Menu
Your Cart

Colectia Bride to Be

Balon folie 86 cm sub forma de litere individuale. Un nou model de balon folie inedit care te va ajuta sa-ti faci evenimentul mai frumos.Pretul este valabil pentru un balon neumflat. Acesta se poate umfla cu aer sau heliu (contra cost)Baloanele au un sistem de autosi..
30.00 Lei
Baloane din folie aurie sub forma de litere care formeaza cuvantul: BRIDE Pretul afisat este pentru set de 5 litere Aceste baloane se vand neumflate!..
90.00 Lei
Baloane din folie aurie sub forma de litere care formeaza cuvantul: BRIDE Pretul afisat este pentru set de 5 litere Aceste baloane se vand neumflate!..
80.00 Lei
Set de baloane din folie sub forma de litera, in culoarea gold rose. Se formeaza cuvantul BRIDE. Dimensiune litera: 35 cm Atentie! Pretul afisat este pentru set de 5 litere (BRIDE), baloane neumflate. Optional se poate alege pompa de umflat cu aer...
56.90 Lei
Balon folie 86 cm sub forma de litere individuale BRIDE. Un nou model de balon folie inedit care te va ajuta sa-ti faci evenimentul mai frumos.Pretul este valabil pentru un balon neumflat. Acesta se poate umfla cu aer sau heliu (contra cost)Baloanele au un sistem de ..
130.00 Lei
Balon din folie sub forma de buze. Recomandat pentru: petrecerea burlacitelor, accesorii pentru cabina foto Atentie! Pretul afisat este pentru 1 buc (neumflat, fara accesorii). Optional, se poate alege pompa de umflare cu aer (+15 lei)..
12.00 Lei
Balon folie 45 cm cu forma rotunda si imagine costum ginere si rochie mireasa.Un nou model de balon folie inedit care te va ajuta sa-ti faci evenimentul mai frumos.Pretul este valabil pentru un balon neumflat. Acesta se poate umfla cu aer sau heliu  ..
10.00 Lei
Balon folie 47 x 73 cm sub forma de inel roz cu mesajul I Do. Un nou model de balon folie inedit care te va ajuta sa-ti faci evenimentul mai frumos.Pretul este valabil pentru un balon neumflat. Acesta se poate umfla cu aer sau heliu.    &nb..
9.99 Lei 15.00 Lei
Balon din folie XL, sub forma de sticla de sampanie. Se poate folosi ca decoratiune singura sau alaturi de baloane inimioara roz, baloane pahare sau cu orice alta forma de balon. Recomandat pentru: petrecerea burlacitelor, ca accesorii pentru cabina foto Atentie! Pretul afisat este pentru 1 bu..
25.00 Lei
Buchet de baloane format din 5 baloane folie, dintre care 3 cu mesajul Bridal Shower si 2 rose-gold, simple.NOTA! Pretul afisat este pentru un set de 5 baloane neumflate. Se poate achiziona suplimentar pompa pentru umflare cu aer ..
80.00 Lei
Buchet de baloane format din 5 baloane folie, dintre care 3 cu mesaje si 2 inimioare rose-gold, simple.NOTA! Pretul afisat este pentru un set de 5 baloane neumflate. Se poate achiziona suplimentar pompa pentru umflare cu aer ..
80.00 Lei
Buchet de baloane format din 5 baloane folie, dintre care 2 cu mesajul Our Wedding Day, 1 balon cu forma de masinuta, cu mesajul Proaspat Casatoriti si 2 roz.NOTA! Pretul afisat este pentru un set de 5 baloane neumflate. Se poate achizitiona suplimentar pompa pentru umflare cu aer..
29.90 Lei
Diadema din plastic, material textil si puf, inscriptionata cu textul "Bride to Be". Accesoriu perfect pentru petrecerea burlacitelor...
11.90 Lei
Ghirlanda cu sclipici, realizata din carton cu rol decorativ la petrecerea burlacitelor..
24.00 Lei
Insigna Bride to Be din material textil si plastic, cu ac de siguranta pe spate. Accesoriu perfect pentru petrecerea burlacitelor...
13.90 Lei
Invitatie pentru petrecerea burlacitelor sau alte evenimente confectionata din carton alb sidefat cu grafica cu elemente pentru machiaj, cu panglica rosie pe exterior.Invitatia include plic alb sidefat.Dimensiune: 12,5 x 17 cm.   ..
1.99 Lei
Panglica textila inscriptionata cu textul "Bride to Be". Accesoriu perfect pentru petrecerea burlacitelor...
28.00 Lei
Panglica textila inscriptionata cu textul "Bride to Be". Accesoriu perfect pentru petrecerea burlacitelor...
15.90 Lei
Panglica textila inscriptionata cu textul "Bridemaid to Be", culoare roz fucsia. Accesoriu perfect pentru petrecerea burlacitelor...
15.90 Lei
Afişare 1 - 19 din 19 (1 pagini)