Menu
Your Cart

Aranjamente flori

Aranjamente florale realizate din plante uscate, care pot fi pastrate pentru totdeauna.
Aranjament floral format din flori de lemn (florile ivory) si alte flori uscate. Poate fi un cadou special sau un element de decor pentru casa/birou...
76.00 Lei
Aranjament floral format din flori de camp uscate si frunza palmier vopsita roz, in cupola sticla cu baza lemn natur. Dimensiuni cupola: 10 x 17,5 cm..
79.90 Lei
Aranjament Flori Naturale Uscate si Criogenate - Inima este realizat avand ca baza un vas din ceramica sub forma de inimioara. Contine flori naturale uscate si 2 trandafiri criogenati mici si unul mare. Dimensiuni: 25 x 12 x 11 cm..
135.00 Lei
Aranjament floral format din 1 trandafir criogenat lila, levantica, spice de grau si alte flori uscate. Se ofera in cutie lila. Este un mod deosebit de a face un cadou, trandafirii criogenati fiind "vesnici" sau poate fi folosit drept element decorativ in casa...
95.00 Lei
Aranjament floral format din flori de camp uscate si trandafir criogenat alb, in cupola sticla cu baza lemn natur. Dimensiuni cupola: 10 x 17,5 cm..
79.90 Lei
Aranjament floral format din 1 trandafir criogenat si flori uscate ivory si roz pastel. Se ofera in cutie alba. Este un mod deosebit de a face un cadou, trandafirii criogenati fiind "vesnici" sau poate fi folosit drept element decorativ in casa. Dimensiuni aranjament: inaltime aranjament: 17 cm; ..
99.00 Lei
Aranjament floral format din 3 trandafir criogenati si flori uscate ivory si roz pastel. Se ofera in cutie crem cu bordura aurie. Este un mod deosebit de a face un cadou, trandafirii criogenati fiind "vesnici" sau poate fi folosit drept element decorativ in casa. Dimensiuni aranjament: inaltime a..
149.00 Lei 174.00 Lei
Decoratiune bicicleta cu cadru metalic, cos de lemn si aranjament floral format din flori naturale uscate. Include bibelou ceramica si material textil. Este un cadou inedit care va inviora spatiul in care este asezat, bucurand privirile tuturor...
85.00 Lei
Decoratiune bicicleta cu aranjament floral format din 3 trandafiri criogenati lila, frunze de eucalipt si licheni mov. Este un mod deosebit de a face un cadou, trandafirii criogenati rezistand pana la 25 ani...
105.00 Lei
Copacel Decor Licheni si Con este o decoratiune realizata manual din licheni stabilizati, 100% naturali, pe o tulpina din lemn, cu un ghiveci de ceramica si un con natural. Fiind un produs handmade din plante naturale, aspectul final poate diferi fata de modelul prezentat pe site. Se poate pers..
70.00 Lei
Copacel Decor Licheni Stabilizati este o decoratiune realizata manual din licheni stabilizati, 100% naturali, crengute de lemn si conuri din Alpi Fiind un produs handmade din plante naturale, aspectul final poate diferi fata de modelul prezentat pe site. Se poate personaliza cu o eticheta cu mes..
150.00 Lei
Copacel Licheni Stabilizati si Nuca de Cocos este o decoratiune realizata manual din licheni stabilizati, 100% naturali, crengute de lemn, conuri din Alpi si Nuca de Cocos. Fiind un produs handmade din plante naturale, aspectul final poate diferi fata de modelul prezentat pe site. Se poate pers..
170.00 Lei
Cos format din Flori Uscate si un Trandafir Criogenat Albastru. Dimensiuni cos: 18 x 17 cm...
95.00 Lei
Cutiuta turcoaz cu frunze de eucalipt si 1 trandafir criogenat galben. Este un mod deosebit de a face un cadou, trandafirii criogenati fiind "vesnici". Dimensiuni aranjament: inaltime aranjament: 17 cm; circumferinta baza cutie: 10 cm;..
82.00 Lei
Aranjament din flori de sapun in cosulet negru din carton si PVC. Dimensiuni cutie: inaltime de 12cm, lungime de 16cm si latime de 14cm Poate fi oferit cu ocazia zilei de Valentine s day, Dragobete, Martisor, 8 Martie, etc...
70.00 Lei
Aranjament din flori de sapun in cosulet roz din carton si PVC. Dimensiuni cutie: inaltime de 12cm, lungime de 16cm si latime de 14cm Poate fi oferit cu ocazia zilei de Valentine s day, Dragobete, Martisor, 8 Martie, etc...
70.00 Lei
Aranjament floral in remorca alba de lemn, 100% natural, ce contine trandafiri criogenati si flori uscate: - 1 x trandafir mare alb criogenat - frunzulite criogenate - 10 x trandafiri baby rosii criogenati - 2 x Flori de bumbac - Alte plante naturale, uscate Dimensiune: 15 cm lungime ladit..
160.60 Lei
Aranjament floral in remorca alba de lemn, 100% natural, ce contine trandafiri criogenati si flori uscate: - 2 x trandafir mare mov criogenat - frunzulite criogenate - 5 x trandafiri baby mov si albi criogenati - 2 x Flori de bumbac - Alte plante naturale, uscate Dimensiune: 15 cm lungime ..
160.60 Lei
Aranjament floral in cos de lemn cu agatatoare, 100% natural ce contine plante / flori uscate si criogenate: - trandafir criogenat - frunzulite de eucalipt criogentate - Cos din lemn alb cu agatatoare - Flori de bumbac - Alte plante naturale, uscate Dimensiune: 19 cm latime, 22 cm inaltime..
136.70 Lei
Aranjament floral mic 100% natural, cu 3 trandafiri criogenati mari, 5 baby trandafiri si alte plante uscate. Optional, se poate achizitiona suport din ceramica alb (ghiveci cu farfurie) - 2 x trandafiri criogenati mari albi - 1 x trandafir criogenat mare bleu - 5 x baby trandafiri criogenat..
180.90 Lei
Mini-aranjament in ghiveci de lemn natur antichizat, cu 3 mini-trandafiri naturali criogenati albi si licheni naturali stabilizati. Dimensiuni: 8 x 8 x 11 cm. Poate fi oferit cu ocazia zilei de Valentine s day, Dragobete, Martisor, 8 Martie, aniversare, etc...
45.00 Lei
Afişare 1 - 21 din 23 (2 pagini)