Menu
Your Cart

Invitatii Buburuze

Invitatie din carton in 2 nuante alb - negru cu buburuze din lemn aplicate si panglica rosie cu buline, pentru botezul fetitelor sau baieteilor. Invitatie vine alaturi de un plic alb. Se tipareste ca in imagineAsamblarea consta in: suprapunerea celor 2 cartoane alb-negru, lipire..
3.10 Lei
Invitatie pentru botez sub forma de buburuza. Aripioara se misca si astfel poate fi citit textul. Include plic rosu cu buline. Dimensiuni aproximative: 16 x 10,5. ATENTIE, pe acest model de invitatie poate fi tiparit PUTIN TEXT...
2.00 Lei
Invitatie pentru botez sau aniversarea zilei de nastere a copiilor cu tema buburuza, care se deschide pe verticala, ca o carte. Se tipareste ca in imagine si include plic alb.Asamblarea consta in: lipirea funditei pe coperta, introducerea cartonasului cu textul in coperta cu grafica b..
2.90 Lei
Invitatie pentru botez sau aniversarea zilei de nastere a copiilor, decupata sub forma de buburuza. Aripioarele se deschid pentru a se citi textul imprimat în interior. Accesoriu: șnur piele neagră.Se tipareste ca in imagine si include plic crem.  ..
5.14 Lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)