Menu
Your Cart

Casute de Bani Botez

Casuta de bani realizata din carton solid imbracat in hartie colorata, cu fanta prin care se introduc plicurile de bani si decupaj cu Bugs Bunny Baby.Acest produs se livreaza asamblat iar decupajul se trimite separat, cu banda dublu adeziva inclusa.Se poate personaliza prin lipirea literelor..
127.00 Lei
Casuta de bani realizata din carton solid imbracat in hartie colorata, cu fanta prin care se introduc plicurile de bani si decupaj cu Minnie Baby.Acest produs se livreaza asamblat iar decupajul se trimite separat, cu banda dublu adeziva inclusa.Se poate personaliza prin lipirea literelor ce ..
127.00 Lei
Casuta de bani realizata din carton solid imbracat in hartie colorata, cu fanta prin care se introduc plicurile de bani si decupaj cu Printesa Sofia.Acest produs se livreaza asamblat iar decupajul se trimite separat, cu banda dublu adeziva inclusa.Se poate personaliza prin lipirea literelor ..
127.00 Lei
Casuta de bani realizata din carton solid imbracat in hartie colorata, cu fanta prin care se introduc plicurile de bani si decupaj cu Unicorn.Acest produs se livreaza asamblat iar decupajul se trimite separat, cu banda dublu adeziva inclusa.Se poate personaliza prin lipirea literelor ce form..
127.00 Lei
Casuta de bani realizata din carton solid imbracat in hartie colorata, cu fanta prin care se introduc plicurile de bani si decupaj cu un Ursulet Fetita.Acest produs se livreaza asamblat iar decupajul se trimite separat, cu banda dublu adeziva inclusa.Se poate personaliza prin lipirea literel..
127.00 Lei
Casuta de bani pentru Botez, de culoare alba, cu capac albastru si decupaj cu ursuleti pirati, confectionata din carton ondulat solid. Acest produs se livreaza pliat si este foarte usor de asamblat...
78.00 Lei
Casuta de bani realizata din carton solid imbracat in hartie colorata, cu fanta prin care se introduc plicurile de bani si decupaje animalute jungla.Acest produs se livreaza asamblat iar decupajul se trimite separat, cu banda dublu adeziva inclusa.Se poate personaliza prin lipirea literelor ..
143.00 Lei
Casuta de bani alba cu capac albastru si cu decupaj Balon cu aer cald, confectionata din carton ondulat solid.Acest produs se livreaza pliat si este foarte usor de asamblat.Dimensiuni: 30x23x18 cm..
71.00 Lei
Casuta de bani alba cu capac roz, cu decupaj din carton sub forma de printesa Sofia. Se foloseste la botez tematic si este confectionata din carton ondulat solid.Acest produs se livreaza pliat si este foarte usor de asamblat.Dimensiuni: 30x23x18 cm ..
71.00 Lei
Casuta de bani din carton rigid, de culoare alba.Acest produs se livreaza pliat si este foarte usor de asamblat.Dimensiuni: 30x23x18 cm ..
71.00 Lei
Casuta de bani din carton rigid, de culoare alba, cu capac bleu si decupaj cu Mickey Mouse.Acest produs se livreaza pliat si este foarte usor de asamblat.Dimensiuni: 30x23x18 cm ..
71.00 Lei
Casuta de bani din carton rigid, de culoare alba, cu capac bleu si decupaj cu Mickey Mouse.Acest produs se livreaza pliat si este foarte usor de asamblat.Dimensiuni: 30x23x18 cm ..
71.00 Lei
Casuta de bani de culoare albastru cu alb, pentru botez, confectionata din carton ondulat solid.Acest produs se livreaza pliat si este foarte usor de asamblat.Dimensiuni cutie: 30x23x18 cm..
71.00 Lei
Casuta de bani pentru Botez, din carton ondulat, alb cu capac bleu si minion decupat si atasat pe ea. Acest produs se livreaza pliat dar este foarte usor de asamblat. Dimensiuni: 30x23x18 cm..
71.00 Lei
Casuta de bani pentru Botez, din carton ondulat, alb cu capac bleu si minion decupat si atasat pe ea. Acest produs se livreaza pliat dar este foarte usor de asamblat. Dimensiuni: 30x23x18 cm..
71.00 Lei
Casuta de bani de culoare roz cu alb pentru botez confectionata din carton ondulat solid.Acest produs se livreaza pliat si este foarte usor de asamblat.Dimensiuni: 30x23x18 cm ..
71.00 Lei
Casuta de bani realizata din carton solid imbracat in hartie colorata, cu fanta prin care se introduc plicurile de bani si decupaj cu Mickey Mouse.Acest produs se livreaza asamblat iar decupajul se trimite separat, cu banda dublu adeziva inclusa.Se poate personaliza prin lipirea literelor c..
127.00 Lei
Casuta de bani de culoare roz cu alb pentru botez confectionata din carton ondulat solid.Acest produs se livreaza pliat si este foarte usor de asamblat.Dimensiuni: 30x23x18 cm..
82.00 Lei
Casuta de Bani Rotunda Boss Baby este o cutie de dar realizata manual, din carton solid imbracat in hartie colorata, cu fanta prin care se introduc plicurile de bani si decupaj cu Boss Baby.Acest produs se livreaza asamblat iar decupajul se trimite separat, cu banda dublu adeziva inclusa.Se..
127.00 Lei
Casuta de bani realizata din carton solid imbracat in hartie colorata, cu fanta prin care se introduc plicurile de bani si decupaj cu Minnie.Acest produs se livreaza asamblat iar decupajul se trimite separat, cu banda dublu adeziva inclusa.Se poate personaliza prin lipirea literelor ce form..
127.00 Lei
Casuta de bani realizata din carton solid imbracat in hartie colorata, cu fanta prin care se introduc plicurile de bani si decupaj cu Pisicuta Marie.Acest produs se livreaza asamblat iar decupajul se trimite separat, cu banda dublu adeziva inclusa.Se poate personaliza prin lipirea literelor..
127.00 Lei
Afişare 1 - 21 din 22 (2 pagini)