Menu
Your Cart

Invitatii Animalute

Invitatie Botez Baietel - Zebra Baby - Invitatie confectionata din carton alb, care se deschide ca o carte, cu grafica cu un pui de zebra. Dimensiuni invitatie inchisa: 13 x 13 cm. Tiparirea este inclusa in pret. Optional, se poate atasa o fundita cu care sa se inchida...
2.50 Lei 3.70 Lei
Invitatie pentru botez / petrecere aniversara fetita, confectionata din carton alb texturat, cu grafica cu elefantel si baloane. Dimensiuni: 10 x 15 cm. Include plic alb...
2.10 Lei
Invitatie de botez cu jucarii. Textul se tipareste pe partea dreapta, iar pe partea stanga poate fi tiparita poza bebelusului contra cost, 1 leu/buc. Invitatia nu include plic...
0.90 Lei
Invitatie pentru botez / petrecere aniversara fetita, confectionata din carton alb semi-lucios, cu grafica cu elefantel si flori. Dimensiuni: 17.5 x 12.5 cm. Include plic alb, standard, 80 g...
2.15 Lei
Invitatie pentru botez de fetite cu Hello Kitty. Se tipareste pe carton alb semi lucios. Include plic roz. Dimensiuni invitatie 13 x 17 cm...
1.80 Lei
Invitatie King of the Jungle este o invitatie pentru botez / petrecere aniversara baietel cu grafica animalute din jungla, confectionata din carton alb cu textura fina. Dimensiuni: 10 x 15 cm. Daca doriti plic pentru invitatii, va rugam sa alegeti din optiuni...
2.50 Lei 2.80 Lei
Invitatie pentru botez cu Minnie. Are forma de cutiuta, hartia cu textul se ruleaza si se introduce prin inelul cu fluturas roz, decupat laser. ..
7.51 Lei
Invitatie pentru botez cu Minnie. Carcasa este decupata laser si pliata pe verticala, stil carte, iar textul se tipareste pe un cartonas roz pal, care se introduce in interior. Invitatia include plic roz. ..
9.60 Lei
Invitatie pentru botez cu pisicuta Marie din desenele animate Pisicile aristocrate, sub forma de origami.Optional se poate atasa o poza a bebelusului, decupata pe rotund (cost 0.85 lei / buc). Daca optati pentru asamblarea invitatiilor, fotografia va fi atasata pe capacul cutiutei alaturi d..
5.36 Lei
Invitatie pentru botez cu pisicuta Marie din desenele animate Pisicile aristocrate, cu aspect 3D...
4.96 Lei
Invitatie pentru botez / petrecere aniversara baietel cu grafica Regele Leu, confectionata din carton alb, usor texturat. Daca doriti plic, va rugam sa alegeti din optiuni. Dimensiuni invitatie: 10 x 15 cm..
2.30 Lei
Invitatie Unicorn Flori - invitatie cu design unic in exclusivitate pe site-ul Invitatii Speciale. Este formata dintr-un cartonas de text tiparit pe o singura fata. Include plic alb. Dimensiuni invitatie: 12 x 18 cm..
2.50 Lei
Invitatie Unicorn Stelute - invitatie cu design unic in exclusivitate pe site-ul Invitatii Speciale. Este formata dintr-un singur cartonas de text tiparit pe o singura fata. Include plic alb. Optional, plicul poate fi inlocuit cu unul albastru inchis indigo, contra cost. Dimensiuni invitatie: 10 ..
2.10 Lei
Invitatie Ursulet in Masina - invitatie cu design unic in exclusivitate pe site-ul Invitatii Speciale. Are forma patrata, se deschide ca o carte iar textul se tipareste in interior. Nu include plic. Plicul se poate achizitiona separat, alegand din optiuni. Dimensiuni invitatie: 12.5 x 12.5 cm..
2.50 Lei
Invitatie pentru botez sau petrecere aniversara cu personajele Winnie si Piglet.Textul se tipareste pe o hartie de calc si in interior se poate atasa poza bebelusului. (cost suplimentar 1.80 lei / buc)Invitatia include plic.Se poate asorta cu plicul de bani 5729, meniul 3729, nr de mas..
5.53 Lei
Invitatie pentru botezul baieteilor, cu tema Winnie, sub forma de papirus Include cutiuta cu eticheta atasata, ca in imagine...
3.82 Lei
Invitatie Botez Baby Lion este o invitatie pentru botez / petrecere aniversara baietel cu grafica cu leut cu coroana de rege, confectionata din carton alb semilucios. Dimensiuni: 10 x 15 cm. Include plic alb. Optional se poate achizitiona plic colorat, contra-cost...
2.50 Lei
Invitatie Botez Elefantel este o invitatie pentru botez / petrecere aniversara baietel cu grafica cu elefantel, confectionata din carton alb cu o textura fina. Dimensiuni: 10 x 15 cm. Va rugam sa alegeti modelul de plic dorit din optiuni..
2.50 Lei
Invitație de botez sau petrecere copii cu forma de microbuz, aspect 3D/ Textul se tipareste pe un cartonas cu grafica animalute, care se ruleaza si se introduce in microbuzul din carton.  ..
3.09 Lei
Invitație de botez sau petrecere copii cu aspect de pasaport.  Optional se poate tipari si poza bebelusului (cost suplimentar 0,65 lei / buc).Interiorul plicului invitatiei se achizitioneaza separat si costa 0,80 lei / buc. Plic asortat cod 7605..
4.68 Lei
Invitație de botez sau petrecere copii cu forma de ursulet, care tine niste pensule si un glob pamantesc. Textul se tipareste in interiorul globului, care se deschide pe verticala. Invitatia include plic roz. Face parte dintr-un set ce include plicuri de bani (7614), meniuri (3624)..
2.96 Lei
Afişare 1 - 21 din 36 (2 pagini)