Menu
Your Cart

Modele Unicat by Invitatii Speciale

Invitatie BOSS BABY - Invitatie pentru botez de baietei, care se tipareste fata-verso. Include plic alb. Dimensiuni 10 x 15 cm..
1.99 Lei 2.75 Lei
Invitatie BOSS LADY este o invitatie pentru botez de fetite, care se tipareste fata-verso. Include plic alb. Daca doriti plic roz, va rugam sa alegeti din optiuni. Dimensiuni: 10 x 15 cm...
1.99 Lei 2.75 Lei
Invitatie Botez Baby Bear cu design unic in exclusivitate pe site-ul Invitatii Speciale. Include plic. Asamblarea presupune introducerea in plic a invitatiei. La solicitare, cream meniu, plic de bani si numar de masa in set, va rugam sa ne scrieti la mentiuni suplimentare...
1.59 Lei
Invitatie Botez Baietel - Zebra Baby - Invitatie confectionata din carton alb, care se deschide ca o carte, cu grafica cu un pui de zebra. Dimensiuni invitatie inchisa: 13 x 13 cm. Tiparirea este inclusa in pret. Optional, se poate atasa o fundita cu care sa se inchida...
2.50 Lei 3.70 Lei
Invitatie pentru botez / petrecere aniversara fetita, confectionata din carton alb texturat, cu grafica cu elefantel si baloane. Dimensiuni: 10 x 15 cm. Include plic alb...
1.50 Lei 2.10 Lei
Invitatie Botez Gemeni Baieti Watercolor - invitatie cu design unic in exclusivitate pe site-ul Invitatii Speciale. Are forma patrata, se deschide ca o carte iar textul se tipareste in interior. Plicul nu este inclus in pret. Plicul se poate achizitiona separat, alegand din optiuni. Dimensiuni..
1.90 Lei 2.20 Lei
Invitatie Botez Gemeni Fetita si Baietel Vintage - invitatie cu design unic in exclusivitate pe site-ul Invitatii Speciale. Are forma patrata, se deschide ca o carte iar textul se tipareste in interior. Plicul nu este inclus in pret. Plicul se poate achizitiona separat, alegand din optiuni. Di..
1.90 Lei 2.20 Lei
Invitatie Botez Ursulet Baloane cu design unic, in exclusivitate pe site-ul Invitatii Speciale. Include plic alb. Asamblarea presupune introducerea in plic a invitatiei. Face parte dintr-un set ce contine plic bani, meniu, nr masa, plansa asezare, toppere candy bar. Dimensiuni invitatie: 13 x 18..
1.90 Lei
Invitatie Botez Ursulet Baloane Roz cu design unic, in exclusivitate pe site-ul Invitatii Speciale. Include plic alb. Asamblarea presupune introducerea in plic a invitatiei. Face parte dintr-un set ce contine plic bani, meniu, nr masa, plansa asezare, toppere candy bar. Dimensiuni invitatie: 13 ..
1.89 Lei
Invitatie Botez Ursulet Marinar cu design unic, in exclusivitate pe site-ul Invitatii Speciale, tiparita pe carton semilucios, cu fundal gri deschis. Include plic alb. Optional se poate achizitiona plic albastru. Asamblarea presupune plierea si introducerea in plic a invitatiei. Face parte dintr-..
1.99 Lei
Invitatie pentru botez / petrecere aniversara fetita, confectionata din carton alb semi-lucios, cu grafica cu elefantel si flori. Dimensiuni: 17.5 x 12.5 cm. Include plic alb, standard, 80 g...
1.40 Lei 2.15 Lei
Invitatie pentru botez / petrecere aniversara baietel cu grafica cu bebe print si fotografie, tiparita pe carton texturat, de calitate superioara. Invitatia include plic alb. Optional se poate opta pentru un plic cu fundita aurie (cost suplimentar 0.80 lei). Dimensiuni invitatie: 12.5 x 17.5 cm..
2.60 Lei 2.80 Lei
Invitatie de botez cu tema printesa + fotografie. Este formata dintr-un singur carton, alb mat 240 g, pe care se tipareste textul si poza. Textul se tipareste pe partea dreapta, iar pe partea stanga se tipareste poza bebelusului. Daca doriti plic pentru invitatie, va rugam sa alegeti din optiuni...
2.50 Lei 3.00 Lei
Invitatie King of the Jungle este o invitatie pentru botez / petrecere aniversara baietel cu grafica animalute din jungla, confectionata din carton alb cu textura fina. Dimensiuni: 10 x 15 cm. Daca doriti plic pentru invitatii, va rugam sa alegeti din optiuni...
2.20 Lei 2.80 Lei
Invitatie Masinuta Watercolor + FOTO - invitatie cu design unic in exclusivitate pe site-ul Invitatii Speciale. Este formata dintr-un singur cartonas de text tiparit fata-verso. Optional se poate adauga Fotografie + Panglica bleu (+1.20 lei/buc). Fotografia este legata cu panglica pe spatele invit..
1.80 Lei 2.40 Lei
Invitatie Minnie Mouse Buline este o invitatie pentru botez, din carton alb mat fin, 250 g cu tema Minnie Mouse.Invitatia include plic alb gratuit.Asamblarea consta in introducerea in plic.Dimensiuni: 10,5 x 15 cm..
1.60 Lei 2.40 Lei
Invitatie pentru botez / petrecere aniversara baietel cu grafica Regele Leu, confectionata din carton alb, usor texturat. Daca doriti plic, va rugam sa alegeti din optiuni. Dimensiuni invitatie: 10 x 15 cm..
1.80 Lei 2.30 Lei
Invitatie Rochita Balerina Flori este o invitatie pentru botez / petrecere aniversara fetita, confectionata din carton alb cu o textura fina, cu grafica rochita balerina. Elementele aurii (gold) fac parte din grafica si sunt tiparite impreuna cu restul de elemente si text. Dimensiuni: 17.5 x 12.5 c..
1.80 Lei 2.75 Lei
Invitatie Rochita si Baloane Watercolor + FOTO - invitatie cu design unic in exclusivitate pe site-ul Invitatii Speciale. Este formata dintr-un singur cartonas de text tiparit fata-verso. Optional se poate adauga Fotografie + Panglica roz (+1.20 lei/buc). Fotografia este legata cu panglica pe spat..
1.90 Lei 2.40 Lei
Invitatie Unicorn Flori - invitatie cu design unic in exclusivitate pe site-ul Invitatii Speciale. Este formata dintr-un cartonas de text tiparit pe o singura fata. Include plic alb. Dimensiuni invitatie: 12 x 18 cm..
1.80 Lei 2.50 Lei
Invitatie Unicorn Stelute - invitatie cu design unic in exclusivitate pe site-ul Invitatii Speciale. Este formata dintr-un singur cartonas de text tiparit pe o singura fata. Include plic alb. Optional, plicul poate fi inlocuit cu unul albastru inchis indigo, contra cost. Dimensiuni invitatie: 10 ..
1.70 Lei 2.10 Lei
Afişare 1 - 21 din 42 (2 pagini)