Menu
Your Cart

Invitatii Tema Calatorie

Invitatie Ancora Flori Bleumarin este o invitatie de nunta cu tema marina, ce contine ca elemente grafice ancora si flori bleumarin. Se tipareste fata-verso (pe verso are dungile bleumarin) pe carton alb semi-lucios. Invitatia include plic alb mat. Optional, se poate achizitiona plic alb legat cu ..
2.00 Lei 2.85 Lei
Invitatie cu aspect de bilet de avion, pentru un eveniment cu tema calatorie.Textul se tipareste pe un cartonas separat care se introduce in plicul cu glob pamantesc si avion.Nu include alt plic suplimentar...
2.07 Lei
Invitatie cu grafica in tema calatoriei, care se pliaza in doua pe verticala si se accesorizeaza cu un snur alb-negru si un decupaj la alegere: avion, microbuz, balon aer cald sau bicicleta. Include plic.Dimensiuni: 10,3 x 19,5 cm..
2.91 Lei
Invitatie Carte Postala cu Foto - Invitatie cu design deosebit, pentru un eveniment cu tema Travel (Calatorie) Este formata dintr-un cartonas tiparit pe o singura fata. Tiparirea textului si a fotografiilor este inclusa in pret. Invitatia este confectionata din carton semi lucios si nu include ..
1.79 Lei 1.99 Lei
Invitatie de nunta cu model haios, in care mireasa coboara in bratele mirelui atunci cand se scoate cartonasul destinat textului din interior. Dimensiuni: 10,3 x 21,7 cm ..
3.66 Lei
Invitatie de nunta cu masinuta, cu miri si cu etichete cu numele acestora. Include plic alb, din carton mat. Dimensiune invitatie inchisa 15 cm x 15 cm. Dimensiune invitatie deschisa 15 cm x 30 cm...
2.91 Lei
Invitatie pasaport cu garfica unor flori si miri. Include plic alb Dimensiuni invitatie: 16 x 11,5 cm...
3.34 Lei
Invitatie de nunta haioasa, cu masinuta, cu harta lumii imprimata pe exterior si fundita. Include plic maro, din carton mat. Dimensiune invitatie inchisa 14 cm x 15 cm. Dimensiune invitatie deschisa 14 cm x 30 cm...
2.91 Lei
Invitatie de nunta origami cu grafica tematica de nunta si flori. Este formata din cutiuta kraft, cartonasul de text care se asambleaza origami, snurul alb-negru si eticheta rotunda cu numele si/sau data OPTIONAL, CONTRA COST. Dimensiuni cutiuta: 8,5 x 8,5 x 2,5 cm. Dimensiuni cartonas invitatie ..
3.34 Lei
Invitatie speciala sub forma de pasaport stilizat.Interior plic cod P13..
3.43 Lei
Invitatie Pasaport + Bilet Avion - Blue este o invitatie de nunta cu design modern in tematica travel, realizata din carton alb semilucios de 250gmp. Este formata din pasaport, biletul de avion si panglica din saten. Nota: fotografia este direct tiparita pe invitatie iar culoarea panglicii se poat..
4.50 Lei
Invitatie Pasaport + Bilet Avion - Bordo este o invitatie de nunta cu design modern in tematica travel, realizata din carton alb semilucios de 250gmp. Este formata din pasaport, biletul de avion si panglica a carei culoare poate fi aleasa dupa preferinte. Nota: fotografia este direct tiparita pe i..
4.50 Lei
Invitatie Pasaport + Bilet Avion - Red este o invitatie de nunta cu design modern in tematica travel, realizata din carton alb semilucios de 250gmp. Este formata din pasaport, biletul de avion si sfoara. Nota: fotografia este direct tiparita pe invitatie. Invitatia nu include plic...
4.50 Lei
Invitatie de nunta sub forma de pasaport cu foto, realizata din carton tipografic alb semilucios de 250g si fotografie atasata.Include plic alb standard de 90g sau special bleu 120g (+0,80 lei/buc)Asamblarea presupune: plierea invitatiei, lipirea fotografiei si introducerea in plic. Dimensiu..
2.50 Lei 4.00 Lei
Pentru iubitorii de ARTA, venim in ajutorul vostru cu o colectie unica de invitatii pictate, imagini vechi si elemente vintage pentru un eveniment cu tonalitate clasica. Invitatia cu un fundal al unei picturi din 1818 de Samuel Frederick Brocas, expusa in prezent la Muzeul din Birmingham. Se tipa..
1.95 Lei
Invitatie cu Globul Pamantesc si fundita atasata. Se pliaza in doua pe verticala si se deschide ca o carte. Include plic...
4.73 Lei
Invitatie tip puzzle, cu design 3D si cutiuta din carton kraft, accesorizata cu un snur care se leaga intr-o fundita si un element de puzzle cu grafica de calatorie.Dimensiuni puzzle: 14,5 x 14,5 cm.T..
2.82 Lei
Invitatie Travel Watercolor - Invitatie cu design deosebit, pentru un eveniment cu tema Travel (Calatorie) Se deschide ca o carte si textul se tipareste in interior. Invitatia este confectionata din carton semi lucios si include plic alb. Dimensiuni invitatie 13 x 13 cm. Optional se poate aso..
2.50 Lei
Invitatie Tropical Travel - Invitatie cu design deosebit, pentru un eveniment cu tema Travel (Calatorie) Este formata dintr-un cartonas tiparit fata verso. Tiparirea textului este inclusa in pret. Invitatia este confectionata din carton semi lucios si nu include plic. Dimensiuni invitatie 20,5..
2.30 Lei
Invitatie valiza de nunta potrivita pentru evenimentele cu tematica de calatorie. Este compusa din cartonasul de text, snur, valiza si OPTIONAL (contra cost) accesoriul microbuz din lemn. Dimensiuni valiza: 7,5 x 12 x 2,5 cm...
3.34 Lei
Invitatie cu aspect de bilet de avion, pentru un eveniment cu tema calatorie, ce se introduce intr-o carcasa cu model harta vintage. Se leaga cu un snur din sfoara. Optional de acesta se poate atasa un avion micut din carton decupat laser. Accesoriul nu este inclus in pret. Se achizitioneaza separat..
3.99 Lei
Afişare 1 - 21 din 27 (2 pagini)