Menu
Your Cart

Invitatii 3D - Design Special

Invitatie Avion de Hartie Botez este o invitatie de nunta sau botez speciala cu design 3D, sub forma de avion de hartie.Include plic bej. Optional se poate atasa o harta in interiorul plicului (+0,80 lei/buc)Asamblarea presupune: plierea cartonului pe liniile deja trasate conform pasilor d..
2.91 Lei
Invitatie de nunta sub forma de valiza cu harta tiparita. Include cartonasul de text tiparit cu textul dvs., iar accesoriul avion din lemn se adauga contra cost. Dimensiuni: 12x7,5 x 2,5 cm...
3.34 Lei
Invitatie de Botez sub forma de bomboana cu Mickey.Asamblarea inseamna rularea hartiei cu textul, formarea cutiutei - bomboana si introducerea hartiei cu textul in interior, legarea cutiutei cu snururile alb-negru. ..
6.10 Lei
Invitatie de Botez sub forma de bomboana cu Minnie.Asamblarea inseamna rularea hartiei cu textul, formarea cutiutei - bomboana si introducerea hartiei cu textul in interior, legarea cutiutei cu snururile alb-negru. ..
6.10 Lei
Invitatie pentru botez cu tema mickey si design 3DInclude plic albSunt disponibile si alte produse in acelasi set:- Plic de bani asortat: 5702- Meniu asortat: 3702 ..
7.55 Lei
Invitatie pentru botez cu Minnie. Are forma de cutiuta, hartia cu textul se ruleaza si se introduce prin inelul cu fluturas roz, decupat laser. ..
7.51 Lei
Invitatie pentru botez cu tema Minnie si design 3DInvitatia ia forma unei cutiute de cadouEste formata din 2 componente: baza + capacExista set asortat (plic+meniu)..
4.96 Lei
Invitatie de nunta origami cu grafica tematica de nunta si flori. Este formata din cutiuta kraft, cartonasul de text care se asambleaza origami, snurul alb-negru si eticheta rotunda cu numele si/sau data OPTIONAL, CONTRA COST. Dimensiuni cutiuta: 8,5 x 8,5 x 2,5 cm. Dimensiuni cartonas invitatie ..
3.34 Lei
Invitatie de nunta origami cu grafica tematica de nunta si flori. Este formata din cutiuta kraft, cartonasul de text care se asambleaza origami, snurul alb-negru si eticheta rotunda cu numele si/sau data OPTIONAL, CONTRA COST. Dimensiuni cutiuta: 8,5 x 8,5 x 2,5 cm. Dimensiuni cartonas invitatie ..
3.34 Lei
Invitatie pentru botez cu pisicuta Marie din desenele animate Pisicile aristocrate, sub forma de origami.Optional se poate atasa o poza a bebelusului, decupata pe rotund (cost 0.85 lei / buc). Daca optati pentru asamblarea invitatiilor, fotografia va fi atasata pe capacul cutiutei alaturi d..
5.36 Lei
Invitatie pentru botez cu pisicuta Marie din desenele animate Pisicile aristocrate, cu aspect 3D...
4.96 Lei
Invitatie de botez sau aniversare copii cu design 3D si forma de scoica care se pliaza in 3 din carton crem.Invitatia include plic crem sidefat.Dimensiuni deschisa: 36x13 cm si inchisa: 13x13 cm...
5.84 Lei
Invitatie pentru nunta cu tematica regala. Este formata din cartonasul in nuanta de crem inchis pe care se tipareste textul si cartonasul alb cu decupaj de care se prinde textul, impreuna cu plicul.Tip carton: cartonas text: textura fina, sidefat; cartonas decupat: textura fina, mat; plicul: crem in..
5.55 Lei
Invitatie de nunta/botez de fetite. Este formata din cartonasul alb cu embosare delicata in partea de sus si plicul roz nuanta deschisa cu decupaj. Tip carton: textura fina.Dimensiuni invitatie: 17,5 x 18 cm...
5.15 Lei
Invitație de botez sau petrecere copii cu forma de valiza cu Mickey. Se poate asorta cu plicurile de bani 5700, meniurile 3700, nr masa 1700, marturiile 4700.    ..
4.78 Lei
Invitatie de Nunta Valiza VintageInvitatie de nunta / botez cu design original, care nu va trece neobservata. Cartonul pe care este tiparit textul se pliaza in 4 parti.Dimensiuni: 12x7,5 x 2,5 cm  ..
3.34 Lei
Invitatie de nunta, botez/alte evenimente speciale formata din cartonasul de text crem cu ciucure auriu si carcasa din carton verde, cu decupaj pentru initiale/data si embosare aurie.Tip carton: textura foarte fina.Dimensiuni invitatie: 17 x 16,5 cm...
4.50 Lei
Invitatie pentru botezul baieteilor, cu tema Winnie, sub forma de papirus Include cutiuta cu eticheta atasata, ca in imagine...
3.82 Lei
Invitatie de botez / alte evenimente, confectionata din carton alb mat cu grafica baroque care se introduce in carcasa din carton albastru intens sidefat cu grafica embosata si pietricica in centru.Dimensiuni: 16 x 16 cm...
1.55 Lei
Invitatie de Botez sub forma de biberon cu Minnie si Daisy Baby. Se deschide ca o carte iar in interior se tipareste textul pe un cartonas roz cu buline.Include plic kraft. Este accesorizata cu un snur roz si o eticheta pe care se tipareste data evenimentului.  Te..
4.96 Lei
Invitație de botez sau petrecere copii cu forma de caleasca roz, care se deschide.  Textul se tipareste in interior. Invitatia include plic alb. ..
3.28 Lei
Afişare 1 - 21 din 45 (3 pagini)