4.20 Lei
Invitatie de Nunta Valiza cu tema cinemaInvitatie de nunta cu design original, care nu va trece neobservata. Cartonul pe care este tiparit textul se pliaza in 4 parti si este accesorizat cu snur alb negru.Dimensiuni: 12x7,5 x 2,5 cm  ..
3.27 Lei
Invitatie vintage gramofon - Invitatie de nunta confectionata dintr-un carton in forma de disc destinat tiparii textului.Carcasa este una florala cu un gramofon.Invitatia nu are plic, dar are carcasa in care se introduce discul unde este tiparit textul...
1.05 Lei
Invitație de nunta confectionata din carton crem mat 160g pentru a se rula usor.Asamblarea presupune: prindere panglica de eticheta cu portativul, rulare invitatie. ..
2.50 Lei
Invitatie speciala pentru nunta, tip disc / vinil.Include plic rosu, ca in imagine.Asamblarea la acest model are un grad ridicat de dificultate.Termenul de livrare pentru acest model de invitatie este de 7 zile lucratoare.    ..
3.60 Lei
Invitatie originala pentru nunta realizata din 2 cartoane albe suprapuse si prinse cu panglica de organza. Grafica invitatiei este cu tema rola film si 2 fotografii ale mirilor. Textul invitatiei se scrie pe cel de-al 2-lea carton, ca in imagine. Culoarea panglicii se s..
3.00 Lei
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)