Pandemia cauzată de virusul COVID-19 a dus la impunerea unor măsuri de izolare de către autorități, iar evenimentele organizate atât în acea perioadă, cât și cea de după, au fost anulate sau reprogramate forțat. Știm cât este de complicat pentru voi, cei care ați planificat ziua de vis a vieții voastre sau botezul și petrecerea de după pentru puiul vostru. Suntem aici să vă ajutăm! Așadar, dacă ați comandat invitațiile de nuntă sau botez de pe site-ul nostru, venim cu câteva soluții pentru minimizarea costurilor, iar dacă doriți să lansați o comandă, dar sunteți încă sceptici sau nesiguri de anumite detalii ale evenimentului, venim cu câteva idei care v-ar da curaj J.


Pentru invitațiile deja tipărite:

1. Dacă încă nu ați reușit să împărțiți invitațiile, putem înlocui doar cartonașul de text, dar din păcate, această soluție nu este disponibilă pentru orice model de pe site. Sunt anumite modele de invitații produse în tipografie, care nu se pot descompleta și al căror cartonaș de text nu poate fi reprodus.  Vă rugăm să ne contactați pentru a verifica dacă se poate înlocui cartonașul de text sau dacă îl putem reproduce.

2. Unde nu este posibilă înlocuirea/reproducerea cartonașului de text, se pot face carduri de diverse dimensiuni, pe care să le atașați de invitație cu un șnur drăguț, să le introduceți în plic alături de invitație sau să le lipiți pe plic și pe care să scrieți că evenimentul a fost reprogramat. 


Textul poate fi unul clasic care va conține doar informația de actualizare a datei și locației dacă este cazul sau unul haios, ca de exemplu: „Tot nu a scăpat, am reprogramat” cu tipărirea unei grafici haioase sau a hashtag-ului #corona J.


3. Dacă invitațiile au fost deja împărțite, vă propunem invitația electronică prin care să  anunțați reprogramarea evenimentului, ușor de distribuit pe Facebook, Whatsapp, e-mail, etc.  


4. Dacă ați schimbat locația și tematica evenimentului sau dacă aveți evenimentul anul viitor și vă gândiți că doriți un model din colecțiile mai noi, vă propunem refacerea invitațiilor în totalitate. Dacă ați comandat de la noi primele invitații, vă oferim un discount la noua comandă de invitații. Vă rugăm să ne contactați pe e-mail pentru a stabili detaliile noii comenzi. Această ofertă este valabilă până la sfârșitul anului 2020.  


Dacă doriți să faceți o comandă de invitații și nu sunteți siguri de data evenimentului, locații și ore, avem câteva soluții pentru voi:

1. Vă propunem varianta cu spații libere pentru informațiile enumerate mai sus, pe care să le completați voi ulterior. Ați putea folosi un marker special, unul cu sidef/sclipici pentru un efect cât mai special.


2. Textul invitației poate fi redactat astfel încât să nu fie specificate informațiile de care nu sunteți siguri și să atașați o etichetă sau un card cu un șnur, o panglică sau să le lipiți direct de invitație. Aceste carduri le putem realiza noi ulterior, la solicitarea voastră sau vi le putem trimite o dată cu invitațiile și să le completați voi. Dacă vă place să desenați / pictați, cu siguranță invitații voștri vor aprecia efortul și nota personală oferită fiecărei invitații.