Menu
Your Cart

Invitatii Elegante cu Catifea

Invitatie rafinata si eleganta formata din: cartonasul ivory pentru text cu textura fina si cu ciucure auriu atasat si carcasa din catifea bordo delicata cu ramura aurie tiparita pe centru.  NOTA: TEXTUL NU POATE FI TIPARIT CU AURIU . Dimensiune: 13.6 x 20.3 cm.   &nbs..
6.83 Lei 7.10 Lei
Invitatie rafinata si eleganta formata din: cartonasul pentru text, carton crem cu textura fina si ciucure auriu atasat si carcasa din catifea delicata in nuanta de albastru regal cu decupaj central pentru intiale. NOTA: TEXTUL NU POATE FI TIPARIT CU AURIU.Dimensiune: 16 x 16,5 cm...
7.10 Lei 7.70 Lei
Invitatie rafinata si eleganta formata din: cartonasul ivory pentru text cu textura fina si cu ciucure auriu atasat si carcasa din catifea neagra, fina. Dimensiune: 20.4 x 13.6 cm.    ..
6.81 Lei 7.10 Lei
Invitatie rafinata formata din: cartonasul ivory deschis pentru text cu textura fina si cu ciucure gri atasat si carcasa din catifea gri delicata cu ramura aurie tiparita pe centru decupajului.  NOTA: TEXTUL NU POATE FI TIPARIT CU AURIU . Dimensiune: 15.8 x 16.5 cm.   ..
7.10 Lei
Invitatie de nunta / alte evenimente speciale, confectionata dintr-un carton gros, cu model auriu in partea superioara, destinat textului, care are un ciucure atasat.Se introduce intr-un plic din catifea, de calitate superioara, cu decupaj in partea centrala, pe unde se pot citi initialele numel..
7.60 Lei
Invitatie speciala din carton alb sidefat, care se pliaza in doua pe orizontala si pe partea exterioara se ataseaza un carton imbracat in catifea, cu model floral de care se prinde o eticheta cu numele mirilor si o fundita gri din saten. Dimensiuni: 20 x 14 cm.Include plic alb.  ..
5.75 Lei
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)