Menu
Your Cart

Invitatii cu Fluturi

Invitatie eleganta cu design 3D, sub forma de cutiuta cu fluture decupat laser si model floral embosat.Se poate asorta cu plicul de bani 5338-DX si meniul 3338.Dimensiuni carton text: 16 x 23,5 cm.Nota: textul NU poate fi tiparit cu auriu...
3.20 Lei
Invitatii de nunta sau alte evenimente speciale, din carton reciclat, accesorizate cu un snur si un fluturas. Textul se tipareste pe un carton lucios, care se introduce in carcasa principala.Invitatia nu contine plic clasic.Dimensiune: 9.5 x 23 cm  ..
1.23 Lei
Invitatie eleganta cu decupaj laser si fluturas sidefat.Se poate asorta cu plicul de bani 5624-DX, meniul 6624, nr masa 2624 si marturia 4624.  ..
4.31 Lei
Invitatii de botez sau nunta din carton reciclat, accesorizate cu un panglica organza si fluturasi 3D. Textul se tipareste pe un carton lucios, care se introduce in carcasa principala.Invitatia nu contine plic clasic.Asamblarea presupune: lipirea fluturasilor cu patratel dublu ..
1.90 Lei
Invitatie din carton alb pliat pe orizontala in trei parti. Baza formeaza marimea invitatiei, iar cele doua parti laterale formeaza fata. Fata din stanga este alba si are embosata toata suprafata cu motive florale, iar marginea din dreapta este decupata sub forma de semicerc.Fata din dreapta este cr..
2.78 Lei
Invitatii de nunta confectionate dintr-un carton mat destinat tiparirii textului. Acesta se introduce intr-o alta piesa tip buzunar accesorizata cu un fluturas auriu. Acest model de invitatie nu contine plic clasic.Dimensiune: 15.5 x 15 cm  ..
1.45 Lei
Invitatie eleganta cu fluture 3D ce se deschide pe orizontala. La exterior prezinta motive florale in relief, lucioase. Fluturasul completeaza eleganta invitatiei. Accesoriu : panglica organza gri.   ..
1.97 Lei
Invitatie de nunta cu grafica miri si fluturi. Textul se tipareste pe un carton alb sidefat care se introduce in carcasa cu grafica miri.Nu include plic suplimentar.  ..
1.82 Lei
Invitatie eleganta cu design 3D, sub forma de cutiuta gri cu fluture decupat laser.Textul se tipareste pe o hartie cu model floral, care se ruleaza ca un papirus si se introduce in cutiuta.  ..
1.99 Lei
Invitatie din carton crem cu fluturasi semi-decupati 3DAceasta invitatie include plic alb.   ..
1.10 Lei 1.36 Lei
Invitatie de nunta confectionata dintr-un carton mat, alb cu crem, cu interior alb, destinat textului.Decupaj sub forma de inimioara si fluture, insertii aurii stralucitoare si model usor in relief.Se pliaza in trei pe orizontala si se scrie in interior, pe partea de mijloc. Se inchide prin ..
1.15 Lei
Invitatie din carton sidefat si texturat, ivory, care se introduce intr-un cadru de carton cu model floral in relief si decupaj sub forma de inimioare si fluturi.Dimensiuni invitatie: 15 x 15.3 cm.Optional, dispune de card asortat, ce poate fi utilizat pentru scrierea numerelor de telefon pe..
3.35 Lei
Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)