Menu
Your Cart

Invitatii cu Miri

Invitatie costum mire cu fundita - Invitatie de nunta confectionata dintr-un carton lucios, destinat tiparirii textului pe care este imprimata o rochie de mireasa si o coperta pe care este imprimat un costum de mire.Pe coperta se tiparesc initialele mirilor si data nuntii in interiorul a doua i..
0.80 Lei
Invitatie Delicata Schita Miri - Invitatie de nunta confectionata dintr-un carton ivory mat, cu grafica cu miri si inimioara.Invitatia include plic crem din carton gros.Dimensiuni invitatie: 13,7 x 20,5 cm..
2.20 Lei 2.50 Lei
Invitatie de nunta Forest Love cu design unic in exclusivitate pe site-ul Invitatii Speciale. Este formata dintr-un singur cartonas de text tiparit fata-verso, pe carton alb, usor texturat. Nu include plic. Puteti opta pentru unul din Optiuni. Asamblarea presupune introducerea in plic a invitatiei...
1.90 Lei 2.25 Lei
Invitatie de nunta cu model haios, in care mireasa coboara in bratele mirelui atunci cand se scoate cartonasul destinat textului din interior. Dimensiuni: 10,3 x 21,7 cm ..
3.66 Lei
Invitatie de nunta cu masinuta, cu miri si cu etichete cu numele acestora. Include plic alb, din carton mat. Dimensiune invitatie inchisa 15 cm x 15 cm. Dimensiune invitatie deschisa 15 cm x 30 cm...
2.91 Lei
Invitatie de nunta haioasa, cu masinuta, cu harta lumii imprimata pe exterior si fundita. Include plic maro, din carton mat. Dimensiune invitatie inchisa 14 cm x 15 cm. Dimensiune invitatie deschisa 14 cm x 30 cm...
2.91 Lei
Invitatie cutiuta formata din cartonasul de text cu grafica unor miri si flori, cutiuta kraft (maro), eticheta rotunda pentru nume/initiale si snurul alb. Dimensiuni cutiuta: 17 x 9 cm..
3.34 Lei
Invitatie haioasa cu model floral si cu miri haiosi. Invitatia deschide prin partea dreapta, iar mireasa se apropie de mire si textul poate fi citit pe partea dreapta...
3.27 Lei
Invitatie Miri Peach and Red - Invitatie delicata cu design special, pentru nunta, tiparita pe carton semilucios, care se ruleaza si se leaga cu o fundita bordo, Invitatia se accesorizeaza cu o eticheta asortata, pe care se va scrie numele invitatilor, fie cu pixul, fie se vor tipari. Asamblar..
2.00 Lei
Invitatie nunta - costum - rochie - Invitatie de nunta confectionata dintr-un carton mat ivory, destinat tiparirii textului care se introduce intr-o carcasa cu design costum mire si rochie mireasa, cu model embosat. Se accesorizeaza cu o fundita si o eticheta pe care se trece numele invitatilor. ..
2.80 Lei
Invitatie delicata cu decupaj sub forma de inima si grafica cu miri care se apropie unul de celalalt doar atunci cand invitatia este inchisa. Invitatia se inchide cu o fundita roz din organza.Include plic...
4.73 Lei
Invitatie tip puzzle, cu design 3D si cutiuta din carton kraft, accesorizata cu un snur care se leaga intr-o fundita si un element de puzzle cu grafica de calatorie.Dimensiuni puzzle: 14,5 x 14,5 cm.T..
2.82 Lei
Invitatie de nunta Wedding Timeline cu elemente grafice care urmaresc programul nuntii. Un mod minimalist si unic de a invita persoanele dragi la nunta. Este tiparita pe carton alb semilucios si include plic alb mat. Dimensiune invitatie: 17.5 x 12.5 cm...
1.99 Lei 2.15 Lei
Invitatie in forma de cutie. Cartonul exterior este mov sidefat si prezinta motive florale. Pe teaca mov sunt imprimati cu folio cei doi miri. Textul se imprima pe carton alb, cu chenar mov si decoratiuni florale. Cartonul se pliaza in trei parti egale si se introduce in cutie. Invitatia nu contine ..
3.66 Lei
Invitatie de nunta cu design haios formata dintr-un carton alb pe care se tipareste textul si care se intrduce intr-un plic de carton cu grafica haioasa. Aceast model include plic rosu, a carui pliere si lipire costa suplimentar 0.60 lei / buc...
3.55 Lei
Invitatie de nunta cu design haios formata dintr-un carton alb pe care se tipareste textul si care se intrduce intr-un plic de carton cu grafica haioasa. Aceast model include plic gri ca in imagine. Se livreaza neasamblat.Dimensiune invitatie: 22 cm x 11cm  &n..
3.27 Lei
Invitatie de nunta cu grafica amuzanta - miri in avionNu include plic.  ..
1.15 Lei
Invitatii de nunta confectionate dintr-un carton mat destinat tiparirii textului care prezinta o imagine cu doi miri care se plimba cu bicicleta. Acesta se prinde de o alta piesa din material reciclat cu model in relief. Plicul este inclus in pret.Dimensiune: 13.5 x 19.5 cm  ..
1.80 Lei
Invitatie pentru o nunta ca in povesti!Invitatia se deschide pe orizontala si prezinta mirii intr-un decor de poveste cu o gradina special amenajata pentru aceasta zi speciala.Dimensiune invitatie. 114/180 mm ..
2.07 Lei
Invitatie de nunta cu aspect 3D sub forma de cutiuta cu grafica miri. Textul se tipareste pe un cartonas cu aspect de papirus, care se ruleaza si se introduce in cutiuta. Include snur din saten si eticheta pe care se poate scrie numele invitatului. Asamblarea inseamna..
2.30 Lei
Invitatie din carton lucios cu miri inconjurati de invitati.Include plic.  ..
2.52 Lei
Afişare 1 - 21 din 24 (2 pagini)