Aceasta este o întrebare pe care o primim foarte des de la voi, fie că e vorba de organizarea unei nunți sau a unui botez. Am decis să vă explicăm ce reprezintă fiecare dintre ele și care sunt diferențele, iar apoi decizia voastră să vină de la sine J


Plicul de bani, așa cum se explică și prin nume, are scopul de a stoca banii. La noi pe site modelul de plic de bani este adaptat pentru a îndeplini două funcții. Prima și cea de bază este aceea de depozitare a darului (banilor) de la invitați. Plicul de bani are un buzunar interior special destinat acestui lucru, care se lipește într-o laterală, serviciu pe care, îl putem face noi contra cost sau puteți alege să îl faceți voi acasă cu propriul adeziv. (Vedeți imaginile cu interiorul de plic și cu buzunarul lipit și nelipit.)


A doua funcție a plicului de bani este de a-l ajuta pe invitat să îsi găsească locul la masă datorită faptului că pe exterior poate fi scris sau tipărit numele și/sau prenumele persoanelor sau familiilor. Acest lucru însă, îi scutește și pe invitați de scrierea numelor pe plicuri, pe voi vă scapă de grija pixurilor rătăcite pe la mese si de asemenea vă poate ajuta să aflați după eveniment de la cine ați primit darul. La alegerea voastră pe plic poate fi tipărit formatul „........................”(puncte, puncte) pentru ca voi să completați ulterior numele familiilor sau invitaților care vin singuri sau formatul „Familia.................” doar pentru scrierea numelor de familie ale invitaților. O altă opțiune suplimentară pe care v-o punem la dispoziție este tipărirea numelui fiecărui invitat pe plic după o listă întocmită de voi.  


Place cardul sau cardul de așezare în comparație cu plicul de bani, nu dispune de buzunar interior și poate fi folosit doar cu scopul de așezare a invitaților la mese. Diferența dintre cele două o reprezintă și dimensiunea, plicurile de bani au aproximativ 20 x 9 cm iar place cardurile au aprox. 10,5 x 6 cm. 

În cazul în care vă atrage mai mult ideea de a avea pe mese place carduri pentru că sunt mai discrete, nu vă faceți griji în privința darului J, puteți adăuga plicuri normale de corespondență pentru asta, fie pe zona centrală a meselor, fie într-un suport drăguț, lângă cutia pentru dar.


Plicurile de corespondență pot fi și ele personalizate pe spate cu diverse imagini si mesaje, pentru a se asorta cu tematica evenimentului.