Menu
Your Cart

Invitatii Print - Printesa

Invitatie pentru botez / petrecere aniversara baietel cu grafica cu bebe print si fotografie. Invitatia include plic alb. Optional, se poate atasa o fundita bleumarin, ca in imagine. (cost suplimentar 0.60 lei / buc) Dimensiuni invitatie: 13 x 18 cm..
1.99 Lei
Invitatie pentru botez / petrecere aniversara baietel cu grafica cu bebe print si fotografie, tiparita pe carton texturat, de calitate superioara. Invitatia include plic alb. Optional se poate opta pentru un plic cu fundita aurie (cost suplimentar 0.80 lei). Dimensiuni invitatie: 13 x 18 cm..
2.35 Lei
Invitatie de botez cu tema printesa + fotografie. Este formata dintr-un singur carton, de calitate superioara, usor texturat, pe care se tipareste textul si poza. Textul se tipareste pe partea dreapta, iar pe partea stanga se tipareste poza bebelusului. Invitatia NU include plic. Dimensiuni invi..
2.30 Lei
Invitatie de botez sau aniversare copii cu design 3D si forma de scoica care se pliaza in 3 din carton crem.Invitatia include plic crem sidefat.Dimensiuni deschisa: 36x13 cm si inchisa: 13x13 cm...
3.95 Lei
Invitatie Rochita Balerina Flori este o invitatie pentru botez / petrecere aniversara fetita, confectionata din carton alb cu o textura fina, cu grafica rochita balerina. Elementele aurii (gold) fac parte din grafica si sunt tiparite impreuna cu restul de elemente si text. Dimensiuni: 17.5 x 12.5 c..
1.89 Lei 2.29 Lei
Invitatie de botez / alte evenimente, confectionata din carton alb mat cu grafica baroque care se introduce in carcasa din carton albastru intens sidefat cu grafica embosata si pietricica in centru.Dimensiuni: 16 x 16 cm...
1.40 Lei
Invitatie pentru botez / petrecere aniversara fetite, confectionata din carton semilucios, cu grafica bebe - printesa si flori. Dimensiuni: 10 x 15 cm. Include plic alb. Optional, se poate schimba cu un plic roz (+0.80 lei)..
1.50 Lei
Invitatie pentru botez / petrecere aniversara fetite, confectionata din carton alb cu sidef, cu grafica bebe - printesa. Dimensiuni: 10 x 15 cm. Include plic alb. Optional, se poate schimba cu un plic roz (+0.80 lei)..
1.99 Lei
Invitație de botez sau petrecere copii cu forma de caleasca roz, care se deschide.  Textul se tipareste in interior. Invitatia include plic alb. ..
2.22 Lei
Invitatie Botez Print este o invitatie pentru botez / petrecere aniversara baietel, confectionata din carton semilucios, cu grafica cu bebe print. Dimensiuni: 10 x 15 cm. Include plic albastru...
2.60 Lei
Invitatie pentru botez / petrecere aniversara fetite, confectionata din carton semilucios, cu grafica cu printesa in castel si buline. Dimensiuni: 10 x 15 cm. Include plic alb. Optional, se poate schimba cu un plic roz (+0.80 lei)..
1.50 Lei
Invitație de botez sau petrecere copii cu forma de rochita, care se deschide pe verticala.  Textul se tipareste in interior. Invitatia se accesorizeaza cu o fundita roz din saten si include plic roz. ..
3.07 Lei
Invitatie de botez sau aniversare copii cu Cenusareasa si poza bebelusului atasata in interior (optional).Invitatia se deschide ca o carte, textul se tipareste pe o hartie de calc si se suprapune peste poza bebelusului (format 9 x 13 cm). Invitatia include plic alb...
4.39 Lei
Invitatie de botez / aniversare, cu forma de costum bleumarin. Este confectionata din carton bleumarin sidefat cu bordura cu sclipici. Textul se tipareste pe un carton alb sidefat si se accesorizeaza cu o fundita (papion) bleumarin din saten.  Plic alb sidefat inclus in p..
3.18 Lei
Invitatie de botez sau aniversare copii realizata din carton mat 250g, cu tema Frozen, cu fundita si fotografie lipite (optional).  Include plic alb.Asamblarea inseamna plierea invitatiei pe orizontala, lipirea fotografiei si a funditei si introducerea in plic.Dimensi..
2.61 Lei
Invitatie pentru botezul fetitelor, din carton alb si roz. Cartonul alb se pliaza in 2 pe orizontala si se ataseaza pe baza din carton roz. Invitatia se ofera in plic alb, ca in imagine.Asamblarea consta in: pliere carton alb, lipire de baza carton roz si intr..
2.25 Lei
Invitatie delicata pentru botezul fetitelor, confectionata din carton mov mat, cu panglica din saten atasata.Textul se tipareste pe un carton alb mat si se introduce in carcasa mov. Se accesorizeaza cu o fundita din saten si o floricica din carton imprimata cu imaginea Printesei Sofia.Dime..
2.99 Lei
Invitatie cu Tema Printesa Sofia, formata din 2 componente: cutia si cartonasul invitatiei.Pentru optiunea "fara asamblare" cutia se va expedia pliata. ..
1.59 Lei
Invitatie pentru botez cu printesa Sofia si alte personaje. Este formata din 2 elemente: cartonasul de text si carcasa cu Castelul decupat in care se introduce textul. Dimensiune: 21 x 16 cm. Nu include si nu necesita plic...
1.80 Lei
Invitatie potrivita atat pentru botez cat si pentru nunta si botez, 2 in 1. Este formata din cartonul invitatiei, snurul alb-negru, eticheta cu grafica rose gold a unor porumbei care poate fi tiparita cu numele si/sau data (CONTRA COST) si plicul alb. Dimensiuni: 18 x 12 cm. NOTA: NU SE POT TIPAR..
1.97 Lei
Invitatie pentru botezul baieteilor cu design retro, realizata din carton alb, mat, fin (250 gr), care se deschide pe orizontala. Invitatia include plic alb.Asamblarea consta in: plierea cartonului, lipirea funditei si introducerea in plic.Dimensiuni: 13 x 10,5&n..
2.70 Lei
Afişare 1 - 21 din 28 (2 pagini)