Menu
Your Cart

Invitatii Elegante cu Catifea

Invitatie de nunta cu catifea bordo si insertii aurii la un pret accesibil. Textul se tipareste pe cartonasul de text cu ciucure galben-auriu care se introduce in carcasa de catifea. Dimensiune: 15 x 15 cm...
2.59 Lei
Invitatie rafinata si eleganta pentru nunta/botez/alte evenimente confectionata din carton foarte dur, care se deschide pe verticala. Acest model prezinta pe suprafata exteriora insertii de catifea baroque albastra.Invitatia include plic sidefat alb.Se personalizeaza ..
5.41 Lei
Invitatie nunta din catifea visinie cu broderie si ornament textil. Cartonul interior pentru text este ivory.Dimensiune invitatie: 13,5 x 19 cm..
4.12 Lei
Invitatie rafinata si eleganta formata din: cartonasul ivory pentru text cu textura fina si cu ciucure auriu atasat si carcasa din catifea bordo delicata cu ramura aurie tiparita pe centru.  NOTA: TEXTUL NU POATE FI TIPARIT CU AURIU . Dimensiune: 13.6 x 20.3 cm.   &nbs..
6.39 Lei
Invitatie de nunta confectionata dintr-un carton sidefat destinat textului. Acesta se introduce intr-un plic cu catifea si model in relief si decupata la margine.Acest model nu contine plic clasic.Dimensiune: 9 x 26.3 cm..
1.90 Lei
Invitatie de Nunta din catifea crem cu 2 componente.Dimensiune: 10 x 22.5 cm..
1.26 Lei
Invitatie speciala din carton alb embosat, care se pliaza in doua pe orizontala si pe partea exterioara se ataseaza un carton imbracat in catifea, cu model floral si decupaj central si un ciucuras ivory. Dimensiuni: 14 x 19,5 cm.Include plic alb pe care se poate atasa optional un i..
5.71 Lei
Invitatie rafinata si eleganta formata din: cartonasul pentru text, carton crem cu textura fina si ciucure auriu atasat si carcasa din catifea delicata in nuanta de albastru regal cu decupaj central pentru intiale. NOTA: TEXTUL NU POATE FI TIPARIT CU AURIU.Dimensiune: 16 x 16,5 cm...
6.99 Lei
Invitatie eleganta confectionata dintr-o baza din carton mousse, carton de text crem mat (300g) si carcasa din catifea neagra cu decoratii aurii. Se inchide printr-o banderola din carton crem sidefat.Invitatia nu include plic suplimentar.Asamblarea consta in prinderea banderolei, lipire..
5.84 Lei
Invitatie rafinata si eleganta formata din: cartonasul ivory pentru text cu textura fina si cu ciucure auriu atasat si carcasa din catifea neagra, fina. Dimensiune: 20.4 x 13.6 cm.    ..
6.39 Lei
Invitatie confectionata din carton mat crem cu accente aurii si carcasa embosata cu catifea bordo.Invitatia nu necesita plic.Asamblarea consta in introducerea cartonului de text in carcasa si inchiderea capacului carcasei sub decupajul in forma de romb. Dimensiuni: 21 X 10 cm..
1.35 Lei 1.76 Lei
Invitatie rafinata formata din: cartonasul ivory deschis pentru text cu textura fina si cu ciucure gri atasat si carcasa din catifea gri delicata cu ramura aurie tiparita pe centru decupajului.  NOTA: TEXTUL NU POATE FI TIPARIT CU AURIU . Dimensiune: 15.8 x 16.5 cm.   ..
6.22 Lei
Invitatie de nunta / alte evenimente, confectionata dintr-un carton gros kraft pe care se tipareste textul.Se introduce intr-un plic cu oranament din catifea neagra si eticheta kraft.Dimensiuni: 16 x 16 cm.    ..
1.87 Lei
Invitatie rafinata si eleganta confectionata din carton foarte dur, care se deschide pe verticala. Acest model prezinta pe suprafata exteriora insertii de catifea baroque, crem deschis / ivory.Invitatiea include plic sidefat crem.Dimensiuni: 27 x 10 cm.&..
5.35 Lei
Invitatie speciala cu baza din catifea mov, pe care se ataseaza cartonasul cu textul, confectionat din carton sidefat ivory, cu trandafiri decupati laser.Dimensiuni: 13 x 19,5 cm.Include plic ivory mat.  ..
5.81 Lei
Invitatie pentru nunta sau diverse evenimente, confectionata dintr-un carton crem, mat, texturat destinat textului, care se introduce intr-un plic semidecupat, cu model floral din catifea bordo, accesorizat cu o fundita din satin.Asamblarea presupune introducerea cartonului crem in plicul b..
1.73 Lei
Invitatie pentru nunta sau diverse evenimente, confectionata dintr-un carton crem mat, texturat, destinat textului, care se introduce intr-un plic semidecupat, cu model floral din catifea ivory, accesorizat cu o fundita din satin.Asamblarea presupune introducerea cartonului crem in pli..
1.73 Lei
Invitatie pentru nunta sau diverse evenimente, confectionata dintr-un carton crem mat, destinat textului, care se introduce intr-un plic semidecupat, cu model baroque ivory, accesorizat cu o fundita din satin.Asamblarea presupune introducerea cartonului crem in plicul cu model baroque ..
2.48 Lei
Invitatie de nunta / alte evenimente speciale, confectionata dintr-un carton gros, cu model auriu in partea superioara, destinat textului, care are un ciucure atasat.Se introduce intr-un plic din catifea, de calitate superioara, cu decupaj in partea centrala, pe unde se pot citi initialele numel..
6.90 Lei
Invitatie speciala din carton alb sidefat, care se pliaza in doua pe orizontala si pe partea exterioara se ataseaza un carton imbracat in catifea, cu model floral de care se prinde o eticheta cu numele mirilor si o fundita gri din saten. Dimensiuni: 20 x 14 cm.Include plic alb.  ..
5.21 Lei
Afişare 1 - 20 din 20 (1 pagini)