Alegerea invitațiilor de nuntă este o sarcină importantă pentru orice cuplu, deoarece invitațiile reprezintă prima imagine pe care o vor avea invitații despre marele eveniment ce urmează. Pentru anul 2023 vă propunem o serie de idei creative pentru invitații de nuntă, care pot face ca această sarcină să fie o plăcere și nu o corvoadă.

Invitații personalizate cu fotografii - Aceasta este o idee minunată, care permite cuplului să adauge o fotografie cu ei înșiși, cu sau fără mesaj. Aceste invitații sunt elegante și adaugă o notă personală evenimentului.

                    Invitatie Eucalipt + Foto

Invitații florale - Florile sunt mereu o alegere populară pentru invitațiile de nuntă. În 2023, invitațiile cu flori sunt în continuare la modă, dar se adaugă un stil mai minimalist și modern.

                     Invitatie Giant Flower

Invitații cu tematică de călătorie - Dacă cuplul are o pasiune pentru călătorii, invitațiile cu tematică de călătorie sunt o idee excelentă. Acestea pot include imagini cu destinații populare sau cu hărți, pot avea aspect de bilet de avion sau pașaport iar culorile pot fi inspirate de culorile țărilor respective.

                   Invitatie Travel Watercolor

  


Invitații cu tematică muzicală - Dacă cuplul iubește muzica sau este format din artiști (cântăreți, muzicieni, pianiști, etc.) și dorește să își integreze pasiunea în invitațiile de nuntă, un stil de invitație cu tematică muzicală poate fi alegerea potrivită. Invitațiile de nuntă cu tematică muzicală pot include elemente cum ar fi instrumente muzicale, note muzicale sau pot avea un design inspirat de un stil muzical preferat. De asemenea, puteți opta pentru invitații de nuntă în formă de discuri de vinil sau CD-uri personalizate, care vor fi un element deosebit de interesant pentru invitați.


                    Invitatie Note Muzicale Pian

Invitații cu tematică marină - Dacă cuplul iubește să navigheze și caută o tematică inedită pentru invitațiile de nuntă, aceasta poate fi alegerea perfectă. Invitațiile cu tematică marină pot include imagini cu ancore, vele, timone, bărci, etc. De asemenea, puteți alege invitații de nuntă în formă de barcă sau cu un design care să amintească de navigație.


                 Invitatie Ancora Flori Bleumarin

Invitatii cu design vintage - Sunt o alegere interesantă și plină de stil, care vor aduce sentimente de nostalgie și romantism. Aceste invitații pot include elemente precum imagini vintage cu miri, fonturi cu aspect vintage, culori pastelate sau imprimeuri retro, hartie ce imita papirusul, sigiliu din ceară realizat manual. De asemenea, puteți opta pentru invitații de nuntă în formă de plic sau carte postală, care vor aminti de stilul clasic de corespondență.


                   Invitatie Vintage Wedding

În concluzie, indiferent de stilul sau de tematica aleasă, invitațiile de nuntă trebuie să reflecte personalitatea și stilul cuplului, oferind o primă impresie frumoasă a evenimentului viitor. Cu aceste idei, cuplurile pot opta pentru invitații de nuntă unice și memorabile pentru anul 2023.