Menu
Your Cart

Tablouri Licheni

Tablou Licheni Cadou Nasi este o idee de cadou original pentru parintii spirituali. Tabloul este decorat cu licheni 100% naturali si flori naturale uscate. Este lucrat manual si facut cu multa pasiune. Fiind produse realizate manual din plante naturale, aspectul final poate diferi usor fata de..
82.00 Lei
Tablou Licheni Doamna Invatatoare este o idee de cadou original pentru o persoana speciala: doamna invatatoare, doamna diriginta, doamna profesoara. Tabloul este decorat cu licheni 100% naturali si poate fi realizat si pe alta culoare. Este lucrat manual si facut cu multa pasiune. Fiind produs..
85.00 Lei
Tablou Licheni Fata cu Flori este o idee de cadou original pentru o fata speciala din viata ta: prietena, iubita, sotie, fiica. Tabloul este decorat cu licheni 100% naturali si flori naturale uscate. Este lucrat manual si facut cu multa pasiune. Fiind produse realizate manual din plante natura..
90.00 Lei
Tablou Licheni Green Heart este o idee de cadou original pentru o persoana speciala: iubita, sotie, mama, invatatoare, medic, sora, etc. Poate fi utilizat de asemenea pentru infrumusetarea unui spatiu special: casa, birou. Tabloul este decorat cu licheni 100% naturali si poate fi realizat si pe al..
45.00 Lei
Tablou Licheni Prietene cu Flori este o idee de cadou original pentru cea mai buna prietena, verisoara, sora. Tabloul este decorat cu licheni 100% naturali si flori naturale uscate. Este lucrat manual si facut cu multa pasiune. Fiind produse realizate manual din plante naturale, aspectul final..
89.00 Lei
Tablou Licheni si Trandafiri Criogenati este o idee de cadou original pentru o persoana speciala: iubita, sotie, mama, invatatoare, medic, sora, etc. Poate fi utilizat de asemenea pentru infrumusetarea unui spatiu special: casa, birou. Tabloul este decorat cu licheni 100% naturali si poate fi real..
125.00 Lei
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)