Menu
Your Cart

Invitatii cu Flori - Frunze

Invitatie de nunta formata din cartonasul pentru text, carcasa cu flori, banderola din carton texturat, snurul alb cu negru, cartonasul atasat pe exterior si OPTIONAL (contra cost) accesoriul din lemn bicicleta. Include plic alb. Dimensiune invitatie: 23 x 9 cm...
4.23 Lei
Invitatie de nunta formata din carcasa, cartonasul de text cu grafica, baderola exterioara cu flori, panglica si eticheta pentru nume, data tiparire CONTRA COST. Include plic alb. Dimensiune: 19,5 x 13 cm...
4.23 Lei
Invitatie de nunta cu grafica flori si miri fericiti. Este formata din baza carton kraft (maro), cartonul invitatiei cu textul si grafica 3D al carei capat apare pe exteriorul invitatiei unde este lagata panglica alb-negru. Include plic alb. Dimensiune invitatie: 17,5 x 13 cm...
4.73 Lei
Invitatie Ancora Flori Bleumarin este o invitatie de nunta cu tema marina, ce contine ca elemente grafice ancora si flori bleumarin. Se tipareste fata-verso (pe verso are dungile bleumarin) pe carton alb semi-lucios. Invitatia include plic alb mat. Optional, se poate achizitiona plic alb legat cu ..
2.85 Lei
Invitatie Black and Gold Leaves - Invitatie de nunta confectionata dintr-un carton ivory, cu frunzulite embosate, ce se introduce intr-o carcasa eleganta neagra cu model auriu embosat.Invitatia nu include plic suplimentar.Dimensiuni: 15 x 15 cm...
1.75 Lei
Invitatie calc cu fundita verde- Invitatie de nunta confectionata dintr-un carton lucios, alb, cu doua margini aurii si frunzulite verzi destinat tiparii textului .Invitatia se introduce intr-un plic din calc si se accesorizeaza cu o fundita verde.Invitatia include plic din calc semitranspa..
2.82 Lei
Invitatie Calc Frunze Tropicale Aurii - Invitatie de nunta confectionata dintr-un carton ivory mat, cu frunzulite embosate, destinat tiparii textului .Invitatia se introduce intr-un plic din calc cu frunze aurii si optional se accesorizeaza cu sigiliu.Invitatia NU include sigiliul. Acesta ..
2.55 Lei
Invitatie de nunta eleganta, cu embosare delicata, din carton crem (carcasa) si crem maroniu(cartonasul de text). Este formata din carcasa, cartonas de text, panglica si eticheta. Dimensiuni invitatiei: 15 x 21,5 cm...
4.30 Lei
Invitatie Crenguta Aurie si Carcasa Neagra - Invitatie de nunta confectionata dintr-un carton crem mat, ce se introduce intr-o carcasa neagra cu o crenguta aurie embosata.Se poate accesoriza cu sigiliu cu crenguta. Acesta nu este inclus in pret, se achita suplimentar. Nuanta de auriu a sigiliul..
1.98 Lei
Invitatie eleganta cu model floral si fundita gri-rose. Se pliaza in doua pe verticala si textul se tipareste pe interior. Este accesorizata cu o eticheta rotunda pe care se tiparesc datele de confirmare...
3.55 Lei
Invitatie cutiuta formata din cartonasul de text cu grafica rustica, cutiuta alba, eticheta rotunda pentru nume si snurul alb. Dimensiuni cutiuta: 17 x 9 cm..
3.34 Lei
Invitatie in forma de cutiuta. Contine capac kraft. Cartonul pe care este tiparit textul este decorat cu flori, iar in mijloc se ataseaza o inima lemn (CONTRA COST). Aceasta se detaseaza si urmeaza sa fie pusa de invitat pe frigider. Poate fi tiparita in patru locuri ca in model. In cazul in care ..
3.34 Lei
Invitatie de nunta cu decupaj laser gingas. Atat carcasa, cat si cartonasul de text din interior sunt dintr-un carton cu textura fina la atingere. Include plic ivory foarte deschis. Sigiliul cu inima nu este inclus in pret. Se achizitioneaza separat, bifand din optiuni si se realizeaza pe comanda ..
8.59 Lei
Invitatie de nunta eleganta, cu embosare delicata a unor floricele pe exteriorul carcasei, si embosarea aurie a doua crengute pe cartonasul de text. Dimensiuni: 17 x 16,5 cm...
3.55 Lei
Invitatie de nunta eleganta, cu model cu frunze. Se pliaza in 2, iar textul este scris in interior. Panglica satin de culoare gri deschis completeaza eleganta invitatiei. Contine 2 etichete rotunde, pe cea din exterior este imprimat numele mirilor, iar cea din interior are acelasi model de frunze..
3.66 Lei
Invitatie de nunta eleganta, cu motive florale de culoare aramie. Panglica satin de culoare gri-rose completeaza eleganta invitatiei. Optional putem schimba culoarea funditei, cu un cost suplimentar de 0.50 lei / buc. Plicul este inclus in pret.Dimensiuni: 15 x 15 cm..
3.66 Lei
Invitatie Eleganta Black and Gold - Invitatie de nunta confectionata dintr-un carton mat, crem, destinat tiparirii textului, ce se introduce intr-o carcasa neagra cu bordura aurie.Invitatia nu include plic suplimentar.Dimensiuni invitatie: 12,3 x 18 cm..
2.45 Lei
Invitatie Eleganta Crem - Auriu - Invitatie de nunta confectionata dintr-un carton cu model in degrade, ce se introduce intr-o carcasa crem cu model auriu embosat si decupaj in zona centrala, pe unde se vede data evenimentului / numele mirilor, dupa preferinte.Invitatia nu include plic suplimen..
1.43 Lei
Invitatie Eleganta Crenguta Maslin Embosata - Invitatie de nunta confectionata dintr-un carton ivory mat, cu model embosat cu crenguta de maslin.Invitatia include plic ivory cu dungulite fine sidefate pe clapa cu care se inchide.Dimensiuni invitatie: 18,5 x 12,5 cm..
2.79 Lei
Invitatie Eleganta Vernil - Auriu - Invitatie de nunta realizata din carton vernil pal, cu aspect de carton fabricat manual si folio auriu aplicat discret pe margini. Plicul invitatiei este realizat dintr-un carton de aceeasi culoare. Invitatia are un embos auriu central destinat initialelor mir..
2.06 Lei
Invitatie Eucalipt + FOTO - invitatie cu design unic in exclusivitate pe site-ul Invitatii Speciale. Este formata dintr-un singur cartonas de text tiparit fata-verso. Optional se poate adauga Fotografie + Snur alb-negru (+1.20 lei/buc). Fotografia este legata cu snurul pe fata invitatiei. Nu incl..
2.40 Lei
Afişare 1 - 21 din 138 (7 pagini)