Menu
Your Cart

Invitatii Minnie - Mickey Mouse

Invitatie de Botez sub forma de bomboana cu Mickey.Asamblarea inseamna rularea hartiei cu textul, formarea cutiutei - bomboana si introducerea hartiei cu textul in interior, legarea cutiutei cu snururile alb-negru. ..
6.10 Lei
Invitatie de Botez sub forma de bomboana cu Minnie.Asamblarea inseamna rularea hartiei cu textul, formarea cutiutei - bomboana si introducerea hartiei cu textul in interior, legarea cutiutei cu snururile alb-negru. ..
6.10 Lei
Invitatie pentru botez cu Minnie. Are forma de cutiuta, hartia cu textul se ruleaza si se introduce prin inelul cu fluturas roz, decupat laser. ..
7.51 Lei
Invitatie pentru botez cu Minnie. Carcasa este decupata laser si pliata pe verticala, stil carte, iar textul se tipareste pe un cartonas roz pal, care se introduce in interior. Invitatia include plic roz. ..
9.60 Lei
Invitatie pentru botez cu tema Minnie si design 3DInvitatia ia forma unei cutiute de cadouEste formata din 2 componente: baza + capacExista set asortat (plic+meniu)..
4.96 Lei
Invitatie Minnie Mouse Buline este o invitatie pentru botez, din carton alb mat fin, 250 g cu tema Minnie Mouse.Invitatia include plic alb gratuit.Asamblarea consta in introducerea in plic.Dimensiuni: 10,5 x 15 cm..
2.40 Lei
Invitatie de Botez sub forma de trenulet cu Mickey, Donald si Pluto.Include plic bleu...
4.37 Lei
Invitație de botez sau petrecere copii cu aspect de pasaport cu Mickey Mouse.  Include plic.  ..
4.96 Lei
Invitație de botez sau petrecere copii cu aspect de pasaport cu Minnie.  Include plic.  ..
4.96 Lei
Invitatie pentru botez cu tema Mickey Mouse realizata din carton gros care se deschide pe orizontala.Componente: Baza de carton semidecupata + Cartonul cu textul invitatieiInvitatia NU necesita si NU include plic suplimentar.ASAMBLAREA consta in introducerea cartonasului cu textul ..
3.16 Lei
Invitatie pentru botez sau aniversari cu tema minnie mouse. Invitatia NU necesita si NU include plic suplimentar.Asamblarea consta in: introducerea cartonasului cu textul in baza cu grafica.Dimensiune:  19,5 cm inaltime, 13,5 cm latime..
3.16 Lei
Invitatie pentru botez cu tema Mickey and Donald Duck. Invitatia este realizata din carton alb, mat, fin (250 gr).Invitatia include plic alb/albastru.ASAMBLAREA consta in introducerea in plic a invitatiilor.Dimensiuni: 15 x 10,5 cm..
2.30 Lei
Invitatie pentru botez sau aniversari cu tema Minnie Mouse Baby. Invitatia se ruleaza si se introduce in cutiuta asortata...
4.99 Lei
Invitatie de Botez sub forma de valiza cu Minnie. Se poate asorta cu plicurile de bani 5701, meniurile 3701, nr masa 1701, marturiile 4701.  ..
4.78 Lei
Invitatie pentru botez sau petrecere aniversara, pentru fetite, cu tematica Minnie Mouse tiparite pe carton alb semilucios.Include plic alb. Optional se poate inlocui cu plic roz sau ivory, contra cost.Dimensiuni invitatie: 13 x 18 cm..
2.50 Lei
Invitatie Mickey Mouse Buline este o invitatie pentru botez, din carton alb mat fin, 250 g cu tema Mickey Mouse.Invitatia include plic alb gratuit.Asamblarea consta in introducerea in plic.Dimensiuni: 10,5 x 15 cm..
2.40 Lei
Afişare 1 - 16 din 16 (1 pagini)