Menu
Your Cart

Invitatii 3D - Design Special

Invitatie de Botez sub forma de bomboana cu Mickey.Asamblarea inseamna rularea hartiei cu textul, formarea cutiutei - bomboana si introducerea hartiei cu textul in interior, legarea cutiutei cu snururile alb-negru. ..
6.10 Lei
Invitatie de Botez sub forma de bomboana cu Minnie.Asamblarea inseamna rularea hartiei cu textul, formarea cutiutei - bomboana si introducerea hartiei cu textul in interior, legarea cutiutei cu snururile alb-negru. ..
6.10 Lei
Invitatie pentru botez cu Minnie. Are forma de cutiuta, hartia cu textul se ruleaza si se introduce prin inelul cu fluturas roz, decupat laser. ..
7.51 Lei
Invitatie pentru botez cu tema Minnie si design 3DInvitatia ia forma unei cutiute de cadouEste formata din 2 componente: baza + capacExista set asortat (plic+meniu)..
4.96 Lei
Invitatie de nunta origami cu grafica tematica de nunta si flori. Este formata din cutiuta kraft, cartonasul de text care se asambleaza origami, snurul alb-negru si eticheta rotunda cu numele si/sau data OPTIONAL, CONTRA COST. Dimensiuni cutiuta: 8,5 x 8,5 x 2,5 cm. Dimensiuni cartonas invitatie ..
3.34 Lei
Invitatie pentru botez cu pisicuta Marie din desenele animate Pisicile aristocrate, sub forma de origami.Optional se poate atasa o poza a bebelusului, decupata pe rotund (cost 0.85 lei / buc). Daca optati pentru asamblarea invitatiilor, fotografia va fi atasata pe capacul cutiutei alaturi d..
5.36 Lei
Invitatie pentru botez cu pisicuta Marie din desenele animate Pisicile aristocrate, cu aspect 3D...
4.96 Lei
Invitatie pentru nunta cu tematica regala. Este formata din cartonasul in nuanta de crem inchis pe care se tipareste textul si cartonasul alb cu decupaj de care se prinde textul, impreuna cu plicul.Tip carton: cartonas text: textura fina, sidefat; cartonas decupat: textura fina, mat; plicul: crem in..
5.00 Lei 5.55 Lei
Invitatie de Nunta Valiza VintageInvitatie de nunta / botez cu design original, care nu va trece neobservata. Cartonul pe care este tiparit textul se pliaza in 4 parti.Dimensiuni: 12x7,5 x 2,5 cm  ..
3.34 Lei
Invitatie de nunta, botez/alte evenimente speciale formata din cartonasul de text crem cu ciucure auriu si carcasa din carton verde, cu decupaj pentru initiale/data si embosare aurie.Tip carton: textura foarte fina.Dimensiuni invitatie: 17 x 16,5 cm...
4.50 Lei
Invitatie pentru botezul baieteilor, cu tema Winnie, sub forma de papirus Include cutiuta cu eticheta atasata, ca in imagine...
3.82 Lei
Invitatie de botez / alte evenimente, confectionata din carton alb mat cu grafica baroque care se introduce in carcasa din carton albastru intens sidefat cu grafica embosata si pietricica in centru.Dimensiuni: 16 x 16 cm...
1.55 Lei
Invitație de botez sau petrecere copii cu forma de caleasca roz, care se deschide.  Textul se tipareste in interior. Invitatia include plic alb. ..
3.28 Lei
Invitație de botez sau petrecere copii cu forma de microbuz, aspect 3D/ Textul se tipareste pe un cartonas cu grafica animalute, care se ruleaza si se introduce in microbuzul din carton.  ..
3.09 Lei
Invitație de botez sau petrecere copii cu forma de rochita, care se deschide pe verticala.  Textul se tipareste in interior. Invitatia se accesorizeaza cu o fundita roz din saten si include plic roz. ..
4.53 Lei
Invitație de botez sau petrecere copii cu forma de ursulet, care tine niste pensule si un glob pamantesc. Textul se tipareste in interiorul globului, care se deschide pe verticala. Invitatia include plic roz. Face parte dintr-un set ce include plicuri de bani (7614), meniuri (3624)..
2.96 Lei
Invitație de botez sau petrecere copii cu forma de valiza, aspect 3D. Textul se tipareste pe un cartonas cu grafica asortata cu valiza, care se pliaza si se introduce in interiorul valizei.Asamblarea consta in formarea valizei prin plierea cartonului pe liniile de biguire existente, atasarea sn..
3.94 Lei
Invitatie pentru botez, sub forma unui cufar din carton cu imaginea decupata a personajului Disney - Daisy Duck. In interior, sub forma de papirus este invitatia din carton cu bordura roz.Asamblarea consta in: realizarea cufarului prin plierea dupa indicatii, rularea si introducerea ha..
3.25 Lei
Invitatie pentru botez, sub forma unui cufar din carton cu imaginea decupata a personajului Disney - Donald Duck. In interior, sub forma de papirus este invitatia din carton cu bordura bleu. Optional se poate opta pentru tiparirea pozei pe invitatie.Asamblarea consta in: realizarea cufarulu..
3.25 Lei
Invitatie pentru nunta, botez sau alte evenimente speciale, sub forma de papirus, in cufar cu grafica harta imprimata. Dimensiuni cufar: 7 x 17 x 5 cmDimensiuni carton destinat textului: 14,5 x 30,5 cm...
3.34 Lei
Invitaţii de botez tip papirus confecţionate dintr-un carton mat, fiind potrivită atât pentru băieţel cât şi pentru fetiţă. Se rulează şi se introduce în plicul hexagonal, care prezintă acelaşi model ca şi invitaţia.Dimensiune: 15.6 x 23 cm Suprafata de Tiparire: 10.5 x 15.6 cm..
1.65 Lei
Afişare 1 - 21 din 30 (2 pagini)