Menu
Your Cart

Blog Invitatii Speciale RSS Feed

03 Apr Idei de invitatii nunta pentru 2023
Andreea 0 706
Alegerea invitațiilor de nuntă este o sarcină importantă pentru orice cuplu, deoarece invitațiile reprezintă prima imagine pe care o vor avea invitații despre marele eveniment ce urmează. Pentru anul ..
02 Feb Invitații în culorile anului 2021: galben vibrant şi gri liniştitor
0 961
Din anul 2000 încoace, la începutul lunii decembrie, Institutul american Pantone dă verdictul în materie de culoare pentru anul următor. După un 2020 greu și plin de incertitudini, am simțit cu toții ..
17 Dec Idei de cadouri de Crăciun
0 1662
Sărbătorile de iarnă sunt despre oameni dragi, familie, revederi, locuri calde, lumină în suflet și bineînțeles daruri. Crăciunul ne face mai sensibili, mai buni și crește în noi dorința de a împărtăș..
15 Jun Soluții pentru invitații în contextul pandemiei
0 10651
Pandemia cauzată de virusul COVID-19 a dus la impunerea unor măsuri de izolare de către autorități, iar evenimentele organizate atât în acea perioadă, cât și cea de după, au fost anulate sau reprogram..
15 Jun Trandafirii criogenați, cum se obțin și cum se îngrijesc acasă
0 2868
Trandafirul se numără printre cele mai cunoscute și dăruite flori de pe planetă și de multe ori este asociat cu un simbol al iubirii. Filmul de animație “Frumoasa și bestia” în care Belle primește un ..
09 Jun PLIC DE BANI SAU PLACE CARD? CARE E DIFERENȚA DINTRE ELE?
0 5722
Aceasta este o întrebare pe care o primim foarte des de la voi, fie că e vorba de organizarea unei nunți sau a unui botez. Am decis să vă explicăm ce reprezintă fiecare dintre ele și care sunt diferen..
04 Jun 6 IDEI PENTRU DESIGN-UL MENIURILOR DE NUNTĂ
0 16858
La fel ca multe alte detalii care fac parte din organizarea nunții voastre, meniurile necesită și ele o mică atenție. Spunem asta, pentru că în primul rând sunt necesare, acestea oferind o informație ..
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)