Menu
Your Cart

Invitatii Tema Calatorie

Invitatie Ancora Flori Bleumarin este o invitatie de nunta cu tema marina, ce contine ca elemente grafice ancora si flori bleumarin. Se tipareste fata-verso (pe verso are dungile bleumarin) pe carton alb semi-lucios. Nu include plic. Optional, se poate achizitiona plic alb calitate superioara sau..
2.85 Lei
Invitatie speciala cu design 3D, sub forma de avion de hartie.Include plic bej. Optional se poate atasa o harta in interiorul plicului (+0,80 lei/buc)Asamblarea presupune: plierea cartonului pe liniile deja trasate conform pasilor din imaginea aditionala, apoi atasarea interiorului pliculu..
2.91 Lei
Invitatie cu aspect de bilet de avion, pentru un eveniment cu tema calatorie.Textul se tipareste pe un cartonas separat care se introduce in plicul cu glob pamantesc si avion.Nu include alt plic suplimentar...
2.07 Lei
Invitatie cu aspect de bilet de avion, pentru un eveniment cu tema calatorie.Textul se tipareste pe un cartonas separat care se introduce in plic (optional), pentru ca plicul se achizitioneaza separat. Carton: alb semi lucios.Dimensiuni invitatie 20 x 10 cm...
1.45 Lei
Invitatie cu grafica in tema calatoriei, care se pliaza in doua pe verticala si se accesorizeaza cu un snur alb-negru si un decupaj la alegere: avion, microbuz, balon aer cald sau bicicleta. Include plic.Dimensiuni: 10,3 x 19,5 cm..
2.91 Lei
Invitatie de nunta sub forma de valiza cu harta tiparita. Include cartonasul de text tiparit cu textul dvs., iar accesoriul avion din lemn se adauga contra cost. Dimensiuni: 12x7,5 x 2,5 cm...
3.34 Lei
Invitatie Carte Postala cu Foto - Invitatie cu design deosebit, pentru un eveniment cu tema Travel (Calatorie) Este formata dintr-un cartonas tiparit pe o singura fata. Tiparirea textului si a fotografiilor este inclusa in pret. Invitatia este confectionata din carton semi lucios si nu include ..
1.99 Lei
Invitatie speciala stil troler cu puncte de atractie din marile orase ale lumii, decupate laser si o parte cu sclipici auriu. Se pliaza in trei pe verticala si textul se tipareste in interior.Dimensiuni invitatie pliata: 10 x 19 cm.Acest model dispune de plic bani (cod 5334-DX) si meniu (co..
4.73 Lei
Invitatie de nunta cu model haios, in care mireasa coboara in bratele mirelui atunci cand se scoate cartonasul destinat textului din interior. Dimensiuni: 10,3 x 21,7 cm ..
3.66 Lei
Invitatie de nunta cu masinuta, cu miri si cu etichete cu numele acestora. Include plic alb, din carton mat. Dimensiune invitatie inchisa 15 cm x 15 cm. Dimensiune invitatie deschisa 15 cm x 30 cm...
2.91 Lei
Invitatie pasaport cu garfica unor flori si miri. Include plic alb Dimensiuni invitatie: 16 x 11,5 cm...
3.34 Lei
Invitatie de nunta haioasa, cu masinuta, cu harta lumii imprimata pe exterior si fundita. Include plic maro, din carton mat. Dimensiune invitatie inchisa 14 cm x 15 cm. Dimensiune invitatie deschisa 14 cm x 30 cm...
2.91 Lei
Invitatie de nunta origami cu grafica tematica de nunta si flori. Este formata din cutiuta kraft, cartonasul de text care se asambleaza origami, snurul alb-negru si eticheta rotunda cu numele si/sau data OPTIONAL, CONTRA COST. Dimensiuni cutiuta: 8,5 x 8,5 x 2,5 cm. Dimensiuni cartonas invitatie ..
3.34 Lei
Invitatie speciala sub forma de pasaport stilizat.Interior plic cod P13..
3.43 Lei
Invitatie Pasaport + Bilet Avion cu design modern in tematica travel. Este formata din pasaport, biletul de avion, snurul alb negru si eticheta cu nume si/sau data, plicul alb. Nota: fotografia este direct tiparita pe invitatie. Dimensiune totala invitatie asamblata: 22 x 10 cm...
3.66 Lei
Invitatie de nunta sub forma de pasaport cu foto, realizata din carton tipografic ab mat 250g si fotografie atasata.Include plic alb standard de 90g sau special bleu 120g (+0,80 lei/buc)Asamblarea presupune: plierea invitatiei, lipirea fotografiei si introducerea in plic. Dimensiuni apr..
4.00 Lei
Invitatie pasaport cu grafica inima pe exterior care se razuieste pentru a putea citi textul scris (nume miri, data eveniment).Include snur si eticheta cu grafica floralaOptional poate fi tiparita si fotografia.Dimensiuni: 16x10,5 cmInclude plic.Produse in set: meniu ..
3.66 Lei
Pentru iubitorii de ARTA, venim in ajutorul vostru cu o colectie unica de invitatii pictate, imagini vechi si elemente vintage pentru un eveniment cu tonalitate clasica. Invitatia cu un fundal al unei picturi din 1818 de Samuel Frederick Brocas, expusa in prezent la Muzeul din Birmingham. Se tipa..
1.95 Lei
Invitatie cu Globul Pamantesc si fundita atasata. Se pliaza in doua pe verticala si se deschide ca o carte. Include plic...
4.73 Lei
Invitatie tip puzzle, cu design 3D si cutiuta din carton kraft, accesorizata cu un snur care se leaga intr-o fundita si un element de puzzle cu grafica de calatorie.Dimensiuni puzzle: 14,5 x 14,5 cm.T..
2.82 Lei
Invitatie Travel Watercolor - Invitatie cu design deosebit, pentru un eveniment cu tema Travel (Calatorie) Se deschide ca o carte si textul se tipareste in interior. Invitatia este confectionata din carton semi lucios si include plic alb. Dimensiuni invitatie 13 x 13 cm. Optional se poate aso..
2.50 Lei
Afişare 1 - 21 din 43 (3 pagini)