Menu
Your Cart

Casute de Bani Botez

Casuta de bani pentru Nunta / Botez confectionata din plastic decupat laser cu grafica si forma ca in imagine.Acest produs se livreaza neasamblat. Dimensiuni cutie mare: 26 x 28 cmSe poate personaliza prin atasarea unei etichete de carton cu numele mirilor si/sau data. (cost suplimentar 5 ..
100.00 Lei
Casuta de bani pentru Nunta / Botez confectionata din plastic decupat laser cu grafica si forma ca in imagine, decorata cu orhideiAcest produs se livreaza neasamblat si orhideea se trimite separat. Dimensiuni caleasca 50 x 20 x 39 cm Dimensiuni spatiu de depozitare interior 16 x 16 x 25 cm..
220.00 Lei
Casuta de bani pentru Nunta / Botez confectionata din plastic decupat laser cu grafica si forma ca in imagine.Acest produs se livreaza neasamblat. Florile nu sunt incluse in pret iar culoarea lor se poate schimba. Dimensiuni caleasca mare 50 x 20 x 39 cm Dimensiuni spatiu de depozitare interi..
170.00 Lei
Casuta de Bani Cufar Fluturasi - Pink, alba cu capac roz fucsia, cu fluturasi albi decupati. Se foloseste la botez si este confectionata din carton ondulat solid.Acest produs se livreaza pliat si este foarte usor de asamblat.Dimensiuni: 30x23x18 cm..
59.00 Lei
Casuta de bani realizata din carton solid imbracat in hartie colorata, cu fanta prin care se introduc plicurile de bani si decupaj cu Bugs Bunny Baby.Acest produs se livreaza asamblat iar decupajul se trimite separat, cu banda dublu adeziva inclusa.Se poate personaliza prin lipirea literelor..
115.00 Lei
Casuta de bani realizata din carton solid imbracat in hartie colorata, cu fanta prin care se introduc plicurile de bani si decupaj cu Minnie Baby.Acest produs se livreaza asamblat iar decupajul se trimite separat, cu banda dublu adeziva inclusa.Se poate personaliza prin lipirea literelor ce ..
115.00 Lei
Casuta de bani realizata din carton solid imbracat in hartie colorata, cu fanta prin care se introduc plicurile de bani si decupaj cu Printesa Sofia.Acest produs se livreaza asamblat iar decupajul se trimite separat, cu banda dublu adeziva inclusa.Se poate personaliza prin lipirea literelor ..
115.00 Lei
Casuta de bani realizata din carton solid imbracat in hartie colorata, cu fanta prin care se introduc plicurile de bani si decupaj cu Unicorn.Acest produs se livreaza asamblat iar decupajul se trimite separat, cu banda dublu adeziva inclusa.Se poate personaliza prin lipirea literelor ce form..
115.00 Lei
Casuta de bani realizata din carton solid imbracat in hartie colorata, cu fanta prin care se introduc plicurile de bani si decupaj cu un Ursulet Fetita.Acest produs se livreaza asamblat iar decupajul se trimite separat, cu banda dublu adeziva inclusa.Se poate personaliza prin lipirea literel..
115.00 Lei
Casuta de bani pentru Botez, de culoare alba, cu capac albastru si decupaj cu ursuleti pirati, confectionata din carton ondulat solid. Acest produs se livreaza pliat si este foarte usor de asamblat...
65.00 Lei
Casuta de bani pentru Nunta / Botez, confectionata din material rigid (plastic) decupat laser cu grafica tradafiri si forma de casa Acest produs se livreaza neasamblat..
99.00 Lei
Casuta de bani realizata din carton solid imbracat in hartie colorata, cu fanta prin care se introduc plicurile de bani si decupaje animalute jungla.Acest produs se livreaza asamblat iar decupajul se trimite separat, cu banda dublu adeziva inclusa.Se poate personaliza prin lipirea literelor ..
130.00 Lei
Cutie din carton mare pentru ambalarea trusoului. Optional se poate transforma in cutie de dar, prin decuparea unei fante pentru introducerea plicurilor de bani. Cost suplimentar +5 lei Dimensiuni: 28x28x28 cm..
49.90 Lei
Cutie din carton mare pentru ambalarea trusoului. Optional se poate transforma in cutie de dar, prin decuparea unei fante pentru introducerea plicurilor de bani. Cost suplimentar +5 lei Dimensiuni: 28x28x28 cm..
49.90 Lei
Casuta de bani alba cu grafica cu jucarii si numele bebelusului tiparit in centru, confectionata din carton ondulat solid.Acest produs se livreaza pliat si este foarte usor de asamblat.Dimensiuni: 30x23x18 cm..
59.00 Lei
Casuta de bani alba cu capac alb, cu decupaj balerina si nume, pentru botez, confectionata din carton ondulat solid. Balerina are fustita 3D din tul si perlute albe atasate in talie.Acest produs se livreaza pliat si este foarte usor de asamblat.Dimensiuni: 30x23x18 cm ..
59.00 Lei
Casuta de bani alba cu capac albastru si cu decupaj Balon cu aer cald, confectionata din carton ondulat solid.Acest produs se livreaza pliat si este foarte usor de asamblat.Dimensiuni: 30x23x18 cm..
59.00 Lei
Casuta de bani alba cu capac rosu si cu personajul Winnie pentru botez confectionata din carton ondulat solid.Acest produs se livreaza pliat si este foarte usor de asamblat.Dimensiuni: 30x23x18 cm ..
59.00 Lei
Casuta de bani pentru Botez, cu structura rezistenta, din lemn (nu se pliaza) cu forma de Minion. Acest produs se livreaza gata asamblat.Casuta de bani este prevazuta cu un spatiu prin care sa se poata scoate banii cu usurinta la sfarsitul evenimentului, fara a se deteriora, p..
140.00 Lei
Casuta de bani alba cu capac roz, cu decupaj din carton sub forma de printesa Sofia. Se foloseste la botez tematic si este confectionata din carton ondulat solid.Acest produs se livreaza pliat si este foarte usor de asamblat.Dimensiuni: 30x23x18 cm ..
59.00 Lei
Casuta de bani de culoare rosu cu alb pentru botez confectionata din carton ondulat solid.Acest produs se livreaza pliat si este foarte usor de asamblat.Dimensiuni: 30x23x18 cm ..
59.00 Lei
Afişare 1 - 21 din 45 (3 pagini)