Menu
Your Cart

Tablouri Licheni

Tablou Fata cu Flori in Par este o idee de cadou original pentru o fata speciala din viata ta: prietena, iubita, sotie, fiica. Tabloul este decorat cu flori naturale uscate, frunze de eucalipt si floare criogenata. Este lucrat manual si facut cu multa pasiune. Fiind produse realizate manual di..
120.00 Lei
Tablou Licheni - Talpite Bebe este o idee de cadou original pentru o proaspata mamica dar poate fi si un cadou special pentru nasii de botez sau pentru bunicii copilasului. Tabloul este decorat cu licheni 100% naturali si poate fi realizat si pe alta culoare. Este lucrat manual si facut cu multa..
150.00 Lei
Tablou Licheni Christmas Tree este o idee de cadou original de Craciun. Il poti oferi mamei, surorii, bunicii, sefei, unei colege, de Secret Santa, etc. Include rama alba, eleganta, din material plastic. Tabloul este decorat cu licheni 100% naturali si accesorii decorative. Este lucrat manual..
99.00 Lei
Tablou Licheni Fata cu Flori este o idee de cadou original pentru o fata speciala din viata ta: prietena, iubita, sotie, fiica. Tabloul este decorat cu licheni 100% naturali si flori naturale uscate. Este lucrat manual si facut cu multa pasiune. Fiind produse realizate manual din plante natura..
200.00 Lei
Tablou Licheni Green Heart este o idee de cadou original pentru o persoana speciala: iubita, sotie, mama, invatatoare, medic, sora, etc. Poate fi utilizat de asemenea pentru infrumusetarea unui spatiu special: casa, birou. Tabloul este decorat cu licheni 100% naturali si poate fi realizat si pe al..
45.00 Lei
Tablou Licheni Love in Rome este o idee de cadou original de cununie sau de casa noua. Poate fi utilizat de asemenea pentru infrumusetarea unui spatiu special: casa, birou. Tabloul este decorat cu licheni 100% naturali si poate fi realizat si pe alta culoare. Este lucrat manual si facut cu multa p..
100.00 Lei
Tablou Licheni Prietene cu Flori este o idee de cadou original pentru cea mai buna prietena, verisoara, sora. Tabloul este decorat cu licheni 100% naturali si flori naturale uscate. Este lucrat manual si facut cu multa pasiune. Fiind produse realizate manual din plante naturale, aspectul final..
89.00 Lei
Tablou Licheni Printesa este o idee de cadou original pentru o mica printesa: fiica, surioara. Rama este sub forma de rochita si este din material plastic. Tabloul este decorat cu licheni 100% naturali si flori naturale uscate. Este lucrat manual si facut cu multa pasiune. Fiind produse reali..
55.00 Lei
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)