Menu
Your Cart

Invitatii cu Fotografie

Invitatie Eucalipt + FOTO - invitatie cu design unic in exclusivitate pe site-ul Invitatii Speciale. Este formata dintr-un singur cartonas de text tiparit fata-verso. Optional se poate adauga Fotografie + Snur alb-negru (+1.20 lei/buc). Fotografia este legata cu snurul pe fata invitatiei. Nu incl..
2.40 Lei
Invitatie de nunta kraft cu fotografie (contra cost). Textul se tipareste in interior si invitatia se introduce la final in plicul alb. Dimensiune: 15,5 x 15,5 cm...
4.73 Lei
Invitatie Pasaport + Bilet Avion cu design modern in tematica travel. Este formata din pasaport, biletul de avion, snurul alb negru si eticheta cu nume si/sau data, plicul alb. Nota: fotografia este direct tiparita pe invitatie. Dimensiune totala invitatie asamblata: 22 x 10 cm...
3.66 Lei
Invitatie Pasaport + Bilet Avion - Red este o invitatie de nunta cu design modern in tematica travel. Este formata din pasaport, biletul de avion, sfoara si eticheta kraft pe care se va scrie manual numele invitatilor. Nota: fotografia este direct tiparita pe invitatie. Invitatia nu include plic...
1.20 Lei
Invitatie de nunta sub forma de pasaport cu foto, realizata din carton tipografic ab mat 250g si fotografie atasata.Include plic alb standard de 90g sau special bleu 120g (+0,80 lei/buc)Asamblarea presupune: plierea invitatiei, lipirea fotografiei si introducerea in plic. Dimensiuni apr..
4.00 Lei
Invitatie Rama Aurie + FOTO - invitatie nunta cu design unic in exclusivitate pe site-ul Invitatii Speciale. Este formata dintr-un singur cartonas de text tiparit fata-verso. Optional se poate adauga Fotografie + Snur alb-negru (+1.45 lei/buc). Fotografia este legata cu snurul pe verso. Nota: ram..
2.40 Lei
Invitatie Rama Flori Initiale + Foto - invitatie cu design unic in exclusivitate pe site-ul Invitatii Speciale. Este formata dintr-un singur cartonas de text tiparit fata-verso. Optional se poate adauga Fotografie + Snur alb-negru (+1.45 lei/buc). Sunt disponibile 2 variante ale acestei invitatii..
2.40 Lei
Invitatie cu model rustic, decorata cu grafica florala. Are snur alb - negru si 2 etichete, pe una dintre ele se imprima data evenimentului, iar pe cealalta numele mirilor. Contine un cartonas pe care se poate atasa o banda cu poze. Cartonul pe care este imprimat textul este decorat cu flori. ..
3.37 Lei
Invitatie pentru nunta cu margini ondulate si fotografie miri. Are patru linii de pliere, ca in imagine.foto 9x13..
2.07 Lei
Invitatie cu model rustic, decorata cu grafica unor frunzulite tiparita fata-verso. Are snur alb - negru si poze sub forma de eticheta atasata separat. Dimensiuni invitatie: 18 x 13 cm. Include plic verde. Se livreaza neasamblat..
1.79 Lei
Invitatie in forma de cutiuta, cu capac in nuante de galben si fotografii cu mirii in interior. Include panglica gri din saten Dimensiuni invitatie : 7 / 7,5 cm Tiparirea textului si a fotografiilor este inclusa in pretul invitatiei. NOTA! Acest model se realizeaza in termen de 7-10 zile lucrato..
4.95 Lei
Invitatie originala pentru nunta realizata din 2 cartoane albe suprapuse si prinse cu panglica de organza. Grafica invitatiei este cu tema rola film si 2 fotografii ale mirilor. Textul invitatiei se scrie pe cel de-al 2-lea carton, ca in imagine. Culoarea panglicii se s..
3.00 Lei
Invitatie decorata cu grafica florala, cu fundita din snur alb-negru. Invitatia este facuta dintr-un carton maro, care se pliaza in 2. Pe acesta se ataseaza o eticheta, cu imprimeu floral, cu numele mirilor, iar in interior, pe aceasta se potate lipi o banda fotografii. Textul este imprimat pe un..
4.23 Lei
Invitatie originala pentru nunta realizata din carton alb mat, usor texturat cu fotografia mirilor decupata sub forma de inima si fundita aplicata. Tiparirea invitatiei cu text este 0,49 RON/buc.Culoarea funditei se schimba in functie de preferintele dvs, din optiuni (v..
1.95 Lei
Afişare 1 - 14 din 14 (1 pagini)