Menu
Your Cart

Cutiute si Pernute verighete

Colectia Cutiute si Pernute verighete

Articolul Cutiuta Verighete Inimioara disponibil pe invitatiispeciale.ro, are pretul de doar 79.90 RON. Iti stam la dispozitie pentru informatii suplimentare pe chat, e-mail comenzi@invitatiispeciale.ro sau la numerele de telefon afisate.  Cutiuta pentru verighete cu decupaj laser, sub forma d..
79.90 Lei
Articolul Cutiuta Verighete Mr and Mrs disponibil pe invitatiispeciale.ro, are pretul de doar 79.90 RON. Iti stam la dispozitie pentru informatii suplimentare pe chat, e-mail comenzi@invitatiispeciale.ro sau la numerele de telefon afisate. Cutiuta pentru verighete cu decupaj laser, inscriptionata ..
79.90 Lei
Articolul Pernuta Verighete Perlute - Valerie disponibil pe invitatiispeciale.ro, are pretul de doar 59.5 RON. Iti stam la dispozitie pentru informatii suplimentare pe chat, e-mail comenzi@invitatiispeciale.ro sau la numerele de telefon afisate.  Pernuta pentru verighete cu accesoriu decorativ..
59.50 Lei
Pernuta pentru verighete cu fundita aurie, dantela alba si bej si perlute atasate. Se brodeaza numele mirilor si data evenimentului, in culoarea dorita de client.Dimensiuni: 18 x 18 cm.   ..
130.00 Lei
Pernuta pentru verighete cu fundita alba atasata. Se brodeaza numele mirilor si data evenimentului, in culoarea dorita de client si se pot broda si alte elemente grafice, in functie de preferinte.Dimensiuni? 18 x 18 cm.   ..
80.00 Lei
Pernuta pentru verighete cu fundita atasata. Se brodeaza florile, numele mirilor si data evenimentului, in culoarea dorita de client.Dimensiuni: 18 x 18 cm.   ..
110.00 Lei
Pernuta pentru verighete cu fundita lila atasata. Se brodeaza numele mirilor si data evenimentului, in culoarea dorita de client si se pot broda si alte elemente grafice, in functie de preferinte.Dimensiuni: 18 x 18 cm.   ..
110.00 Lei
Pernuta pentru verighete sub forma de inimioara, cu bordura din dantela si floare din saten atasata.Se brodeaza numele mirilor si data evenimentului, in culoarea dorita de client si se pot broda si verighete si inimioare, ca in imagine.   ..
130.00 Lei
Pernuta pentru verighete cu dantela flori brodate si fundita atasata.   ..
60.00 Lei
Articolul Pernuta Verighete Fundita Saten - Susanne disponibil pe invitatiispeciale.ro, are pretul de doar 49.5 RON. Iti stam la dispozitie pentru informatii suplimentare pe chat, e-mail comenzi@invitatiispeciale.ro sau la numerele de telefon afisate. Pernuta pentru verighete imbracata in s..
49.50 Lei
Articolul Pernuta Verighete Perlute - Valerie disponibil pe invitatiispeciale.ro, are pretul de doar 49.5 RON. Iti stam la dispozitie pentru informatii suplimentare pe chat, e-mail comenzi@invitatiispeciale.ro sau la numerele de telefon afisate.  Pernuta pentru verighete cu fundita de saten si..
49.50 Lei
Pernuta pentru verighete cu dantela, fundita din saten si accesoriu metalic. Pe spate se brodeaza numele mirilor si data evenimentului.Dimensiuni: 18 cm x 18 cm.  ..
130.00 Lei
Pernuta pentru verighete cu floare din saten mov si perlute, brodata cu numele mirilor si data evenimentului. Dimensiuni: 18 cm x 18 cm.  ..
130.00 Lei
Pernuta pentru verighete cu dantela si fundita din saten.Pe spate se brodeaza numele mirilor si data evenimentului.Dimensiuni: 18 cm x 18 cm.  ..
130.00 Lei
Pernuta pentru verighete cu ciucurasi si fundita aurie. Dimensiuni: 17 cm x 17 cm.  ..
60.00 Lei
Pernuta pentru verighete sub forma de inimioara cu maner din dantela ivory. Dimensiuni: 20 x 18 x 18 cm  ..
60.00 Lei
Afişare 1 - 16 din 16 (1 pagini)