Menu
Your Cart

Casute de Bani Botez

Casuta de bani realizata din carton solid imbracat in hartie colorata, cu fanta prin care se introduc plicurile de bani si decupaj cu Minnie Baby.Acest produs se livreaza asamblat iar decupajul se trimite separat, cu banda dublu adeziva inclusa.Se poate personaliza prin lipirea literelor ce ..
127.00 Lei
Casuta de bani pentru Botez, de culoare alba, cu capac albastru si decupaj cu ursuleti pirati, confectionata din carton ondulat solid. Acest produs se livreaza pliat si este foarte usor de asamblat...
78.00 Lei
Casuta de bani alba cu capac argintiu si cu decupaj cu leut cu coroana, confectionata din carton ondulat solid.Acest produs se livreaza pliat si este foarte usor de asamblat.Se poate personaliza prin atasarea unei etichete de carton cu numele bebelusului si data botezului.Dimensiuni: 3..
71.00 Lei
Casuta de bani alba cu capac albastru si cu decupaj Balon cu aer cald, confectionata din carton ondulat solid.Acest produs se livreaza pliat si este foarte usor de asamblat.Dimensiuni: 30x23x18 cm..
71.00 Lei
Casuta de bani bleu cu capac albastru si cu decupaj Bebe in Balon cu aer cald, confectionata din carton ondulat solid.Acest produs se livreaza pliat si este foarte usor de asamblat.Se poate personaliza prin atasarea unei etichete de carton cu numele bebelusului si data botezului.Dimens..
71.00 Lei
Casuta de bani alba cu capac argintiu si cu decupaj elefantel bleu, confectionata din carton ondulat solid.Acest produs se livreaza pliat si este foarte usor de asamblat.Optional se poate personaliza cu o eticheta cu numele copilului, lipita pe partea de jos a casutei. Dimensiuni: 30x23x1..
71.00 Lei
Casuta de bani alba cu capac argintiu si cu personajul Winnie pentru botez confectionata din carton ondulat solid.Acest produs se livreaza pliat si este foarte usor de asamblat.Dimensiuni: 30x23x18 cm ..
71.00 Lei
Casuta de bani roz cu decupaj din carton sub forma de printesa Sofia si eticheta cu numele fetitei. Se foloseste la botez tematic si este confectionata din carton ondulat solid.Acest produs se livreaza pliat si este foarte usor de asamblat.Dimensiuni: 30x23x18 cm ..
82.00 Lei
Casuta de bani bleu cu capac albastru si cu decupaj Ursulet in masina, confectionata din carton ondulat solid.Acest produs se livreaza pliat si este foarte usor de asamblat.Se poate personaliza prin atasarea unei etichete de carton cu numele bebelusului si data botezului.Dimensiuni: 30..
71.00 Lei
Casuta de bani din carton rigid, de culoare alba.Acest produs se livreaza pliat si este foarte usor de asamblat.Dimensiuni: 30x23x18 cm ..
71.00 Lei
Casuta de bani din carton rigid, de culoare alba, cu capac bleu si decupaj cu Mickey Mouse.Acest produs se livreaza pliat si este foarte usor de asamblat.Dimensiuni: 30x23x18 cm ..
59.00 Lei 71.00 Lei
Casuta de bani din carton rigid, de culoare alba, cu capac argintiu si decupaj cu Mickey Mouse.Acest produs se livreaza pliat si este foarte usor de asamblat.Se poate personaliza prin lipirea unei etichete de carton albe, cu numele bebelusului si data evenimentului, pe partea de jos a casut..
75.00 Lei
Casuta de bani din carton rigid, de culoare bleu, cu capac albastru si decupaj cu Mickey Mouse Baby.Acest produs se livreaza pliat si este foarte usor de asamblat.Se poate personaliza prin lipirea unei etichete de carton albe, cu numele bebelusului si data evenimentului, pe partea bleu a ca..
75.00 Lei
Casuta de bani de culoare albastru cu bleu, pentru botez, confectionata din carton ondulat solid.Acest produs se livreaza pliat si este foarte usor de asamblat.Dimensiuni cutie: 30x23x18 cm..
75.00 Lei
Casuta de bani pentru Botez, din carton ondulat, alb cu capac bleu si minion decupat si atasat pe ea. Acest produs se livreaza pliat dar este foarte usor de asamblat. Dimensiuni: 30x23x18 cm..
71.00 Lei
Casuta de bani pentru Botez, din carton ondulat, alb cu capac bleu si minion decupat si atasat pe ea. Acest produs se livreaza pliat dar este foarte usor de asamblat. Dimensiuni: 30x23x18 cm..
71.00 Lei
Casuta de bani de culoare roz cu alb pentru botez confectionata din carton ondulat solid.Acest produs se livreaza pliat si este foarte usor de asamblat.Dimensiuni: 30x23x18 cm ..
59.00 Lei 71.00 Lei
Casuta de bani de culoare roz, pentru botez, confectionata din carton ondulat solid.Acest produs se livreaza pliat si este foarte usor de asamblat.Dimensiuni: 30x23x18 cm..
82.00 Lei
Afişare 1 - 18 din 18 (1 pagini)