Menu
Your Cart

Invitatii cu Inimioare

Invitatie eleganta cu flori si inimioara, cu numele mirilor tiparit pe centru si fundita verde menta saten. Se deschide ca o carte si textul se tipareste in interior.  Dimensiuni: 15x15 cmInclude plic verde menta asortat...
3.37 Lei
Invitatie Quartz Mauve Heart - Invitatie de nunta confectionata dintr-un carton lucios pe exterior, mat pe interior.Invitatia nu include plic suplimentar, insa aceasta se pliaza sub forma unui plic, ce se prinde cu ajutorul decupajului de pe invitatie sub forma unei inimi stilizate.Dimensiu..
0.70 Lei
Invitatie delicata cu decupaj sub forma de inima si grafica cu miri care se apropie unul de celalalt doar atunci cand invitatia este inchisa. Invitatia se inchide cu o fundita roz din organza.Include plic...
4.73 Lei
Invitatie de nunta delicata cu inima rose gold si embosare florala. Include panglica si plic alb. Dimensiuni: 15 x 15 cm...
2.91 Lei
Invitatie eleganta in nuanta de bej pastelat, cu un copac embosat, in nuanta Rose-Gold si fundita somon atasata. Se deschide ca o carte si textul se tipareste in interior.  Dimensiuni: 15x15 cm..
3.37 Lei
Invitatie simpla inima- Invitatie de nunta confectionata dintr-un carton mat, alb destinat tiparii textului.Invitatia nu include plic suplimentar, insa aceasta se pliaza in doua sub forma unui plic ce se prinde cu ajutorul unui decupaj.Decupaj sub forma de inima.Dimensiuni: 21,7 x 8,8 ..
0.70 Lei
Invitatie de nunta crem cu decupaj sub forma de inima, ciucuras ivory atasat si model in relief.Include plic gri. Se livreaza neasamblat.   ..
3.27 Lei
Invitatie eleganta din carton ivory cu grafica embosata a unui copac si cu o fundita.Textul se tipareste in interior pe partea dreapta. Dimensiuni: 15 x 15 cm.Include plic ivory mat. ..
4.50 Lei
Invitatie de nunta cu grafica amuzanta - miri in avionNu include plic.  ..
1.15 Lei
Invitatie de nunta tip cutiuta.Textul se tipareste pe un carton ce se pliaza in trei parti egale si se introduce in cutiuta, iar apoi se fixeaza cu o eticheta gri. ..
4.02 Lei
Invitatie originala pentru nunta realizata din carton alb mat, usor texturat cu fotografia mirilor decupata sub forma de inima si fundita aplicata. Tiparirea invitatiei cu text este 0,49 RON/buc.Culoarea funditei se schimba in functie de preferintele dvs, din optiuni (v..
1.60 Lei 1.95 Lei
Afişare 1 - 11 din 11 (1 pagini)