Menu
Your Cart

Invitatii cu Fotografie

Invitatie de botez cu jucarii. Textul se tipareste pe partea dreapta, iar pe partea stanga poate fi tiparita poza bebelusului contra cost, 1 leu/buc. Invitatia nu include plic...
0.90 Lei
Invitatie de botez cu tema printesa + fotografie. Este formata dintr-un singur carton, de calitate superioara, usor texturat, grosime 200 g (nu este foarte gros) pe care se tipareste textul si poza. Textul se tipareste pe partea dreapta, iar pe partea stanga se tipareste poza bebelusului. Daca do..
3.00 Lei
Invitatie delicata cu design special, pentru nunta / nunta si botez 2 in 1, personalizata cu fotografia mirilor / a parintilor cu copilul. Invitatia include cartonasul cu fotografia si textul, tiparita pe carton alb semilucios, carcasa din hartie de calc si panglica din saten.NU include plic ..
3.00 Lei
Invitatie delicata cu design special, pentru nunta / nunta si botez 2 in 1, personalizata cu fotografia mirilor / a parintilor cu copilul. Invitatia include cartonasul cu fotografia si textul, tiparita pe carton alb semilucios, carcasa din hartie de calc si sigiliu verde cu textul "Cu drag".P..
4.00 Lei
Invitatie Masinuta Watercolor + FOTO - invitatie cu design unic in exclusivitate pe site-ul Invitatii Speciale. Este formata dintr-un singur cartonas de text tiparit fata-verso. Optional se poate adauga Fotografie + Panglica bleu (+1.20 lei/buc). Fotografia este legata cu panglica pe spatele invit..
2.40 Lei
Invitatie pentru botez cu pisicuta Marie din desenele animate Pisicile aristocrate, sub forma de origami.Optional se poate atasa o poza a bebelusului, decupata pe rotund (cost 0.85 lei / buc). Daca optati pentru asamblarea invitatiilor, fotografia va fi atasata pe capacul cutiutei alaturi d..
5.36 Lei
Invitatie Rochita si Baloane Watercolor + FOTO - invitatie cu design unic in exclusivitate pe site-ul Invitatii Speciale. Este formata dintr-un singur cartonas de text tiparit fata-verso. Optional se poate adauga Fotografie + Panglica roz (+1.20 lei/buc). Fotografia este legata cu panglica pe spat..
2.40 Lei
Invitatie pentru botez sau petrecere aniversara cu personajele Winnie si Piglet.Textul se tipareste pe o hartie de calc si in interior se poate atasa poza bebelusului. (cost suplimentar 1.80 lei / buc)Invitatia include plic.Se poate asorta cu plicul de bani 5729, meniul 3729, nr de mas..
5.53 Lei
Invitație de botez sau petrecere copii cu aspect de pasaport.  Optional se poate tipari si poza bebelusului (cost suplimentar 0,65 lei / buc).Interiorul plicului invitatiei se achizitioneaza separat si costa 0,80 lei / buc. Plic asortat cod 7605..
4.68 Lei
Invitatie de botez sau aniversare copii cu Cenusareasa si poza bebelusului atasata in interior (optional).Invitatia se deschide ca o carte, textul se tipareste pe o hartie de calc si se suprapune peste poza bebelusului (format 9 x 13 cm). Invitatia include plic alb...
6.48 Lei
Invitatie pentru botez, sub forma unui cufar din carton cu imaginea decupata a personajului Disney - Daisy Duck. In interior, sub forma de papirus este invitatia din carton cu bordura roz.Asamblarea consta in: realizarea cufarului prin plierea dupa indicatii, rularea si introducerea ha..
3.25 Lei
Invitatie pentru botez sau aniversarea zilei de nastere a copiilor, confectionata dintr-un carton cu motive teatrale. Pe partea dreapta a acestuia se prinde un carton destinat textului, iar pe stanga, sub "Scena" se poate pune poza copilului (9x 13 cm), care se vede in momentul in care se ridic..
5.30 Lei
Invitatie de botez pentru baietei, bleu cu gri, cu un trenulet desenat pe partea exterioara. In vagonul central al trenuletului se poate atasa o fotografie cu poza bebelusului, cu dimensiunile 3,5 / 4,5 cm.  Invitatia are un plic rosu-bordo inclus in pret.Dimensiuni invitatie : 10 /..
3.33 Lei
Invitatie de botez pentru fetite, roz cu gri, cu un trenulet desenat pe partea exterioara. In vagonul central al trenuletului se poate atasa o fotografie cu poza bebelusului, cu dimensiunile 3,5 / 4,5 cm.  Invitatia are un plic rosu-bordo inclus in pret. Dimensiuni invitatie : 10 / 19,3 cm..
3.82 Lei
Invitație de botez cațeluș marinar. Invitația este din carton lucios cu elemente lăcuite. Poate fi personalizată cu fotografia bebelusului. Invitația are plic rosu. ..
3.61 Lei
Invitație de botez cu tema pisicuta printesa. Invitația este din carton lucios cu elemente lăcuite. Poate fi personalizată cu fotografia bebelusului. Invitația are plic roz. ..
3.59 Lei
Invitatie pentru botez / aniversare zi de nastere copii, de culoare mov, cu animalute. Se pliaza pe jumatate si are marginile usor ondulate. Pe partea exterioara se ataseaza poza copilasului (dimensiuni 7 cm x 7 cm) Invitatia are un plic gri deschis inclus in pret. Dimensiuni invitatie ..
3.37 Lei
Afişare 1 - 17 din 17 (1 pagini)