Menu
Your Cart

Modele Unicat By Invitatii Speciale

Invitatie Ancora Flori Bleumarin este o invitatie de nunta cu tema marina, ce contine ca elemente grafice ancora si flori bleumarin. Se tipareste fata-verso (pe verso are dungile bleumarin) pe carton alb semi-lucios. Invitatia include plic alb mat. Optional, se poate achizitiona plic alb legat cu ..
2.85 Lei
Invitatie Carte Postala cu Foto - Invitatie cu design deosebit, pentru un eveniment cu tema Travel (Calatorie) Este formata dintr-un cartonas tiparit pe o singura fata. Tiparirea textului si a fotografiilor este inclusa in pret. Invitatia este confectionata din carton semi lucios si nu include ..
1.99 Lei
Invitatie Delicata Schita Miri - Invitatie de nunta confectionata dintr-un carton ivory mat, cu grafica cu miri si inimioara.Invitatia include plic crem din carton gros.Dimensiuni invitatie: 13,7 x 20,5 cm..
2.50 Lei
Invitatie Eucalipt + FOTO - invitatie cu design unic in exclusivitate pe site-ul Invitatii Speciale. Este formata dintr-un singur cartonas de text tiparit fata-verso. Optional se poate adauga Fotografie + Snur alb-negru (+1.20 lei/buc). Fotografia este legata cu snurul pe fata invitatiei. Nu incl..
2.40 Lei
Invitatie de nunta Forest Love cu design unic in exclusivitate pe site-ul Invitatii Speciale. Este formata dintr-un singur cartonas de text tiparit fata-verso, pe carton alb, usor texturat. Nu include plic. Puteti opta pentru unul din Optiuni. Asamblarea presupune introducerea in plic a invitatiei...
2.25 Lei
Invitatie de nunta Fresh Start cu design unic in exclusivitate pe site-ul Invitatii Speciale. Produs in set cu plicul de bani: Plic de Bani Fresh Start (cod: PB126N) si meniul: Meniu Fresh Start (cod: ME75N). Include plic alb standard, 80 g. Optional puteti opta pentru un plic alb de calitate supe..
1.90 Lei
Invitatie Giant Flower - invitatie cu design unic in exclusivitate pe site-ul Invitatii Speciale. Este formata dintr-un singur cartonas de text tiparit fata-verso. Se tipareste pe un carton alb de 200 gmp (nu este foarte gros!), cu textura speciala, foarte fina. Include plic alb standard 80 g. Opt..
2.40 Lei
Invitatie Golden Frame - invitatie nunta cu design unic in exclusivitate pe site-ul Invitatii Speciale. Se tipareste pe carton alb sidefat, foarte delicat. Nota: rama nu este aurie, ci se tipareste impreuna cu grafica si textul. Invitatia include plic alb. Puteti opta pentru un plic ivory cu inte..
2.40 Lei
Invitatie delicata cu design special, pentru nunta / nunta si botez 2 in 1, personalizata cu fotografia mirilor / a parintilor cu copilul. Invitatia include cartonasul cu fotografia si textul, tiparita pe carton alb semilucios, carcasa din hartie de calc si panglica din saten.NU include plic ..
3.00 Lei
Invitatie delicata cu design special, pentru nunta / nunta si botez 2 in 1, personalizata cu fotografia mirilor / a parintilor cu copilul. Invitatia include cartonasul cu fotografia si textul, tiparita pe carton alb semilucios, carcasa din hartie de calc si sigiliu verde cu textul "Cu drag".P..
4.00 Lei
Invitatie de nunta Magnolia cu design unic in exclusivitate pe site-ul Invitatii Speciale. Este tiparite pe un carton de 200g cu textura fina. Include plic alb standard, 80 g. Puteti opta pentru plic alb calitate superioara sau plic cu interior de plic special (este un element separat care se intro..
1.80 Lei
Invitatie Museum cu design unic in exclusivitate pe site-ul Invitatii Speciale. Invitatia este in set cu numarul de masa: NR DE MASA MUSEUM (cod: NR33N).Include plic alb, 80 g. Puteti opta pentru plic alb, calitate superioara sau plic cu interior de plic special (este un element separat care se..
2.25 Lei
Pentru iubitorii de ARTA, venim in ajutorul vostru cu o colectie unica de invitatii pictate, imagini vechi si elemente vintage pentru un eveniment cu tonalitate clasica. Invitatia cu un fundal al unei picturi din 1818 de Samuel Frederick Brocas, expusa in prezent la Muzeul din Birmingham. Se tipa..
1.95 Lei
Invitatie Rama Aurie + FOTO - invitatie nunta cu design unic in exclusivitate pe site-ul Invitatii Speciale. Este formata dintr-un singur cartonas de text tiparit fata-verso. Optional se poate adauga Fotografie + Snur alb-negru (+1.45 lei/buc). Fotografia este legata cu snurul pe verso. Nota: ram..
2.40 Lei
Invitatie Rama Flori Initiale + Foto - invitatie cu design unic in exclusivitate pe site-ul Invitatii Speciale. Este formata dintr-un singur cartonas de text tiparit fata-verso. Optional se poate adauga Fotografie + Snur alb-negru (+1.45 lei/buc). Sunt disponibile 2 variante ale acestei invitatii..
2.40 Lei
Invitatie Travel Watercolor - Invitatie cu design deosebit, pentru un eveniment cu tema Travel (Calatorie) Se deschide ca o carte si textul se tipareste in interior. Invitatia este confectionata din carton semi lucios si include plic alb. Dimensiuni invitatie 13 x 13 cm. Optional se poate aso..
2.50 Lei
Invitatie Tropical Affair cu design unic in exclusivitate pe site-ul Invitatii Speciale. La solicitare, cream meniu, plic de bani si numar de masa in set, va rugam sa ne scrieti la mentiuni suplimentare. Nu include plic. Interior plic: sclipici auriu: P16...
2.25 Lei
Invitatie Tropical Travel - Invitatie cu design deosebit, pentru un eveniment cu tema Travel (Calatorie) Este formata dintr-un cartonas tiparit fata verso. Tiparirea textului este inclusa in pret. Invitatia este confectionata din carton semi lucios si nu include plic. Dimensiuni invitatie 20,5..
2.30 Lei
Invitatie Tropicul Racului cu design unic in exclusivitate pe site-ul Invitatii Speciale. Este formata dintr-un singur cartonas de text tiparit fata-verso.Carton alb mat semilucios, de 250 g. Nu include plic. Puteti alege unul din Optiunile disponibile. Interior plic: verde cu frunzulite: P8;..
2.25 Lei
Invitatie Under the Olive Tree cu design unic in exclusivitate pe site-ul Invitatii Speciale. Pentru costuri suplimentare, se pot adauga Card de Confirmare si Card de Multumire (acesta se ofera invitatilor dupa ce au participat la eveniment). Se poate asorta cu meniul: MENIU WATERCOLOR LEAVES (c..
2.25 Lei
Invitatie cu aspect de bilet de avion, pentru un eveniment cu tema calatorie, ce se introduce intr-o carcasa cu model harta vintage. Se leaga cu un snur din sfoara. Optional de acesta se poate atasa un avion micut din carton decupat laser. Accesoriul nu este inclus in pret. Se achizitioneaza separat..
3.99 Lei
Afişare 1 - 21 din 30 (2 pagini)