Menu
Your Cart

Casute de Bani Botez

Casuta de bani realizata din carton solid imbracat in hartie colorata, cu fanta prin care se introduc plicurile de bani si decupaj cu Minnie Baby.Acest produs se livreaza asamblat iar decupajul se trimite separat, cu banda dublu adeziva inclusa.Se poate personaliza prin lipirea literelor ce ..
127.00 Lei
Casuta de bani pentru Botez, de culoare alba, cu capac albastru si decupaj cu ursuleti pirati, confectionata din carton ondulat solid. Acest produs se livreaza pliat si este foarte usor de asamblat...
65.00 Lei 78.00 Lei
Casuta de bani pentru Nunta / Botez, confectionata din material rigid (plastic) decupat laser cu grafica tradafiri si forma de casa Acest produs se livreaza neasamblat..
130.00 Lei
Casuta de bani alba cu capac auriu si cu decupaj cu leut cu coroana, confectionata din carton ondulat solid.Acest produs se livreaza pliat si este foarte usor de asamblat.Se poate personaliza prin atasarea unei etichete de carton cu numele bebelusului si data botezului.Dimensiuni: 30x2..
65.00 Lei 71.00 Lei
Casuta de bani alba cu capac alb, cu decupaj balerina si nume, pentru botez, confectionata din carton ondulat solid. Balerina are fustita 3D din tul si perlute albe atasate in talie.Acest produs se livreaza pliat si este foarte usor de asamblat.Dimensiuni: 30x23x18 cm ..
75.00 Lei
Casuta de bani alba cu capac albastru si cu decupaj Balon cu aer cald, confectionata din carton ondulat solid.Acest produs se livreaza pliat si este foarte usor de asamblat.Dimensiuni: 30x23x18 cm..
71.00 Lei
Casuta de bani bleu cu capac albastru si cu decupaj Bebe in Balon cu aer cald, confectionata din carton ondulat solid.Acest produs se livreaza pliat si este foarte usor de asamblat.Se poate personaliza prin atasarea unei etichete de carton cu numele bebelusului si data botezului.Dimens..
64.00 Lei 71.00 Lei
Casuta de bani alba cu capac argintiu si cu decupaj elefantel bleu, confectionata din carton ondulat solid.Acest produs se livreaza pliat si este foarte usor de asamblat.Optional se poate personaliza cu o eticheta cu numele copilului, lipita pe partea de jos a casutei. Dimensiuni: 30x23x1..
60.00 Lei 71.00 Lei
Casuta de bani alba cu capac argintiu si cu personajul Winnie pentru botez confectionata din carton ondulat solid.Acest produs se livreaza pliat si este foarte usor de asamblat.Dimensiuni: 30x23x18 cm ..
61.00 Lei 71.00 Lei
Casuta de bani roz cu decupaj din carton sub forma de printesa Sofia si eticheta cu numele fetitei. Se foloseste la botez tematic si este confectionata din carton ondulat solid.Acest produs se livreaza pliat si este foarte usor de asamblat.Dimensiuni: 30x23x18 cm ..
65.00 Lei 82.00 Lei
Casuta de bani bleu cu capac albastru si cu decupaj Ursulet cu Baloane, confectionata din carton ondulat solid.Acest produs se livreaza pliat si este foarte usor de asamblat.Se poate personaliza prin atasarea unei etichete de carton cu numele bebelusului si data botezului.Dimensiuni: 3..
65.00 Lei 71.00 Lei
Casuta de bani bleu cu capac albastru si cu decupaj Ursulet in masina, confectionata din carton ondulat solid.Acest produs se livreaza pliat si este foarte usor de asamblat.Se poate personaliza prin atasarea unei etichete de carton cu numele bebelusului si data botezului.Dimensiuni: 30..
65.00 Lei 71.00 Lei
Cutie cu capac bleu si baza cu grafica pentru baietei - carucior si mesajul It's a boy.Acest produs se livreaza pliat si este foarte usor de asamblat.Se poate folosi ca si cutie de trusou sau casuta de bani iar dupa momentul crestinarii, poate fi utilizata pentru a pastra toate amintirile be..
45.00 Lei
Cutie cu capac roz si baza cu grafica pentru fetite - carucior si mesajul It's a girl.Acest produs se livreaza pliat si este foarte usor de asamblat.Se poate folosi ca si cutie de trusou sau casuta de bani iar dupa momentul crestinarii, poate fi utilizata pentru a pastra toate amintirile beb..
45.00 Lei
Cutie de dar sub forma de cufar cu baza roz si capacul roz fucsia, cu decupaj cu grafica pentru fetite - botosei, fundita si mesajul It s a girl.Acest produs se livreaza pliat si este foarte usor de asamblat.Dimensiuni: 30x23x18 cmPersonalizarea consta in inlocuirea mesajului It s a gir..
55.00 Lei
Cutie de dar sub forma de cufar cu baza bleu si capacul albastru, cu decupaj rotund cu grafica pentru baietei - carucior, fluturi si mesajul It's a boy.Acest produs se livreaza pliat si este foarte usor de asamblat.Dimensiuni: 30x23x18 cmSe poate personaliza prin atasarea unei etichete ..
55.00 Lei
Cutie de dar sub forma de cufar cu baza bleu si capacul albastru, cu decupaj rotund cu grafica pentru baietei - carucior, baloane si mesajul It's a boy.Acest produs se livreaza pliat si este foarte usor de asamblat.Dimensiuni: 30x23x18 cmPersonalizarea casutei este inclusa in pret...
55.00 Lei
Casuta de bani din carton rigid, de culoare bleu, cu capac albastru si decupaj catelus cu baloane.Acest produs se livreaza pliat si este foarte usor de asamblat...
63.00 Lei 71.00 Lei
Casuta de bani din carton rigid, de culoare alba.Acest produs se livreaza pliat si este foarte usor de asamblat.Dimensiuni: 30x23x18 cm ..
71.00 Lei
Cutie de dar sub forma de cufar cu baza bleu si capacul albastru, cu decupaj rotund cu grafica pentru baietei si mesajul It's a boy.Acest produs se livreaza pliat si este foarte usor de asamblat.Dimensiuni cutie (fara decupaj): 30x23x18 cmSe poate personaliza prin atasarea unei etichete..
55.00 Lei
Casuta de bani din carton rigid, de culoare bleu, cu capac albastru si decupaj sub forma de norisor, cu Mickey Mouse Baby pe o steluta, cu un ursulet de plus.Acest produs se livreaza pliat si este foarte usor de asamblat...
63.00 Lei 71.00 Lei
Afişare 1 - 21 din 36 (2 pagini)